2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi

benım esımde de vardı amelıyat oldu doktor olmana gerek yokmus fazla etkılememıs dedı ama o amelıyat sonrası bı cok kısı normal gebelık ve sperm kalıtesınde artıs gordu cnm bence bı doktorla gorusun :)

Kızlar tedavinin yedinci günündeyim evde idrar testi hayalet gibi cıktı ama test 20 dk falan bekledi. 5 dk sonrasında hatalı sonucmu veriyor bu umut hırsızı testler

cnm ben ank baskent unıv hulısı hocada yaptırıyorum ama ben daha ıgne asamaındayım :)
hadi inşallahh ii sonuçlar alırsın , ankarada onunda adını duymuştum ama şansımı anatoliadan yana kullandım. Rabbim utandırmasın inş

Kızlar tedavinin yedinci günündeyim evde idrar testi hayalet gibi cıktı ama test 20 dk falan bekledi. 5 dk sonrasında hatalı sonucmu veriyor bu umut hırsızı testler

hayalet gıbı derken belırsız mı yoksa sadece tek cızgımı cnm

Yani 1 saat gecti üstünden suan bildigin ikinci çizgi oldu. İlk 5 dk da zar zor seçiyordum ikinci çizgiyi
canım transferden sonra hcg içeren iğne olmadıysan bebedir o çizgi :) 5. gün embriyosumu. benim 5. günden itibaren çook hayali çıkmaya başladı çizgim 9. gün 128 çıkmıştı. erken test yapanlardanım

Ah Can'ım inşallahhhhh..
5.gün embriyosu. Progestan oluyorum gun asıdirı onda yok diye biliyoeum Pruluton yapılmıştı 9 gün önce onda hcg varmıdır ki? Ay nolur bir akıl verin bana canım yaa

Ah Can'ım inşallahhhhh..
5.gün embriyosu. Progestan oluyorum gun asıdirı onda yok diye biliyoeum Pruluton yapılmıştı 9 gün önce onda hcg varmıdır ki? Ay nolur bir akıl verin bana canım yaa
çatlatma iğnesinde var diye biliyorum sadece. benim günden güne belirginleşmişti. yarın yaptığında bir tık daha belli olur ( inşallahh )

fazla erken olmuş ama hayalet çizgi gördüysen yeni tutunmuş anlamına geliyor kanımca sen yine de diğer gün sağlık ocağından kan ver kesin sonuç ordan çıkar canım

Progestan ve Pruluton iğnede Hcg hormonu varmı arkadaşlar, ay resmen doktor gibi olduk doktorumuza soramadıklarımuzı birbirimize soruyoruz. Allah razı olsun herkesten..

transfer evresi ağrılı mı kızlar? yaşayanlar tarif edebilir mi?

Kızlar canım sıkıldı ya 12. Gün değerim 607 idi bugün 14. Gün tekrar test yaptırdım 944 çıktı tam %55 artmış doktorumla da konuşamadım. Of için sıkılıyor

Progestan ve Pruluton iğnede Hcg hormonu varmı arkadaşlar, ay resmen doktor gibi olduk doktorumuza soramadıklarımuzı birbirimize soruyoruz. Allah razı olsun herkesten..

benım 7. gunde sılık cıkmıstı hatta ben goremıyordum ama arkadaslarım goruyodu sen genede bı merkeze kan ver kesın emın ol sımdıden hayırlı olsun :)

Kızlar canım sıkıldı ya 12. Gün değerim 607 idi bugün 14. Gün tekrar test yaptırdım 944 çıktı tam %55 artmış doktorumla da konuşamadım. Of için sıkılıyor
aynı yerde mi yaptırdın... ama bence bir problem yok. en az 1,5 katı olması gerekiyor. seninki de 1,5 kat artmış canım..
bozma moralini

Evet aynı merkezde yaptırdım. Doktorumla da görüşemedik hemşiresi belki ikiz başlamıştır şimdi biri gitmiştir dedi anca ultrasonda belli olur dedi. Beklicez bakalım haftaya salıya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…