2017 ocak-şubat anneleri

Canim ikiz gebeliklerde 3 tarama.testi yapilmadgi icin prrinolojiye gonderiyolr onuda proflar yapiyo mecbur biraz tuzlu:)

Kızlar selamlar. Bayram arası pek bakamadım. şimdi benim merak ettiğim birşey var. 21. Haftayı bitircem yarın. Yani 5 ay bitmiş oluyor. Bebeğin kaç aylık diye sorduklarında 5 aylıkmı dicem 6 aylıkmı dicem. Kafamı kurcaladı biraz

Aa ne iyi hemen yarın alıcam onu da sürerim göbüşüme ayol nolcak :)) madecassol dimi eczanede mi satılıyor
Evet canm hatta ilac yazdrirk3n yazdr daha ucuza geliyor:)

21 hafta 5 aylik oluyor diye biliyorum canim 26. Hafta 6 oluyor internetten bak yaziyo bnmde kafam cok.karisiyodu yavas yavas oturdu

Bugün 21 haftalık olduk. Kontrole gittik şükürler olsun herşey yolunda...benim dr da ayrıntılı için yönlendirmedi çünkü ultsosonu çok iyi..bi yarım saat sürüyor her gittiğimde muayenesi...5 parmağınıda görüyoruz ultrosonda sanırım bu yüzden yönlendirmedi...şeker yüklemesini yaptırmAk istemiyordum ama yaptırmanı tavsiye ederim dedi...
Şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz

Kızlar ben 20. Haftadayım bugün ayrıntılı usg bakıldı midesi büyümüş benim bebeğim su ve partiküller yutmuş bağırsaklarındada parlama görüldü ve amniyon sıvım artmış şeker yüklemesi önerdi ve 2 hafta sonra yapcam

Şeker yükleme testini yaptırıcam kesinlikle yaptırmamak yanlış olur bir zararı yok bir bardak koladaki şeker varmış hiç mi tatlı yemiyoruz ya da en basitinden beyaz ekmek ki en çok şekeri yükselten şeydir beyaz ekmek
Dedem ve babam diyabet hastası bu da yaptırma sebeplerinden biri tabiki

5 aylik diycen canm ama ay hesabi yapmak cok mantikli degil bu iste cunku 40 hafta dedigin 10 ay ediyor bu seferde..

Sekerden dolayi mi olabiliyormus canm birsey demedi mi? Benmde 16. Haftada gittigimde bebek iri demisti. İri olmasi sekerxen kaynaklanabiliyormus o yuzden bu kontrolde cok stresliyim bende

Bence yaptirmalisin canim kesinlikle cunku seker tespit edildiginde diyet fln veriyor doktorlar ona gore beslenme sekli olusturuyorlar.

Sekerden dolayi mi olabiliyormus canm birsey demedi mi? Benmde 16. Haftada gittigimde bebek iri demisti. İri olmasi sekerxen kaynaklanabiliyormus o yuzden bu kontrolde cok stresliyim bende
Amniyon sıvısı fazlalığı diyabetten kaynaklanıyor ama tek başına diyabet değil ama öyle dedi doktor şekerime bakılacak işte

Keşke tek sıkıntım şeker yüklemesi olsa arkadaşlar bana doktorum ısrarla amniyosentez yaptırmamı söylüyo ikili testim iyi üçlü testim yüzde birden az bir down ihtimali için kesin amniyosentez diyo bugün ayrıntılıya girdim bagırsakta parlama görüldü ama ense kalınlığı baş ölçümü falan iyi yinede bunlar kesin sonuç değil diyo ne yapacağımı şaşırdım işte olumlu çok örneği var ama ne yapcam Allah yardım etsin

Kızlar merabalarr umarım keyifleriniz yerindedir :) benim gecen ctesi 16 haftam doldu bir kez boyle goz seyirmesi mi desem balık gibi mi desem bi hareket hissettim :)) ama sadece bir kez :) hareketlerini her gun her an hissetmem icin daha beklemem gerekiyor anlaşılan :) merak ettigim şey ; göbegimizdeki hareket boyle seyirme gibi bebisimizin kalp atısı mı bizim kalbimizdeki hareketin yansıması mı ? Saçma olabilir ama merak işte :)))

canim cok guclu tekmelerini hissediyorsun muhtemelen.. O haftalarda kalp carpintisi gibi oluyor cok sik hissedemiyorsun ama 20 den sonra cok guzel oluyor. Su anda bildigin tekmelemeleri hakediyorum ben biraz daha sabret cok guzel hisler bunlar:)

Peki amniyosentez yerine harmony testi yaptırsan olmazmı ki
Bana da yaşımdan dolayı yaptırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…