2017 ocak-şubat anneleri

P pink_love_lady canim dua edelim ama sen kendini strese sokma lutfenn senin stresin bebege gecer insallah guzel olacak bak ne kdar cok dursa karninda o kadar kar bak ben 38 i doldurdugum halde doktoeum ptesi almayi kabul etmedi dursun cumaya kadar dedi.. ben inaniyorum senin bebisin bir degil birkac hafta daha beklicek. Doktoruna guven canim kendini cok iyi kontrol et zaten surekli ediyorsundur tansiyonunu fln. İcini ferah tut lutfen hersey guzel olacak

Canım senden haber beklerken aynı şeyleri düşündüm diğer dr lar seni tanımıyor gebelik seyrinden hiç haberleri yok ve tabiki risk almazlar senin dr da haklı şimdi böyle büyük bir riski alır mı hiç bildiği bişey vardır mutlaka
Sen anne olarak en iyi kararı vermişsindir bence hislerine güven dua edelim sabredelim her zaman yaptığımız gibi
Insallah canım insallah en dogru kararı vermisimdir...iyi ki varsınız...

Ben en doğru kararı verdiğini düşünüyorum cnm. Açıkçası dr un da düşündüğüm gibi konuştu. Çünkü bir hastanın seyrini ancak onu takip eden bilir. Diğer dr ile kafanı karıştırma ve bol bol dua et tatlım. Ben de edeceğim senin için. Bebeğinin senin karnında geçirdiği 1 gün onun küvezde 2-3 kalmasının önüne geçer. Hem zaten sen kendini takip ediyorsun aksi bir durumda hemen dr una haber verirsin. O da sana dur demeyecek sonuçta acil durumda ve belki hemen Doğuma alacak. Ki bunu yapamayacak olsa sana bekle demez. Belki de haftaya değerler gerileyecek ve bebeğin seninle daha çok kalacak.
Degerlerin gerilemesi mumkun degil ama yavaş ilerlemesi sevindirici en azından canım..mesela ilk iki tahlil arası 400 birimlik artis varken ucuncu tahlilde 150 birim artmıs..artıyo ama yavas..cok şukur..bir yandan da hemen yapalm desem allah korusun onda da cok erken oldugu icin bi komplikasyon gelisirse o zmn da vicdan azabı yasarım dimi panik oldum dinlemedim adamı diye ? O da var...

P pink_love_lady canim dua edelim ama sen kendini strese sokma lutfenn senin stresin bebege gecer insallah guzel olacak bak ne kdar cok dursa karninda o kadar kar bak ben 38 i doldurdugum halde doktoeum ptesi almayi kabul etmedi dursun cumaya kadar dedi.. ben inaniyorum senin bebisin bir degil birkac hafta daha beklicek. Doktoruna guven canim kendini cok iyi kontrol et zaten surekli ediyorsundur tansiyonunu fln. İcini ferah tut lutfen hersey guzel olacak
Bu tür durumlarda en fazla 37ler bekleniyormuş...bir de surekli tansiyon vs.takibi yapmakla da diken ustunde oluyor insan..Allah korusun birsey olmasın da 35in dolmasına raziyım 36+0 bile nasıl bir hayal benim icin bilemezsiniz...simdi sanki mayınlı bi arazide mayına basmadan yurumeye calismak bu benimkisi..yarın 34+0 olcaz...insallah sorunsuz bir sekilde 35 dolar da 36ya dogru alınsa bile en azından kuvezde de olsa hayatı idamesi kolay olur yavrumun...

Bu tür durumlarda en fazla 37ler bekleniyormuş...bir de surekli tansiyon vs.takibi yapmakla da diken ustunde oluyor insan..Allah korusun birsey olmasın da 35in dolmasına raziyım 36+0 bile nasıl bir hayal benim icin bilemezsiniz...simdi sanki mayınlı bi arazide mayına basmadan yurumeye calismak bu benimkisi..yarın 34+0 olcaz...insallah sorunsuz bir sekilde 35 dolar da 36ya dogru alınsa bile en azından kuvezde de olsa hayatı idamesi kolay olur yavrumun...
Teyzemin kızı iki gebeliğinde de yaşadı protein kaçağını tatlım, ikisi de sıkı takiple 38 gibi dünyaya geldi...

Ay arkadaşım ne diyorsun ben şimdiden öyleyim zaten lohusa iken düşünemiyorum tövbe Allahım niye böyle oldum diyorum kızıyorum da kendime ama elimde değil Allah yardımcımız olsun
Sana da oluyor mu evlatlarını alıp bi odaya kapanmak ve kimseyi görmemek sanki çok iyi gelecek ben şuan onu istiyorum mesela doğumdan sonra keşke mümkün olsa :)
Senin sezaryen yerin ne durumda yani işini gücünü yapar hale geldin mi en azından bi çorba falan ben kayınvalidemi erkenden postalamak istiyorum da yalnız kalabilir miyim sence sezaryenden sonra bir iki güne falan
Hem de nasıl.Bebekler kuvezde olduğu halde eve geldiklerinde kimsenin olmasini istemiyorum ziyaretime bile gelmesinler ben bebeklerim ve eşim le vakit gecirmek istiyorum ama ne mümkün.Daha simdiden kayinvalide bebeklere ben bakicam sen sadece süt ver diyor süt anneyim ya ben :@ neyse moralimi bozmicam simdi.

Ilk 3 gün ayağa bile kalkarken 2 kisi yardım etti yoksa acıdan hicbirsey yapamadım, eve gelince biraz biraz hareketlendim kendim kalkmaya çabaladim, benim 1 hafta oldu işte artik aci falan yok kendim oturup kalkiyorum iş de yapabilirim ama annem ve kayinvalidem var onlar yapıyor. Sezeryan yerime hastaneden çıkmadan dr,um sprey sıktı ve jelatin gibi birşey yapıştırdı 3.gun eve gelince banyo yaptım hicbirsey olmadi, pazartesi kontrole gidicem jelatini kaldiracak dr. Yani kendi başının çaresine bakabilmen için 1 hafta yetiyor.

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş :KK43: 37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil :KK43:( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm :KK43:(
Öncelikle gözün aydın cnm doğum yapmıssın. Benimkiler de küvezde, merak etme orada cok iyi bakılıyorlar, daha iyi olacak insallah bebegin. Benimkiler dogdukları gibi hemen solunum desteği aldılar

Kızlar az önce hastaneden geldim. Altım ıslandı akşam üzeri ve kanamam oldu. Doktorumu aradım hastane acile geç dedi. Gittim. Bizimki bana kötü bir şaka yapmış :) suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş. 3-4 gün içinde doğum olur dedi doktorum. Eve gönderdiler geri. Ama hiç hazır değilmişim. Bir anda suyu ve kanamayı görünce ağlamaya başladım. Panik oldum. Benim için ön hazırlık oldu ilk heycanı yaşamış oldum böylece ;)

Hem de nasıl.Bebekler kuvezde olduğu halde eve geldiklerinde kimsenin olmasini istemiyorum ziyaretime bile gelmesinler ben bebeklerim ve eşim le vakit gecirmek istiyorum ama ne mümkün.Daha simdiden kayinvalide bebeklere ben bakicam sen sadece süt ver diyor süt anneyim ya ben :mad: neyse moralimi bozmicam simdi.

Ilk 3 gün ayağa bile kalkarken 2 kisi yardım etti yoksa acıdan hicbirsey yapamadım, eve gelince biraz biraz hareketlendim kendim kalkmaya çabaladim, benim 1 hafta oldu işte artik aci falan yok kendim oturup kalkiyorum iş de yapabilirim ama annem ve kayinvalidem var onlar yapıyor. Sezeryan yerime hastaneden çıkmadan dr,um sprey sıktı ve jelatin gibi birşey yapıştırdı 3.gun eve gelince banyo yaptım hicbirsey olmadi, pazartesi kontrole gidicem jelatini kaldiracak dr. Yani kendi başının çaresine bakabilmen için 1 hafta yetiyor.
Çok şükür canım yine iyileşmiş oldun bebeklerin hastaneden çıkana kadar bi de onlar çıktı mı oh mis inşallah :anne:
Vallahi şu kayınannelere bir çare bulmak lazım ama ne bilmiyorum
Sen şimdi onu düşünme hele bi kuzuların eve gelsin sen de ruhen daha güçlü olur ve yavaştan lafını söylersin :)
Bir arkadaşım da üçüncü gün yemek yaptım diyor sanırım ağrı eşiği de önemli bakalım yaşayıp görücez ama kayınvalidem sayesinde çabuk iyileşirim gibi geliyor :))))

Kızlar az önce hastaneden geldim. Altım ıslandı akşam üzeri ve kanamam oldu. Doktorumu aradım hastane acile geç dedi. Gittim. Bizimki bana kötü bir şaka yapmış :) suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş. 3-4 gün içinde doğum olur dedi doktorum. Eve gönderdiler geri. Ama hiç hazır değilmişim. Bir anda suyu ve kanamayı görünce ağlamaya başladım. Panik oldum. Benim için ön hazırlık oldu ilk heycanı yaşamış oldum böylece :KK66:
Ay okurken heyecanlandım doğum yaptın sandım önce :) hadi hayırlısı artık doğumun eli kulağında o zaman bir avazda sağlıkla gelsin inşallah canım

Kızlar bebeğim hala solunum desteği alıyor ve benim hala sütüm gelmedi süt istiyorlar ama sütüm Yok ne yapayım üzüntüden kurtulamıyorum ki yavrum orda heryerinde kablolar var gördükçe içim parçalanıyor nasıl süt gelsin bu halde benden sağıyorum masaj yapıyorum ama gelmiyor

Kızlar az önce hastaneden geldim. Altım ıslandı akşam üzeri ve kanamam oldu. Doktorumu aradım hastane acile geç dedi. Gittim. Bizimki bana kötü bir şaka yapmış :) suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş. 3-4 gün içinde doğum olur dedi doktorum. Eve gönderdiler geri. Ama hiç hazır değilmişim. Bir anda suyu ve kanamayı görünce ağlamaya başladım. Panik oldum. Benim için ön hazırlık oldu ilk heycanı yaşamış oldum böylece :KK66:
Ayyysss çok heyecanlandım bana ne oluyorsa :anneadayı: senin kaçıncı hafta tam olarak ben de bekliyorum biliyorsun...

Kızlar bebeğim hala solunum desteği alıyor ve benim hala sütüm gelmedi süt istiyorlar ama sütüm Yok ne yapayım üzüntüden kurtulamıyorum ki yavrum orda heryerinde kablolar var gördükçe içim parçalanıyor nasıl süt gelsin bu halde benden sağıyorum masaj yapıyorum ama gelmiyor
Önce bir sakin ol banyoya git güzel bir banyo yap sıcak sıcak ve banyoda göğüslerine hafif masaj yap cnm sever gibi. Ilık su iç sürekli ve bol bol. Alkolsüz bira var marketlerde patlardı benim göğüslerim onunla, Malt içeceğini demiyorum yalnız alkolsüz bira. İkisini de denedim ben. Boza iç cnm Mado daki güzeldir zira ben hiç sevmem ama oranınki benim için içilebilirdi. Yeşillik bol tüket, dr um inekleri düşün demişti bana. Bir göl, deniz, havuz kenarı neresi varsa artık bulunduğun yerde oraya git ve yürüyüş yap kafanı dağıt. Aklıma geldikçe yazacağım ben sana bunlarınkiyle hepsini bana dr söylemişti. Ve sakın kendini sıkma, ben 3,5 ay doğru düzgün emzirememiştim kuzumu. Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı. Kaç dr a gitmiştim çünkü bana pes et diyorlardı. Etmedim! 3,5 aylıkken mamayı bıraktı da koşa koşa dr a gittim hasta mama almıyor diye. Meğerse benim göğüsler iş yapmaya başlamış. Ve 2 yaşına kadar foşur foşur emdi. Ben Doğum dışında kendi ailemle ilgili kotkunç günler yaşamıştım ve o yüzden bu sıkıntılar olmuştu. Ben inanıyorum ki buradaki herkes çocuğunu keyifle emzirecek. Yeter ki pes etmeyin. Göğsünü sağarken yalnız kal, kimseyi alma yanına, kapat gözlerini ve bebeğinin emdiğini hayal et. Allah yardımcın olsun cnm.

Önce bir sakin ol banyoya git güzel bir banyo yap sıcak sıcak ve banyoda göğüslerine hafif masaj yap cnm sever gibi. Ilık su iç sürekli ve bol bol. Alkolsüz bira var marketlerde patlardı benim göğüslerim onunla, Malt içeceğini demiyorum yalnız alkolsüz bira. İkisini de denedim ben. Boza iç cnm Mado daki güzeldir zira ben hiç sevmem ama oranınki benim için içilebilirdi. Yeşillik bol tüket, dr um inekleri düşün demişti bana. Bir göl, deniz, havuz kenarı neresi varsa artık bulunduğun yerde oraya git ve yürüyüş yap kafanı dağıt. Aklıma geldikçe yazacağım ben sana bunlarınkiyle hepsini bana dr söylemişti. Ve sakın kendini sıkma, ben 3,5 ay doğru düzgün emzirememiştim kuzumu. Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı. Kaç dr a gitmiştim çünkü bana pes et diyorlardı. Etmedim! 3,5 aylıkken mamayı bıraktı da koşa koşa dr a gittim hasta mama almıyor diye. Meğerse benim göğüsler iş yapmaya başlamış. Ve 2 yaşına kadar foşur foşur emdi. Ben Doğum dışında kendi ailemle ilgili kotkunç günler yaşamıştım ve o yüzden bu sıkıntılar olmuştu. Ben inanıyorum ki buradaki herkes çocuğunu keyifle emzirecek. Yeter ki pes etmeyin. Göğsünü sağarken yalnız kal, kimseyi alma yanına, kapat gözlerini ve bebeğinin emdiğini hayal et. Allah yardımcın olsun cnm.
Allah razı olsun

Geçmiş olsun :( gecicek bu günler biraz sabır üzme kendini. Komposto ile humana çayda iyi diyorlar. Bi dene istersen canım. Bebeğine acil şifalar diliyorum. Allah yardımcın olsun.

37+2 olduk cnm. 39+0 a kadar doğurmam lazım normal için ama nst de hiç birşey çıkmıyor. Bir avazda kurtarsın seni de rabbim Cnm. Çok sevindim senin adına başlasın bekleyiş :KK48: kaç kilo cnm senin kuzu?
Benim kuzucuk minyon olcak. 2700 gram şu anda. Benim nstde dün ağrı çıktı. Seninde 38 de başlar bence. Gelsin bebişler :)

Benim kuzucuk minyon olcak. 2700 gram şu anda. Benim nstde dün ağrı çıktı. Seninde 38 de başlar bence. Gelsin bebişler :)
Ohh boşver pıt diye doğurursun işte ne güzel. Küçük de değil bence. Bizim sıkıntı iri olması bu hafta doğuverse keşke :eek: ama gelmeye niyeti Yok :işsiz: inşallah sürpriz yapar. Daha zamanı var demek ki şu an dualarım seninle cnm, keyifle anacağın bir Doğum olur inşallah :dua:

Back
X