- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Pazartesi mi test günün canım? Benim de yok belirtim, belirti arama relax ol canımBugün ne doğru düzgün ağrım ne de bişi sadece akıntı war korkuyorum acaba olmadımı teste daha 6 gün war nasıl dayancam bilemiyorum
2 tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldu cnm inşallah cnm pazartesi güzel haberlerimiz olur :)senin kaçıncı gün embriyosu taze mi :)Pazartesi mi test günün canım? Benim de yok belirtim, belirti arama relax ol canımkac tane kaçıncı gün embriyo transfer edildi canım? Benim de test günüm pazartesi ♡♡ inşaAllah güzel haberler verebiliriz birbirimize
Fotografini atsana canimYani 1 saat gecti üstünden suan bildigin ikinci çizgi oldu. İlk 5 dk da zar zor seçiyordum ikinci çizgiyi
Hayırlısı canım inşallah tutunur kuzularımız sımsıkı ♡ biri günüyle uyumlu diğeri geriden gelen ama gelişimi devam eden taze 2 tane 4. gün embriyosuydu canım2 tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldu cnm inşallah cnm pazartesi güzel haberlerimiz olur :)senin kaçıncı gün embriyosu taze mi :)
Hayırlısı olsun inşallah cnm inşallah sımsıkı tutunmuşlardır bizimledirlerHayırlısı canım inşallah tutunur kuzularımız sımsıkı ♡ biri günüyle uyumlu diğeri geriden gelen ama gelişimi devam eden taze 2 tane 4. gün embriyosuydu canım
Canim hayirli olsun toplam kaç yumurtan topanmisti.5. Gun embryo su kondu 2 tanede dondurdum canım onlar 6.gun inşallah onlara gerek kalmaz
Canim kan sulandirici igneler mi oluyorsun ben de de var transferden sonra başlayacak misAllah yardımcımız olsun. Dr transferin çok başarılı geçtiğini söyledi hayırlısı olur inşallah
Onerileriniz var mi
Beb öyle sürekli yatıp kendimi psikolojik olarak yipratmiyorum ignelerimi yaptrmaya sağlık ocağı na gidiyorum mesela
InşaAllah canım insaAllah ♡♡Hayırlısı olsun inşallah cnm inşallah sımsıkı tutunmuşlardır bizimledirler
mrb. doktorum alanında yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biri.ve evet araştırdım ben de. mevcut kistim kendiliğinden kaybolan türden.o yüzden tedaviye engel değil.çikolata kisti olsaydı belki bebeğin tutunmasına engel oluşturabiliyormuş ama şükür ki çikolata kisti değil bendeki.Merhaba. Doktorunuz kim acaba? 2 cm az değil yalnız. 1 cm den büyük olunca etki ediyor diye biliyorum.iyi araştırdınız mı?
Slm canım :) benim kız kardeşimde de kist var her ay ve aynı sende olduğu gibi kendiliğinden kayboluyor ama her ay kendini yeniliyor ama kardeşim doğal yoldan hemen hamile kaldı sorunsuz bir şekildede doğum yapdımrb. doktorum alanında yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biri.ve evet araştırdım ben de. mevcut kistim kendiliğinden kaybolan türden.o yüzden tedaviye engel değil.çikolata kisti olsaydı belki bebeğin tutunmasına engel oluşturabiliyormuş ama şükür ki çikolata kisti değil bendeki.
ne güzel cnm.ben 5 ay kadar önce çikolata kistim yırtıldığı için ameliayt oldum ve bunun sonucu yumurta rezervim yaşıma göre biraz azaldı. şimdi tek sıkıntım bu.şükür ki çikolata kistim yenilemedi.o yüzden doktorum tüp bebek şansımın %50-60 larda olduğunu söylüyor.tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum.inşallah olumlu sonuç alırım.inşallah herkes olumlu sonuç alır.Slm canım :) benim kız kardeşimde de kist var her ay ve aynı sende olduğu gibi kendiliğinden kayboluyor ama her ay kendini yeniliyor ama kardeşim doğal yoldan hemen hamile kaldı sorunsuz bir şekildede doğum yapdı
İnşAllah canımne güzel cnm.ben 5 ay kadar önce çikolata kistim yırtıldığı için ameliayt oldum ve bunun sonucu yumurta rezervim yaşıma göre biraz azaldı. şimdi tek sıkıntım bu.şükür ki çikolata kistim yenilemedi.o yüzden doktorum tüp bebek şansımın %50-60 larda olduğunu söylüyor.tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum.inşallah olumlu sonuç alırım.inşallah herkes olumlu sonuç alır.
haklısın canım.Allah ol desin yeter ki. İnşallah Rabbim fazla uğraştırmadan yormadan kavuşturur evlatlarımıza.İnşAllah canımsenin sorunun cok ufak canım yeterki Allahım ol desin tek bir yumurta ile hamile kalıyor coğu yani sana bir tane yumurta yeterli
Kaçıncı günün canım çokk silik incecik çizgi var sankiKızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı
Canım geçmiş olsun. Hayırlısı allahtan2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
Hadi bakalım şimdiden bol şansKızlar yarın sabah opu vardün akşam 23.30 da son iğnemi çatlatma iğnemi oldum, bugunki coraspin estrofem folik asiti içecekmiyiz kafam karıştı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?