- Konu Sahibi yesim celiktas
-
Aminnn cnm insallah benim kızım da eylül ece olacak allah nasip ederse.aynı haftalardayiz sende aşağılarda hissediyomusun bebeğini.hem yanda hem ustte hemde aşağıdan vuruyo.cikacak diye korkuyorum ya
Kızlar Aysima nasil sizce artık isim konusuna bi kesinlik getirelim istiyoruz eşimle ikimizin ortak beğenisi bu isim olduhahah sorma :) neresi ayagi neresi bacagi kestiremiyorum.. dolanmaya basladimi sanki her yerde ! buyudugu icin idrar kesemde baski çoğaldı.. bazen cok rahatsiz ediyor..
Güzel isim begendım kesinlik vermek lazım zaten artıkKızlar Aysima nasil sizce artık isim konusuna bi kesinlik getirelim istiyoruz eşimle ikimizin ortak beğenisi bu isim oldu
Kızlar Aysima nasil sizce artık isim konusuna bi kesinlik getirelim istiyoruz eşimle ikimizin ortak beğenisi bu isim oldu
Kızlar bu gün kontrolüm vardı bebek 1 320 gram olmuş başı aşadaymis hissediyordum kaç gündür zaten doktorum iyi bişey olduğunu söyledi normal doğum için uygun pozisyonmus bakalım bu haftada bebeklerinin pozisyonu nasıldı kızlar 32 hafta ve 34 hafta arasında alttan muayene eder açıktık varmı yokmuş bakarız dedi bakalım rabbim den hayırlısı o gazla bir çıktık doktorun yanından iğneden ipliğe ihtiyacı olan herşeyi aldık geldik ne olur olmaz diye
Allah razı olsun cumlemizin insaallah:)canım anne ve baba olarak sizin icinize sindiyse gerisi cok onemli degil :) adıyla yasasin insallah
Ben gittim 1600 gram olmus oğlum ama yüzünü göstermedi artık 15 günde bir çağırdı doktorum gıttıkce heyecan artıyorKızlar napıyosunuz sesiniz çıkmıyorkontrole giden var mi ?
Maaşallah canim sizeBen gittim 1600 gram olmus oğlum ama yüzünü göstermedi artık 15 günde bir çağırdı doktorum gıttıkce heyecan artıyor
Maaşallah canım çok iyi kilosu felanselam kizlar .. bizimde kontrolumuz vardi 32+1 deyuz..cok şükür ☝☝ kızım 2045 gr boyuda 44.5 olmus.. saglikla insallah☝☝
Canım seninle ayniyiz bende 32+4 ama doğum için ocak sonu veya 6 şubat olur dediİyi akşamlar kızlar. Benim de salı günüydü randevum 32+4 haftalık 2192 kg geldik 1 haftaya yakın önden gidiyoruz. Doğum zamanina da 30 ocak gibi dedi bakalım beklerse oglus o zamana kadar.
Canım seninle ayniyiz bende 32+4 ama doğum için ocak sonu veya 6 şubat olur dedihayırlısıyla gelsin yavrularimiz
Hos geldinSelam guzel anne adaylari :) bende varim topiginizi yeni gordum daldim iceri :) 36+3 gunluk hamileyim. Persembe cati muayenem vardi bebekte dogum pozisyonunda :)
Hos buldumHos geldinAz kalmış maşallah normal yoldan gelir inşallah ;*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?