- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
Rezerv azlığı olanlara rapor verme kolaylığı oluyor mu canım benim de 3 yıl evli ve 5 yıl sigorta şartını doldurmuyorum tabi birde aşılama yaptırmadımHmm bilmiyorm cnm dinlemiyorlar beni ben en başından beri diyorum bu kadr ağrı kanama norml değil diye ama ikinci denemem ve hala deneme transferi yapcaz diyo . Evet raporlu cnm
Canım rabbimin bir bildiği vardır kendini bırakma2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlı olan, hayır olanda evladın olur2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
İlk denemem canım Allahın izniyle son olur inşallah ocakta rezerv azlığından teşhis konuldu hemen başlayalım dedi doktor ben biraz ürktüm acaba tüp bebek yaptırmak için mi diyor diye gelecek aya kalsın dedim araştırdım internetten meğersem geç bile kalmışım şubat ayında da başlayamadık yaptığım kürlerden kist oluşmuş bu ay çok bir kür yapmadım vitaminler kullandım inşallah iyi olur senin sorunun ne canım
Benim de 6.gunum canim bende hicbirsey hissetmiyorum malesef guzel sonuclar alirsin insallah da bize de umut olursun canim kacta yapicaksin test
2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
folik asite ara verme hiç bence ama coraspin konusunu sor canım o biraz farklı yaniKızlar yarın sabah opu vardün akşam 23.30 da son iğnemi çatlatma iğnemi oldum, bugunki coraspin estrofem folik asiti içecekmiyiz kafam karıştı biraz
İnsallah canimmHadi hayırlısı canım güzel haberini almak nasip olur inşallah
EVet pıhtılaşmadoktorum bana folik asit hariç hiçbir ilaç vermedi, coraspirin vs pıhtılaşma için mi acaba?
Aradım bakalım hemşire geri dönüş yapar şimdi cnmfolik asite ara verme hiç bence ama c
folik asite ara verme hiç bence ama coraspin konusunu sor canım o biraz farklı yani
canım benimde iki tane embriyom a kalite donduruldu sonra çözünürken kum gibi dağılmış embriyolog öyle dedi şimdi iki adet donmuşum var Allahım hayırlısı ile çözünsünler Allahım sana da kucağına almayı nasip etsinO zaman aynışeyleri yaşamışız. Bizim 2.deneme. 1. De 6 embriyo çözüldü ama 5.güne sadece 2 embrşyo kaldı o da gelişimleri geriden geliyordu. Doktor belki içerde gelişir diye transfer etti ikisini de ama tutmadı. Şimdi de 4 Embriyodan 3 ü gelişimleri durdu sadece 1 tane kaldı o da iyi kalite değil. Halbuki 3. Gün dondurulduklarında çok iyi kaliteydiler. Bizim doktorumuz şok oldu ve spermden kaynaklı olduğunu söyleyip test istedi. Sizin doktor kim?
evet pıhtılaşmayı önlemek için banada daha önce gittiğim doktorum vermişti bir kutu bitirmiştim devam et demediği için kullanmadım ama tüp bebeğe karar verdiğimiz için tekrardan kullanmaya başladımdoktorum bana folik asit hariç hiçbir ilaç vermedi, coraspirin vs pıhtılaşma için mi acaba?
Toplama daha canım çok var test sonucuna
amin inş, sen nerede yaptırıyorsun cnm tüp bebeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?