Canm ciktim evet cok sukur hersey yolunda :)) oglusum olacak arrik netlesti :) boyu biraz uzunmus uzun olacak dedi 480 gr olmus :))
445?gr benimkiCanm ciktim evet cok sukur hersey yolunda :)) oglusum olacak arrik netlesti :) boyu biraz uzunmus uzun olacak dedi 480 gr olmus :))
21 cm dedi boyuna canm.. kemikleri iri gozukuyor iri kemikli olacak dedi445?gr benimki
Boyu kaç peki ..22 cm di benim oğlum
Açlıktan degildir o canım ya emme reflexleri gelisiyo falandır yoksa ben de acıktıkça yiyorum :) eşim gün boyu can sıkıntısından emiyodur yat yat nereye kadar diyo :)))Bizim oğlanda surekli parmak emiyor o kadar aç kalmamaya çalışıyorum sürekli birşeyler yiyorum hala aç mı kalıyorlar acaba?
Yok canım doktor yapmazdı zaten sıkıntılı bi durum olsa bi de kültür alması icin mecbur yani..icini ferah tut hic bisey olmaz :)Kızlar akıntı kokulu olduğu için hemen dr gittim ve alttan muyene ederek örnek aldı...ve enfeksiyon çıktı biraz fitil verdi..
Alttan sanırım kültür aldı , tedirgin oldum ya alttan olunca ...ve alttan bunu yapmışken rahim uzunluğuna da ultrason la baktı, çok iyi dedi...
Sıkıntı olmaz dimi
Hayırlı olsunnnn canimmm cok sukurrrrCanm ciktim evet cok sukur hersey yolunda :)) oglusum olacak arrik netlesti :) boyu biraz uzunmus uzun olacak dedi 480 gr olmus :))
Olmaz canm benm doktorumda bakti rahim agzina alttan herhangi riskli birsey olmadigini da soyledi icin rahat olsunKızlar akıntı kokulu olduğu için hemen dr gittim ve alttan muyene ederek örnek aldı...ve enfeksiyon çıktı biraz fitil verdi..
Alttan sanırım kültür aldı , tedirgin oldum ya alttan olunca ...ve alttan bunu yapmışken rahim uzunluğuna da ultrason la baktı, çok iyi dedi...
Sıkıntı olmaz dimi
Icimin laktosuz sut cok iyi geliyor canim bna hem reflu hem gastrt dijytm var bnm...Kızlar midede yanma şikayeti olan var mı ? Ben iki gündür ejderha gibiyim ağzımdan Ateş çıkacak o derece bi yangın var midemde hamilelik reflüsü oluyomuş 5. Aydan sonra hiç birşey fayda etmiyor ilaç kullanmak istemiyorum var mı önerisi olan
Sağolasın onuda deneyeyim inşallah iyi gelirIcimin laktosuz sut cok iyi geliyor canim bna hem reflu hem gastrt dijytm var bnm...
Ahh ne cekiyorum o yanmalardan.. Gaviakom diye bir surup var onu kullanabilirsin hamilelikte kullanilabiliyor.. Yogurt bir nebze iyi geliyor bana soda cok iyi geliyor rahatlatiyor.. sut de iyi geliyor ama sonra gaz yapiyor sut o da rahatsiz ediyorKızlar midede yanma şikayeti olan var mı ? Ben iki gündür ejderha gibiyim ağzımdan Ateş çıkacak o derece bi yangın var midemde hamilelik reflüsü oluyomuş 5. Aydan sonra hiç birşey fayda etmiyor ilaç kullanmak istemiyorum var mı önerisi olan
Canım dün gece aynı senin gibiydim uykudan uyandım midemden bir acı su geldi cayır cayır yanıyordu bir çay bardağı suya bir çay kaşığı yemek sodası karıştırıp içtim çok iyi geldi belki sana da şifa olur canımKızlar midede yanma şikayeti olan var mı ? Ben iki gündür ejderha gibiyim ağzımdan Ateş çıkacak o derece bi yangın var midemde hamilelik reflüsü oluyomuş 5. Aydan sonra hiç birşey fayda etmiyor ilaç kullanmak istemiyorum var mı önerisi olan
Canım ben doktora sormadım normal dediği için. Şimdi rapora bakıyorum birşey anlamadım. Bende merak ettimCanm senin bebegin boyu kilosu nasil
Nasıl öğrenebilirim bunuCanm senin bebegin boyu kilosu nasil
Ben sordumda soyledi canim kagitta yazmiyor sanirimCanım ben doktora sormadım normal dediği için. Şimdi rapora bakıyorum birşey anlamadım. Bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?