- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Sağol cnm günaydın ben aslında ocakta başladm tedaviye şubatta transferim olcak ti ama transfer sırasında çok ağrım oldu doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi transfer ertelendi ikinci adetinle gel dedi martin 5inde ikinci adetimi bekliyorum. Sen başladınmı tedaviyeGünaydın canım son durum nedir sende başlamışssın galiba tedaviye merak ettim
yok canım ya ben başlayamadım bile yarın belki diğer gün başlarım eli kulağında adetimi bekliyorum. aslında herşeyde hayır var derler seninde ağrın inşallah hayra vesile olur rahim dinlenmiş olur araştırdılar mı niye ağrın varmış diyeSağol cnm günaydın ben aslında ocakta başladm tedaviye şubatta transferim olcak ti ama transfer sırasında çok ağrım oldu doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi transfer ertelendi ikinci adetinle gel dedi martin 5inde ikinci adetimi bekliyorum. Sen başladınmı tedaviye
cok tesekk+r ederim insallah bende güzel haber alirimBen iki tüp bebegide orda yaptırdım ikisinde hamdolsun tuttu bir tane 4yasinda oğlum var buda5 sene önce dondurulmuslarimla yaptık hatta tedirgin olmustuk hic bir sıkıntıyla karşılaşmadık maddi olarak da bizi sıkıntıya sokmadı
Şimdi gidiyorum bir kaç saatte inşallah sonuçu alırımİnş. güzel haberlerini alırız canım , ne zaman kan testi vermeye gidiyorsun?
Bugün 12. Günüm testi 9. Gün yapmıştım inşallah hepimize hayırlı güzel haberler gelir inşallah resmen yıkılmıştım idrar testin de negatif görünceCanım sen boşver erken gebelik testlerini onlar hep negatif çıkıyorbugün kaçıncı günün ve testi kaçıncı günde yaptmıştın? Rabbiö yüzünü güldürür inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Şimdi yaptırıcam cnm 12. Günüm kasıklarım da hafif batma var özellik sağ tarafta ama hayırlısıBenim de 6.gunum canim bende hicbirsey hissetmiyorum malesef guzel sonuclar alirsin insallah da bize de umut olursun canim kacta yapicaksin test
Geç olsn güç olmasın cnm ilk denemenmi olck. Yol ya araştırmaDilar bende ona kızıyorum ilk transfermdede ben fenalsmistm demkki bi sorun var araştırmaları lazm smdi de diyolar ki deneme transferi yapçakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dediyok canım ya ben başlayamadım bile yarın belki diğer gün başlarım eli kulağında adetimi bekliyorum. aslında herşeyde hayır var derler seninde ağrın inşallah hayra vesile olur rahim dinlenmiş olur araştırdılar mı niye ağrın varmış diye
deneme tahtası yaptılar iyice yaa hangi hastane seninki canım benim doktorum başlamadan bir rahmini kontrol edelim dedi miyom polip benzeri bişey var mı diye o yüzden çok güveniyorum ya inşallah güvenim boşa gitmezGeç olsn güç olmasın cnm ilk denemenmi olck. Yol ya araştırmaDilar bende ona kızıyorum ilk transfermdede ben fenalsmistm demkki bi sorun var araştırmaları lazm smdi de diyolar ki deneme transferi yapçakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi
Aynen benim acı çekmem umurlarında değil. Bursa uludağ üniversitesi cnm ben çikolata kisti ameliyatı oldm orda tüplerin açık dedi ama rahimde bir sorun var demkki rahim filmi çekmesi lazmdeneme tahtası yaptılar iyice yaa hangi hastane seninki canım benim doktorum başlamadan bir rahmini kontrol edelim dedi miyom polip benzeri bişey var mı diye o yüzden çok güveniyorum ya inşallah güvenim boşa gitmez
Valla kendini dinledikçe herşey çıkıyor ortaya cnm benm ilk denememde her yerim ağrıyordu ama olmadı sen belirtı arama benceKizlarr deminden beri kasiklarimda degil de afedersiniz seyimin sag tarafinda batma var ne alakaysa kafayi yedimm
Amin cnm inşallah zamanı gelmiştir ve olurmerhaba
bende çarşamba başlayacagım inşallah 3. denenem olacak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimizin adına
çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın bana rahim filmi çektirmedi sıs diye yıkama işlemi yaptı tüple işimiz yok dedi sana da ondan dolayı yapmamıştır histereskopiyi keşke transferden önce bir yapsalarmış ya devlet olunca anlatamıyorsun gerçi bütün doktorlar aynı. sen raporlu mu yapıyorsun tedaviniAynen benim acı çekmem umurlarında değil. Bursa uludağ üniversitesi cnm ben çikolata kisti ameliyatı oldm orda tüplerin açık dedi ama rahimde bir sorun var demkki rahim filmi çekmesi lazm
aynı duyguları paylaşıyoruz canım bende etrafımdaki kimseye paylaşamıyorum kimseye tüp bebek yapacam bile demedim bir kaç kişi dışında keşke onlara da demek zorunda kalmasaydım diyorum o kadar yaniamin inşallah teşekkürler iyi dilekler için, bazen öyle ihtiyacımız oluyorki. cogu kimseylede paylaşamıyoruz. o yüzden bu site gercekten çok iyi oluyor. tanımadıgın senin derdini anlayan insanlarla konusmak inanın cok daha iyi. ben herkese tavsiye ediyorum cok fazla bu durumu etrafla paylaşmak iyi gelmiyor.
çok geçmiş olsun canım üzme canını Allahtan doktor farkedip müdahale etmışdoktordan geldım yavas gelısım varmıs ılacları arttırcak hoca ıgneyı 225 cıkaracak yıkıldım resmen daha once boyle bı sorun hıc yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?