İnsallah canim benimki erken alma taraftari degil ozellikle ciger gelisimi icin 38 i gorelim diyor.. Tabi bebis erken gelmek istermi o zamana kadar bilemicem:)Masallah insAllah sorunsuz 38 gorursun canim..benim dokyor 36 da dusunuyorum dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim benimki erken alma taraftari degil ozellikle ciger gelisimi icin 38 i gorelim diyor.. Tabi bebis erken gelmek istermi o zamana kadar bilemicem:)Masallah insAllah sorunsuz 38 gorursun canim..benim dokyor 36 da dusunuyorum dedi![]()
Ay hadi inşallah gönlüne göre olsunSimdi msj attim sordum bakalim ne cevap verecek :)
Canım aynı gitmemize rağmen bebişlerimizin kilosunda ne kadar fark var. Benimki gerçekten minyon doğcak demekki :)İnsallah canim benimki erken alma taraftari degil ozellikle ciger gelisimi icin 38 i gorelim diyor.. Tabi bebis erken gelmek istermi o zamana kadar bilemicem:)
Seninki ne kadardi canim? Kiz erkek olmasida etkiliyor birde benimki daha iriydi bu hafta normal dedi amaCanım aynı gitmemize rağmen bebişlerimizin kilosunda ne kadar fark var. Benimki gerçekten minyon doğcak demekki :)
2100 gramdı perşembe günü kontrolümde.Seninki ne kadardi canim? Kiz erkek olmasida etkiliyor birde benimki daha iriydi bu hafta normal dedi ama
Seninki donmus muydu peki canim?2100 gramdı perşembe günü kontrolümde.
Yok normal embriyoSeninki donmus muydu peki canim?
Yok canim dogum pozisyonunu almis miydi demek istwdim :) benimkinin kafasi asagidaydi zaten hisseediyodum bir haftadir flnYok normal embriyo
Haaa bende donmuşmu anladım:) benimki son bir aydır aşağıda kafası hazır doğmaya minnakYok canim dogum pozisyonunu almis miydi demek istwdim :) benimkinin kafasi asagidaydi zaten hisseediyodum bir haftadir fln
İyi canim massallah normal dogum olur insallah senin..Haaa bende donmuşmu anladım:) benimki son bir aydır aşağıda kafası hazır doğmaya minnak
İnşallah canım teşekkür ederim. Bir çok eğitime katıldım hala devam ediyorum canım normal doğum için. Yogaya gidiyorum. Umarım bu çabalarımla normal doğum yaparım.İyi canim massallah normal dogum olur insallah senin..
Hadi baklm.canm.guzel.haberle gel.insAllah:)İnsallah canim benimki erken alma taraftari degil ozellikle ciger gelisimi icin 38 i gorelim diyor.. Tabi bebis erken gelmek istermi o zamana kadar bilemicem:)
Haaa bende donmuşmu anladım:) benimki son bir aydır aşağıda kafası hazır doğmaya minnak
Ay kızlar ilahi size ne güldüm. Çok yaşayınSeninki donmus muydu peki canim?
Ben cok ilginc bu hafta biraz catladim simdiye kadar yoktu :) kac hafta oldu canm seninKızlar çatlaklar için ben lieracmı genetikmi bilmiyorum ama hiç çatlamadım daha. Annemin karnı harita gibi çünki. Lieraca bağlıyorum. Gerçekten faydası oldu.
Herseyini dalin.aldim edacim ben :)bi tek.pusetler kaldi eksik onu napcam bilmiyrm.iki bebise ha bide reflu yatagi dusunuyrmDeğil mi? Çok güzel kokuyor bayılıyorum. Bir de bübhcen Harika kokuyor. Ama dalinin ayrı bir hissi var bana verdiği :)
Hiç sormayın kızlar ya benim de karnım indi sanırım tırsıyorum vallahi. Perşembe bi gelse de dr la konuşsam.Yok canim dogum pozisyonunu almis miydi demek istwdim :) benimkinin kafasi asagidaydi zaten hisseediyodum bir haftadir fln
34 canım. Sizin yazınızın altında görüyorum benimkinide yaptım ama sayfamda gözükmüyormu kaç hafta olduğum. Nasıl yapılıyorBen cok ilginc bu hafta biraz catladim simdiye kadar yoktu :) kac hafta oldu canm senin
Valla ben rengarenk aldım okiedog dan. İlkinde ikincide de kullanırım diye kırmızı almıştım. Hışırı çıktı çünkü ben kendim için çanta taşımadım hiç hep bebek çantamı kullanmıştım. Şimdiki de yoğun olarak kırmızılıArkadaşlar bebek çantanızı ne renk aldınız. Çok farklı bir soru sordum farkındayım :) bebek arabası kot rengi blue denim aldım. Çantasınıda bu renge yakın aldım takım oldu. Ama aklım çantanın kırmızısında kaldı. Acaba kırmızımı alsam dedim. Burdaki fikirlerinizin bana çok faydası oluyor gerçekten