2017 ocak-subat anneleri:)

Kızlar busabah uyandım eller şişmiş ilk defa tombul tombul olmuş.gece banyo yaptm hasta olmiyim diye hırka giyip uyudum acaba sıcaktan mi sisti anlamadım.sizde oluyo mu şişlik hiç.bide dün çok az su içtim onunda etkisi olabilir diyolar doğru mu acaba

Bende daha şişme başlamadı. Dün yediklerinizden kaynaklı da olabilir belki tuz alımı fazla olmuştur. Ama normal artık şişme zamani geldi ?

Merhaba kızlar ben beşik olarak park yatak aldım prego nun inşallah memnun kalırız kıyafet alacağım bu haftada inşallah yatın kontrolümüz var heyecan dorukta Allah hepimize yardım etsin

Merhaba kızlar ben beşik olarak park yatak aldım prego nun inşallah memnun kalırız kıyafet alacağım bu haftada inşallah yatın kontrolümüz var heyecan dorukta Allah hepimize yardım etsin
Amin inşallah cnm hayırlıı olsun güzel günlerde uyusun oynasin icinde bebisin.

Aynı durumdayız kızlar bende oyleyimm ya.allahim sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza alalim mucizelerimizi inşallah. Heyecanliym mutluyum korkuyorum doğumdan Allahım sen yardım et

Kizlar bebek arabasi aldiniz mi. Suan en cok kafami kurcalayan konu karar veremiyorum
Bebek arabasını kırkımız çıkınca düşünüyorum ben çünkü kırkımız çıkana kadar pek dışarı çıkamıycaz.Kendi arabamız olmasa belki sağlık ocağına filan götürmek için erken alabilirdim.

1 aydır şişip geziyorum el,ayak 2 katı oluyor geceleri de sıcaktan uyuyamiyorum

selam kizlar.. bende öyküm ece mi sabirsizlikla bekliyorum...❤❤ odasi alindi, kiyafetleri yikayip,utulenip bohcalandi dolabina ocak ayi icerisinde yerlestirecegim.. bebek arabasi,ana kucagi ne varsa hepsi hazir .. ❤ saglikla kicagimiza aliriz insallah.. ☝☝

Aminnn cnm insallah benim kızım da eylül ece olacak allah nasip ederse. aynı haftalardayiz sende aşağılarda hissediyomusun bebeğini.hem yanda hem ustte hemde aşağıdan vuruyo.cikacak diye korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…