2017 ocak-şubat anneleri

İyi cnm o Allah'a şükür ben dün taburcu oldum, bir gece kaldık o nedenle dün gecem ağrılı geçti sanırım. Daha bu sabah tuvalete çıkabildim. İdrarda sıkıntı olmadı ama gaz beni öldürdü sancıdan. Oturdum ağladım dün gece ağrıdan. Bugün daha iyiyim.
Çok geçmiş olsun...allah minik yavrunu mutlulukla büyütmeyi. Nasip etsin

Bu goguslerdeki aciyaa ne iyu gelir ya krem fln ise yaramiyo ciglik atiyom aetik emzirirken :KK1:
Lasonil kremle geziyorum evde...birde her emzirmeden sonra yıka beyaz sabunla ve ılık suyla sonrada ucuna lansiloh sür..kullandığımız kalkanlar yara yapıyor..çocuk kahverengisiyle birlikte memeyi emse böyle olmayacaktık.

Lasonil kremle geziyorum evde...birde her emzirmeden sonra yıka beyaz sabunla ve ılık suyla sonrada ucuna lansiloh sür..kullandığımız kalkanlar yara yapıyor..çocuk kahverengisiyle birlikte memeyi emse böyle olmayacaktık.
Ay bnde lasoil kullaniyom evet sanki birseye fayda etmiyir kalkan kullanmama ragmn yara... Bu arada biz bu kalkanlari ne zamana kadsr kullancaz tutturmaya calisiyom bn olmuyor kokumuzu hissedemiyot diye uzuluyom bnde direk agzina alsa keske

Arkadaslar 38+2 günlük olduk..asagima doğru iğne gibi batan ağrılar var..Daha dün Dr daydim.nst falan iyi dedi ama bu iğne gibi batan ağrılar çok canımı yakıo.özellikle bbek çok hareketli olduğu zaman aşırı derecede..Dr alttan da muayene etmedi Sezeryan olucak nasipse...sizCe o iğne gibi batan agrilarla rahim mi aciliodur..???:(rahim açılması tehlikeli olur mu daha 4 gün var 39 un bitmesine:(

Bir de bebeğin saatlerce süren hareketleri kaygilandirmadan edemedim:(son hafta olması iyice telaslandiriyo.bazen 4 ,5 saat bitmememsi...

Ay bnde lasoil kullaniyom evet sanki birseye fayda etmiyir kalkan kullanmama ragmn yara... Bu arada biz bu kalkanlari ne zamana kadsr kullancaz tutturmaya calisiyom bn olmuyor kokumuzu hissedemiyot diye uzuluyom bnde direk agzina alsa keske
O kalkanlardan kurtulsak canımızda acımayacak..benim başı çıkmadı ki hala...mucize bekliyorum

O tatlı düşkunlugu bende de var şu an ya :KK43: ama gaz olayı ondan degildir canım bence
Artık her şeyden şüphe eder oldum :( bebegim kakasini fitille yapiyor 5 gunde bir dr.lar normal diyor ama sutumle mi alakali bilmiyorum.meme uçlarım da fena acıyor yanıyor benim de.bir zeytinyağıni denemedim sadece bende bakalım Allah yardımcımız olsun

Bu goguslerdeki aciyaa ne iyu gelir ya krem fln ise yaramiyo ciglik atiyom aetik emzirirken :KK1:
Canım kremi boşver. Önceden de yazmıştım. Zeytinyağını kavurup sur. Ben göğüs pedi ve zeytinyağı kullanıyorum. Meme ucumdan kan damlıyordu benim. Hayatta iyilesmez dedim. İki günde hiç birşey kalmadı. Şuan çok rahatım
Önceden paylasmistim. Zeytinyağı kavur sur. Göğüs pedi kullan. Kremler gecirmiyor

Arkadaslar 38+2 günlük olduk..asagima doğru iğne gibi batan ağrılar var..Daha dün Dr daydim.nst falan iyi dedi ama bu iğne gibi batan ağrılar çok canımı yakıo.özellikle bbek çok hareketli olduğu zaman aşırı derecede..Dr alttan da muayene etmedi Sezeryan olucak nasipse...sizCe o iğne gibi batan agrilarla rahim mi aciliodur..???:KK43:rahim açılması tehlikeli olur mu daha 4 gün var 39 un bitmesine:KK43:
Cok cok normal benm son iki hafta o haldeydim bacagimi kaldiramazd agri saplanirdi.. Bebegimde cok areker ederdi.. Hem normal dogum sancinin gelmesinden hic korkma o sekildede sezeryana alinabilirsin ve en sagliklisida o.. sancilarinin gelmesiyle vucut kendini doguma hazirliyor sutun geliyor bebek daha hazir oluyor.. Benim sutum 4. Gun geldi o zamana kadar stres sinir sıkınti.. Kske sancim gelseymiste oyle sezeryana alinsaymisim diyorum

Canım kremi boşver. Önceden de yazmıştım. Zeytinyağını kavurup sur. Ben göğüs pedi ve zeytinyağı kullanıyorum. Meme ucumdan kan damlıyordu benim. Hayatta iyilesmez dedim. İki günde hiç birşey kalmadı. Şuan çok rahatım

Önceden paylasmistim. Zeytinyağı kavur sur. Göğüs pedi kullan. Kremler gecirmiyor
Zeytinyagini kavur derken isitmaktan bahsediyorsun heralde canm sicakken mi sureyim peki sogumasini bekleyim mi

Zeytinyagini kavur derken isitmaktan bahsediyorsun heralde canm sicakken mi sureyim peki sogumasini bekleyim mi
Soğuduktan sonra sürülüyor canım zeytinyağının asidi gitsin diye ısıtıyorsun sonra soğucak
Bi de ayva çekirdeği suda beklet o su jöle gibi oluyor o da çok iyi arkadaşım onunla şifa bulmuştu
Ya ben bu kalkanlardan kurtulamıcama alıştırdım kendimi yapacak bişey yok hiç emmeseydi napardım diye teselli buluyorum

Soğuduktan sonra sürülüyor canım zeytinyağının asidi gitsin diye ısıtıyorsun sonra soğucak
Bi de ayva çekirdeği suda beklet o su jöle gibi oluyor o da çok iyi arkadaşım onunla şifa bulmuştu
Ya ben bu kalkanlardan kurtulamıcama alıştırdım kendimi yapacak bişey yok hiç emmeseydi napardım diye teselli buluyorum
Valla bende canim tutturmaya calisiyodum bugun cok aciyo uclari hic denemedim valla arada vicdanim sizliyo memenin o sicakligini hissetmesi onemli bence ama olmuyor galiba benimkilerin uclari biraz buyudu ama o kivamda degil kalkanla cekmek daha kolayina geliyor tabi artik bjndan sonrasi zor olur.. Benm tek dusuncem simdi cok bebek 1 yasina gelince fln kalkanla emmek istemezde birakirsa direk memeyi diye korkuyom

Valla bende canim tutturmaya calisiyodum bugun cok aciyo uclari hic denemedim valla arada vicdanim sizliyo memenin o sicakligini hissetmesi onemli bence ama olmuyor galiba benimkilerin uclari biraz buyudu ama o kivamda degil kalkanla cekmek daha kolayina geliyor tabi artik bjndan sonrasi zor olur.. Benm tek dusuncem simdi cok bebek 1 yasina gelince fln kalkanla emmek istemezde birakirsa direk memeyi diye korkuyom
Bence kalkanı getirip anne meme diyecekler canım hiç bozma moralini onlar aldı çok şükür anne sütünün tadını ;)

Arkadaslar 38+2 günlük olduk..asagima doğru iğne gibi batan ağrılar var..Daha dün Dr daydim.nst falan iyi dedi ama bu iğne gibi batan ağrılar çok canımı yakıo.özellikle bbek çok hareketli olduğu zaman aşırı derecede..Dr alttan da muayene etmedi Sezeryan olucak nasipse...sizCe o iğne gibi batan agrilarla rahim mi aciliodur..???:KK43:rahim açılması tehlikeli olur mu daha 4 gün var 39 un bitmesine:KK43:
Bende de aynısı olmuştu Doğum olacakdye paniktim hep ama onlarda birşey Yok demişti dr

Kızlar çok iyi bir anne grubum var WhatsApp. Çok kalabalık hemde. Ne sorsam tecrübeli anneler yardımcı oluyor. İsteyen bana özelden msj atsın ekletiyim.

Back
X