2017 ocak-şubat anneleri

Bana sağlık ocağında 20.haftadan sonra yapıcaz dedi ebe. Geçen hafta uğrayıp tekrar sordum bayramdan sonra tetanoz aşısı için gel dedi 21 hafta tam bitmiş olacak
Tek tetenoz asisi yapilck 27. Haftada oda ijiz oldgu icin

Bende araştırmadım. Hulusi beye sordum çağrı bey iyidir ayrıntılı ultrasonda dedi. Mustafa salih varmış ayrıntılıya çok giden var o doktora. Bende ona gitmek isterdim ama sonra bizim doktora gidip başka bir yerde yaptırdım demek olurmu bilmiyorumki.
Hulusi hoca iyi diyosa iyidirr ona saygim ve sevgim sonsuz :))

Tetenaz asisini yaptirmak sart mi kizlar? Doktorum hic demedi bana oyle bir sey ne zaman yapilir onu dahi bilmiyom aile hekimimde benm cok ilgisiz hic bilgi fln vermediler guya hamile oldugumuda biliyorlar

Tetenaz asisini yaptirmak sart mi kizlar? Doktorum hic demedi bana oyle bir sey ne zaman yapilir onu dahi bilmiyom aile hekimimde benm cok ilgisiz hic bilgi fln vermediler guya hamile oldugumuda biliyorlar
Canım ben sordum çağrı beye :) sen bana sor bunları :) aile hekimin yapabilir dedi peki yaptırmasam birşey olurmu dedim. Hayır olmaz yaptırmana gerek yok dedi.

Canım hamile iken olduğunuz tetanoz bebeğe de geçip bağışıklık oluşturuyor bu da doğumda ve sonrasında hem seni hem bebeği koruyor malum bebeğin göbek bağı kesilirken ya da biz doğum esnasında kullanılan gereçlerden tetanoz kapabiliriz onun için önlem. On yıldan önce tetanoz olduysan gerek yokmuş. 20.haftadan sonra yapıldığı için dr un daha söylememiş olabilir canım

Canım ben sordum çağrı beye :) sen bana sor bunları :) aile hekimin yapabilir dedi peki yaptırmasam birşey olurmu dedim. Hayır olmaz yaptırmana gerek yok dedi.
Ayyy canim guldurdun benii vallahii :)) sen her hafta gittihin icin herseyi soruyorsun tabi beni tanimiyor bile doktor daha :))) en kolay hastasi benim galiba :))

Ayyy canim guldurdun benii vallahii :)) sen her hafta gittihin icin herseyi soruyorsun tabi beni tanimiyor bile doktor daha :))) en kolay hastasi benim galiba :))
Canım merak etme benide tanımıyor her gitmemde en son ne yapmıştık ne için gelmiştin bana kendini hatırlat gibi sözler :) doğumdada sorar adın neydi filan :) böyle geçcek çağrı beyle anladım artık

Kam sulandırıcı iğne olanlar acaba hala göbek tenmi yapıyorsunuz
Artık göbekten yapınca kanıyor

Canım merak etme benide tanımıyor her gitmemde en son ne yapmıştık ne için gelmiştin bana kendini hatırlat gibi sözler :) doğumdada sorar adın neydi filan :) böyle geçcek çağrı beyle anladım artık
Sorabilir canim evett :)) nedense bana guven veriyor ama cok ilgili olmamasina ragmen oyle hissediyorum

Sorabilir canim evett :)) nedense bana guven veriyor ama cok ilgili olmamasina ragmen oyle hissediyorum
Canım gittim ben sabah. Akıntı normalmiş. Bir sorun yok. Birde ayrıntılıya alabilirim seni istersen dedi uygun bir haftaymış. Bende eşim yoktu onunda yanımda olmasını istedim bayramdan sonraya erteledim canım.

Canım gittim ben sabah. Akıntı normalmiş. Bir sorun yok. Birde ayrıntılıya alabilirim seni istersen dedi uygun bir haftaymış. Bende eşim yoktu onunda yanımda olmasını istedim bayramdan sonraya erteledim canım.
hmm hadii yaa madem oyle neden 21 de gelin dedi bize yaa bu hafta gitseymisiz keske :( bir sorun olmadigina sevindim canim icin rahatlamistir. Cinsiyetle ilgili birsey dedi mi

Kızlar ya ben 18. Haftadayım bu hareketler tam olarak nerde oluyo göbek deliğine yakın alt kısımlarda mı yoksa biraz daha aşağıda mı bende geceleri bi kıpırdama oluyo ama çok aşağıda yani diyorum Bebek orda değildir çıkmıştır yukarıya ama yukarda bişe hissetmiyorum taktım kafaya

Kızlar ya ben 18. Haftadayım bu hareketler tam olarak nerde oluyo göbek deliğine yakın alt kısımlarda mı yoksa biraz daha aşağıda mı bende geceleri bi kıpırdama oluyo ama çok aşağıda yani diyorum Bebek orda değildir çıkmıştır yukarıya ama yukarda bişe hissetmiyorum taktım kafaya
Ben kasiklarima dogru hissediyorum genelde canim.. kafani takma ona durus seklini fln bilmiyoruzki sonucta alttada hissedersin usttede

Back
X