- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi yesim celiktas
-
Almadim ama annem puset ve arabayı alacak sanırım.fiyatlarda coookk uçuk yaKizlar bebek arabasi aldiniz mi. Suan en cok kafami kurcalayan konu karar veremiyorum
Ole gercekten bircok model var baktikca karar veremiyorum bi turlu.Almadim ama annem puset ve arabayı alacak sanırım.fiyatlarda coookk uçuk ya
Evet çok güzel modeller var.besik filan aldınız mı sizOle gercekten bircok model var baktikca karar veremiyorum bi turlu.
Ben ev tasicam bu hafta, sonra oda yapicam. Ama yatak odasi icin park yatak aldim. Kalmaya Gittigim yerlerede gotururum diye gayet kullanisli.Evet çok güzel modeller var.besik filan aldınız mı siz
Evet iyi yaptin cnm bende ahşap almadim şimdi daha basit bisey aldm bi kaç yıl sonra yatağını alırız dedik.Ben ev tasicam bu hafta, sonra oda yapicam. Ama yatak odasi icin park yatak aldim. Kalmaya Gittigim yerlerede gotururum diye gayet kullanisli.
Ben ev tasicam bu hafta, sonra oda yapicam. Ama yatak odasi icin park yatak aldim. Kalmaya Gittigim yerlerede gotururum diye gayet kullanisli.
OyyBende daha şişme başlamadı. Dün yediklerinizden kaynaklı da olabilir belki tuz alımı fazla olmuştur. Ama normal artık şişme zamani geldi?
Amin inşallah cnm hayırlıı olsun güzel günlerde uyusun oynasin icinde bebisin.Merhaba kızlar ben beşik olarak park yatak aldım prego nun inşallah memnun kalırız kıyafet alacağım bu haftada inşallah yatın kontrolümüz var heyecan doruktaAllah hepimize yardım etsin
Amin canım hepimizinki inşallahAmin inşallah cnm hayırlıı olsun güzel günlerde uyusun oynasin icinde bebisin.
Benımde kontrolüm yarın bakalım kac kılo oldu heyecanlıyımMerhaba kızlar ben beşik olarak park yatak aldım prego nun inşallah memnun kalırız kıyafet alacağım bu haftada inşallah yatın kontrolümüz var heyecan doruktaAllah hepimize yardım etsin
Benımde ozlemım gıttıkce artıyor Zaman gecmıyor sankıAmin canım hepimizinki inşallahbu haftalardayken hem çok az vakit var gibi hem de zaman geçmiyor özlemin şiddeti artıyor gibi sizde durum nasıl
Bebek arabasını kırkımız çıkınca düşünüyorum ben çünkü kırkımız çıkana kadar pek dışarı çıkamıycaz.Kendi arabamız olmasa belki sağlık ocağına filan götürmek için erken alabilirdim.Kizlar bebek arabasi aldiniz mi. Suan en cok kafami kurcalayan konu karar veremiyorum
1 aydır şişip geziyorum el,ayak 2 katı oluyorKızlar busabah uyandım eller şişmiş ilk defa tombul tombul olmuş.gece banyo yaptm hasta olmiyim diye hırka giyip uyudum acaba sıcaktan mi sisti anlamadım.sizde oluyo mu şişlik hiç.bide dün çok az su içtim onunda etkisi olabilir diyolar doğru mu acaba
Aminnn cnm insallah benim kızım da eylül ece olacak allah nasip ederse.selam kizlar.. bende öyküm ece mi sabirsizlikla bekliyorum...❤❤ odasi alindi, kiyafetleri yikayip,utulenip bohcalandi dolabina ocak ayi icerisinde yerlestirecegim.. bebek arabasi,ana kucagi ne varsa hepsi hazir .. ❤ saglikla kicagimiza aliriz insallah.. ☝☝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?