Kızçeler aslında moralim çok bozuk

yakın arkadaşımın kız kardeşi de hamile 12. haftada ense kalınlığı fazla çıktı ikili testte de risk 1/3 riskli çıkınca şüphelenip genetik test yapıldı anneden parça alınarak ve %99.9 down sendromu çıktı bebekte

kızcağız yıkıldı daha yaşı genç ilk gebeliği dr daha 30 kere doğurursun demiş yani aldır diyor bi nevi ve alınması için heyet gerekiyor o da çıkana kadar bebek 16 haftalık olucak ve suni sancı ile doğum yaptıracaklar aslında daha karar vermedi napıcana ama üç gündür gündemde bu konu var herkes konuşuyor bişeyler söylüyor aldırsın diyorlar rahatça benim de asabım bozuldu ne kadar kolay bir bebeğin yaşam hakkını elinden almak insanlara göre. Hayır diyorlarki öyle bir çocuk benim yüzümden dünyaya gelmesinmiş. Peki çocuk menenjit oldu Allah korusun zihinsel bedensel engel oluştu doğumdan sonra napıcaz çekip vuracak mıyız

Allah sağlıklı bebek verince onu pamuklara saralım ama tam tersinde tü kaka mı yani

ya da bunu diyenler yarın öbür gün o down sendromlu çocuk kadar zekaya sahip olamayabileceklerini her an bedensel engelli olmaya aday olduklarını bilmiyorlar mı ve böyle bir durum olduğunda hadi beni öldürün diyebilecekler mi ??? Vicdanıma ters olan şeyi hiç savunmadım bu konuda da fikrimi o bayanın olmadığı bir arkadaş ortamında söyledim ve hepsi çocukluydu istisnasız hepsi bana karşı çıktı ben hormonlardan böyle konuşuyormuşum bi anne olsam onlar gibi düşünürmüşüm tabi biz daha ana değiliz onlara göre buna da bi içerledim o ayrı

belki burada da bana kızanlar olur ama bunca zaman çok şeyi paylaştık yine içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim...