Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi
hadi inşallahh ii sonuçlar alırsın , ankarada onunda adını duymuştum ama şansımı anatoliadan yana kullandım. Rabbim utandırmasın inşcnm ben ank baskent unıv hulısı hocada yaptırıyorum ama ben daha ıgne asamaındayım :)
Teşekkürler canım benim inşallah hepimiz devam ederiz, dogum günlerini saymak o heyecanı yaşamak kucagımıza almayı nasip etsin allahım bizleretoplama sonrası ıcın dedım cnmmm :)))
hadi inşallahh ii sonuçlar alırsın , ankarada onunda adını duymuştum ama şansımı anatoliadan yana kullandım. Rabbim utandırmasın inş
Kızlar tedavinin yedinci günündeyim evde idrar testi hayalet gibi cıktı ama test 20 dk falan bekledi. 5 dk sonrasında hatalı sonucmu veriyor bu umut hırsızı testler
Yani 1 saat gecti üstünden suan bildigin ikinci çizgi oldu. İlk 5 dk da zar zor seçiyordum ikinci çizgiyihayalet gıbı derken belırsız mı yoksa sadece tek cızgımı cnm
canım transferden sonra hcg içeren iğne olmadıysan bebedir o çizgi :) 5. gün embriyosumu. benim 5. günden itibaren çook hayali çıkmaya başladı çizgim 9. gün 128 çıkmıştı. erken test yapanlardanımYani 1 saat gecti üstünden suan bildigin ikinci çizgi oldu. İlk 5 dk da zar zor seçiyordum ikinci çizgiyi
Ah Can'ım inşallahhhhh..canım transferden sonra hcg içeren iğne olmadıysan bebedir o çizgi :) 5. gün embriyosumu. benim 5. günden itibaren çook hayali çıkmaya başladı çizgim 9. gün 128 çıkmıştı. erken test yapanlardanım
çatlatma iğnesinde var diye biliyorum sadece. benim günden güne belirginleşmişti. yarın yaptığında bir tık daha belli olur ( inşallahh )Ah Can'ım inşallahhhhh..
5.gün embriyosu. Progestan oluyorum gun asıdirı onda yok diye biliyoeum Pruluton yapılmıştı 9 gün önce onda hcg varmıdır ki? Ay nolur bir akıl verin bana canım yaa
fazla erken olmuş ama hayalet çizgi gördüysen yeni tutunmuş anlamına geliyor kanımca sen yine de diğer gün sağlık ocağından kan ver kesin sonuç ordan çıkar canımKızlar tedavinin yedinci günündeyim evde idrar testi hayalet gibi cıktı ama test 20 dk falan bekledi. 5 dk sonrasında hatalı sonucmu veriyor bu umut hırsızı testler
Progestan ve Pruluton iğnede Hcg hormonu varmı arkadaşlar, ay resmen doktor gibi olduk doktorumuza soramadıklarımuzı birbirimize soruyoruz. Allah razı olsun herkesten..
aynı yerde mi yaptırdın... ama bence bir problem yok. en az 1,5 katı olması gerekiyor. seninki de 1,5 kat artmış canım..Kızlar canım sıkıldı ya 12. Gün değerim 607 idi bugün 14. Gün tekrar test yaptırdım 944 çıktı tam %55 artmış doktorumla da konuşamadım. Of için sıkılıyor
Kızlar canım sıkıldı ya 12. Gün değerim 607 idi bugün 14. Gün tekrar test yaptırdım 944 çıktı tam %55 artmış doktorumla da konuşamadım. Of için sıkılıyor
Bu iğneleri olmusmuydun canım sende?benım 7. gunde sılık cıkmıstı hatta ben goremıyordum ama arkadaslarım goruyodu sen genede bı merkeze kan ver kesın emın ol sımdıden hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?