Hadi Allahım utandırmasınŞimdi gidiyorum bir kaç saatte inşallah sonuçu alırım
geçmiş olsun bana da 300 ile başlayıp sonra 350 artırmışlardı biraz tuzlu olmuştu iğneler :)
çok geçmiş olsun canım üzme canını Allahtan doktor farkedip müdahale etmış
Hmm bilmiyorm cnm dinlemiyorlar beni ben en başından beri diyorum bu kadr ağrı kanama norml değil diye ama ikinci denemem ve hala deneme transferi yapcaz diyo . Evet raporlu cnmçok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın bana rahim filmi çektirmedi sıs diye yıkama işlemi yaptı tüple işimiz yok dedi sana da ondan dolayı yapmamıştır histereskopiyi keşke transferden önce bir yapsalarmış ya devlet olunca anlatamıyorsun gerçi bütün doktorlar aynı. sen raporlu mu yapıyorsun tedavini
aynı duyguları paylaşıyoruz canım bende etrafımdaki kimseye paylaşamıyorum kimseye tüp bebek yapacam bile demedim bir kaç kişi dışında keşke onlara da demek zorunda kalmasaydım diyorum o kadar yani
aynen annem ve benim gibi tüp bebek yaptıran bir arkadasım dışında kimseyle paylaşmıyorum. tabi baştan böyle değildi akıllandık :) Hatta arkadasımın ilk denemesinde tuttu. dedim kimseye söyleme. ama ilk heyecan herkese söylendi. 8 haftalık kaybetti. bu sefer onu söylemek büyük üzüntü verdi. o yüzden arkadaslar 3 aylıga kadar içimizde saklamak zor olsa da en doğrusu gibi ... :)
kacinci gun embriyosu konuldu cnm?hayirlisi olsun..ben adetimi oldum simdi kontrole gitmek icin gun sayiyorum, dondurulmus olacak kismetse..6.gun embriyosuArkadaşlar merhaba
Hepimize Rabbim hayırlı evlatlar versin.
Pazar günü transferin oldu
İlk denemem Allah yardımcımız olsun
cok guzel cnm 5.gun embriyosu olmasina sevindim, sansin yuksektir bence, benim de ilk denememde iki adet besinci gun embriyosu konuldu ve bir kizim oldu cok sukur, Allahim nasib etsin insallah cnm sana da..ben 31 yasindaydim o zmn, simdi 35, ikinci icin dondurulmus yapmayi bekliyorum Allahin izniyle..5. Gun embryo su kondu 2 tanede dondurdum canım onlar 6.gun inşallah onlara gerek kalmaz
hayırlısı olsun ama değer gerçekten yüksek. inşallah ikiz üçüzdür tabi bilmiyoruz durumunuzu ama Allah sizi biliyor ve ona göre muamele etsin inşallah. Sizin bizim gibilerin kucağını boş bırakmasın.Bilmiyorum henüz canım keseleri göreceğimiz zaman belli olur sanırım hayırlısı hakkımızda
kesinlikle yatmadim ben de, ilk 2-3 gun evde dinlendim ise gitmedim o kadar, ama yatmadim yani ,asiri yorulmadim sadece..pek inanmiyorum ben oyle yatmaya falan, banyo falan da yaptim yani ztn rahimde olan bir olay, tutunacaksa tutunacak yani elden bisey gelmiyor, alkol sigara almamak lazim bir de iyi beslenmek..elden bisey gelmez bence baska, hayirli sonucunu paylasirsin insallah cnm , bana da dr sansimin yuksek oldugnu soylemisti ve hakli da cikmisti, darisi basina..Allah yardımcımız olsun. Dr transferin çok başarılı geçtiğini söyledi hayırlısı olur inşallah
Onerileriniz var mi
Beb öyle sürekli yatıp kendimi psikolojik olarak yipratmiyorum ignelerimi yaptrmaya sağlık ocağı na gidiyorum mesela
bence sonradan dusuklerle ugrasmaktansa en bastan negatif cikmasi daha hayirli, yani eger olmaycaksa bu sekilde olmasini ben tercih ederim sahsen, cok yakin arkadasim gecenlerde 8 haftalikken dusurdu ve sok oldu bir gitti kalp atisi yok, kesge dedi ilkden negatif olsaymis, yani demek istedigim kendinizi cok uzmemeye calisin, tekrar deneyin, insallah busefere saglikla sihhatle olsun..2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
Canim Allah yardimcin olsun vardir her şer gibi görünende hayir dicez napalim2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
onun bir etkisi olacağını zannetmiyorum içini ferah tut güzel olacak inşallahevet baya masreflı ınan varya kartlar sıfırlandı ama napalım olsunda odenır hepsı saglıklı sıhhatlı ıns....
evet zaten daha ıgnelerde 6. gundeyım ama ne bıleyım ya bıde ben hep soldan vuruyodum sagda gelısım olmamıs hıc acaba hep soldan vurdugum ıcınmı sag cok acıyo cunku bende
valla saklamak çok zor olacak ama bende saklayabildiğim kadar saklayacağımaynen annem ve benim gibi tüp bebek yaptıran bir arkadasım dışında kimseyle paylaşmıyorum. tabi baştan böyle değildi akıllandık :) Hatta arkadasımın ilk denemesinde tuttu. dedim kimseye söyleme. ama ilk heyecan herkese söylendi. 8 haftalık kaybetti. bu sefer onu söylemek büyük üzüntü verdi. o yüzden arkadaslar 3 aylıga kadar içimizde saklamak zor olsa da en doğrusu gibi ... :)
valla saklamak çok zor olacak ama bende saklayabildiğim kadar saklayacağımaynen annem ve benim gibi tüp bebek yaptıran bir arkadasım dışında kimseyle paylaşmıyorum. tabi baştan böyle değildi akıllandık :) Hatta arkadasımın ilk denemesinde tuttu. dedim kimseye söyleme. ama ilk heyecan herkese söylendi. 8 haftalık kaybetti. bu sefer onu söylemek büyük üzüntü verdi. o yüzden arkadaslar 3 aylıga kadar içimizde saklamak zor olsa da en doğrusu gibi ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?