2017 ocak-subat anneleri:)

Aminnn cnm insallah benim kızım da eylül ece olacak allah nasip ederse. aynı haftalardayiz sende aşağılarda hissediyomusun bebeğini.hem yanda hem ustte hemde aşağıdan vuruyo.cikacak diye korkuyorum ya

hahah sorma :) neresi ayagi neresi bacagi kestiremiyorum.. dolanmaya basladimi sanki her yerde ! buyudugu icin idrar kesemde baski çoğaldı.. bazen cok rahatsiz ediyor..

Kızlar bu gün kontrolüm vardı bebek 1 320 gram olmuş başı aşadaymis hissediyordum kaç gündür zaten doktorum iyi bişey olduğunu söyledi normal doğum için uygun pozisyonmus bakalım bu haftada bebeklerinin pozisyonu nasıldı kızlar 32 hafta ve 34 hafta arasında alttan muayene eder açıktık varmı yokmuş bakarız dedi bakalım rabbim den hayırlısı o gazla bir çıktık doktorun yanından iğneden ipliğe ihtiyacı olan herşeyi aldık geldik ne olur olmaz diye

hahah sorma :) neresi ayagi neresi bacagi kestiremiyorum.. dolanmaya basladimi sanki her yerde ! buyudugu icin idrar kesemde baski çoğaldı.. bazen cok rahatsiz ediyor..
Kızlar Aysima nasil sizce artık isim konusuna bi kesinlik getirelim istiyoruz eşimle ikimizin ortak beğenisi bu isim oldu

canim benim o haftada henuz donmemisti.. bizimde haftaya cuma kontrolumuz var .. bende serklaj dikisi oldugu icin acilma olup olmadığını 36. haftaya kadar anlayamayacagiz (dikis o haftada alinacak).. haftaya cuma 32+1 oluyoruz sanirim dönmüş olur insallah ☝☝☝

Günaydın kızlar.. 32+1' den merhaba. Ufak tefek kıyafet alışverişlerini tamamlamaya çalışıyoruz ancak hiç halim olmuyor çabuk yoruluyorum bitirmeden yarıda kaliyor )) Dünkü alışverişte ufaklığa değil daha çok abimize kıyafet aldık hiç ihtiyacı yokken her şeyden aldirmaya çalıştı. Çok sevse de sanırım azıcık kiskaniyoruz kardeşimizi. Kontrol salı günü bakalım doğum tarihimiz belli olacak mı ?

Merhaba kızlar ben de isim olarak mira düşünüyorum artık bi karar verip Bebek şekeri yaptırmak lazım kıyafetlerimizin bi kısmını aldık yıkanacak ütülenecek annemi bekliyorum bişeyler yapmak için o benden de hevesli gelince beraber yapalım istiyorum ocağın ilk haftası izne ayrılacağım nasipse şimdilik herşey yolunda gibi heyecanla bekliyoruz

İyi akşamlar kızlar. Benim de salı günüydü randevum 32+4 haftalık 2192 kg geldik 1 haftaya yakın önden gidiyoruz. Doğum zamanina da 30 ocak gibi dedi bakalım beklerse oglus o zamana kadar.

İyi akşamlar kızlar. Benim de salı günüydü randevum 32+4 haftalık 2192 kg geldik 1 haftaya yakın önden gidiyoruz. Doğum zamanina da 30 ocak gibi dedi bakalım beklerse oglus o zamana kadar.
Canım seninle ayniyiz bende 32+4 ama doğum için ocak sonu veya 6 şubat olur dedi hayırlısıyla gelsin yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…