2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın canım son durum nedir sende başlamışssın galiba tedaviye merak ettim
Sağol cnm günaydın ben aslında ocakta başladm tedaviye şubatta transferim olcak ti ama transfer sırasında çok ağrım oldu doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi transfer ertelendi ikinci adetinle gel dedi martin 5inde ikinci adetimi bekliyorum. Sen başladınmı tedaviye

yok canım ya ben başlayamadım bile yarın belki diğer gün başlarım eli kulağında adetimi bekliyorum. aslında herşeyde hayır var derler seninde ağrın inşallah hayra vesile olur rahim dinlenmiş olur araştırdılar mı niye ağrın varmış diye

cok tesekk+r ederim insallah bende güzel haber alirim

Bugün 12. Günüm testi 9. Gün yapmıştım inşallah hepimize hayırlı güzel haberler gelir inşallah resmen yıkılmıştım idrar testin de negatif görünce

Geç olsn güç olmasın cnm ilk denemenmi olck. Yol ya araştırmaDilar bende ona kızıyorum ilk transfermdede ben fenalsmistm demkki bi sorun var araştırmaları lazm smdi de diyolar ki deneme transferi yapçakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi

deneme tahtası yaptılar iyice yaa hangi hastane seninki canım benim doktorum başlamadan bir rahmini kontrol edelim dedi miyom polip benzeri bişey var mı diye o yüzden çok güveniyorum ya inşallah güvenim boşa gitmez

Kizlarr deminden beri kasiklarimda degil de afedersiniz seyimin sag tarafinda batma var ne alakaysa kafayi yedimm

deneme tahtası yaptılar iyice yaa hangi hastane seninki canım benim doktorum başlamadan bir rahmini kontrol edelim dedi miyom polip benzeri bişey var mı diye o yüzden çok güveniyorum ya inşallah güvenim boşa gitmez
Aynen benim acı çekmem umurlarında değil. Bursa uludağ üniversitesi cnm ben çikolata kisti ameliyatı oldm orda tüplerin açık dedi ama rahimde bir sorun var demkki rahim filmi çekmesi lazm

amin inşallah teşekkürler iyi dilekler için, bazen öyle ihtiyacımız oluyorki. cogu kimseylede paylaşamıyoruz. o yüzden bu site gercekten çok iyi oluyor. tanımadıgın senin derdini anlayan insanlarla konusmak inanın cok daha iyi. ben herkese tavsiye ediyorum cok fazla bu durumu etrafla paylaşmak iyi gelmiyor.

doktordan geldım yavas gelısım varmıs ılacları arttırcak hoca ıgneyı 225 cıkaracak yıkıldım resmen daha once boyle bı sorun hıc yoktu

Aynen benim acı çekmem umurlarında değil. Bursa uludağ üniversitesi cnm ben çikolata kisti ameliyatı oldm orda tüplerin açık dedi ama rahimde bir sorun var demkki rahim filmi çekmesi lazm
çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın bana rahim filmi çektirmedi sıs diye yıkama işlemi yaptı tüple işimiz yok dedi sana da ondan dolayı yapmamıştır histereskopiyi keşke transferden önce bir yapsalarmış ya devlet olunca anlatamıyorsun gerçi bütün doktorlar aynı. sen raporlu mu yapıyorsun tedavini

aynı duyguları paylaşıyoruz canım bende etrafımdaki kimseye paylaşamıyorum kimseye tüp bebek yapacam bile demedim bir kaç kişi dışında keşke onlara da demek zorunda kalmasaydım diyorum o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…