- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
Hanımlar bişey sorsam..Perşembe sabah yumurtam toplanacak.esimdende örnek alınacak ya. İki ila beş gün demişti hemşire cinsel perhiz için. Besi geçmiş oldu ikiyide geçirdik bibucuk gün kaldi.esim gerek yok bisey olmaz diyor. ısrar da edemiyorum. Bişey olmaz dimi :)
canım benim dondurulmuşum ilk başta konyada idi tahminim çözemediler sonra ben istanbulla görüştüm güvenç bey benim doktorum embriyologla görüştüm embriyolog böyle birşeyin çok nadir olarak başlarına geldiğini dondurup çözmede çok iyi olduklarını söylediler inşaallah sağlıklı çözünürler bu ay gidicem inşaallah canım daha bahçeci de ilk denemem benimİnşallah sağlıklı çözülürler. Biz çok büyük hüsrana uğradık 10 embriyodan 7 si direk gitti 3.günden sonra 2 si gelişimi geriden geliyordu ilk denemede transfer edildi ve tutmadı. Bu sefer de bir tane orta kalite transfer edildi ama kısmet artık. Ne zormuş. Biz sonucumuzu aldığımız gibi araştırmaya girişeceğiz. Size doktor ne dedi peki? Yani bir yere yönlendirdi mi
Kızlar merhaba, dondurulmuş embriyoyu ne zaman istediğimizi söyleyeceğiz? Transfere gittiğimizde şukadar kaldı donduralım tarzı birşey mi diyorlar??
Canım 1 saat bekledikten sonra ciGi baya belirgin. Ama ben yarın sabah yenilicem testi cunku cok bekledi ondan inanasım gelmiyor. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.
Benim doktorum da güvenç bey demek ki başlarına ilk kez gelmiyor bizim bu ikinci deneme Çünkü Ama nadir örneklerden olduğumuz kesin. Birbirimizi takipte olalım bakalım nasıl bir yönlendirme yapacaklar akabindecanım benim dondurulmuşum ilk başta konyada idi tahminim çözemediler sonra ben istanbulla görüştüm güvenç bey benim doktorum embriyologla görüştüm embriyolog böyle birşeyin çok nadir olarak başlarına geldiğini dondurup çözmede çok iyi olduklarını söylediler inşaallah sağlıklı çözünürler bu ay gidicem inşaallah canım daha bahçeci de ilk denemem benim
ozaman inşallahh dondurulacak ve transfer edilecek embriyom kalmıştırevet cnm dollenen yumurta sayısını zaten sana hergun arayıp soyluyorlar ve kalıtesı hakkında da bılgı verıyorlar transfer gunu su kadar embrıo kalıyo donduralım mı dıye soruyorlar
Peki tramsferin ne zaman? Embriyoları ne zaman çözecekler.canım benim dondurulmuşum ilk başta konyada idi tahminim çözemediler sonra ben istanbulla görüştüm güvenç bey benim doktorum embriyologla görüştüm embriyolog böyle birşeyin çok nadir olarak başlarına geldiğini dondurup çözmede çok iyi olduklarını söylediler inşaallah sağlıklı çözünürler bu ay gidicem inşaallah canım daha bahçeci de ilk denemem benim
canım bu bahçeci de ilk tedavim güvenç bey ilk kez tedavi oldum şimdi bakalım embriyo inşaallah çözünür diğerini ben konyada yaşadım küçük bir hastaneydiPeki tramsferin ne zaman? Embriyoları ne zaman çözecekler.
He anladım canım umarım bahçecide aynı şeyi yaşamaZsın. Yani laboratuvarı en iyi yer diyebilirim. Daha da nereye gideceğiz bilemiyorum biz çok çaresiz kaldıkcanım bu bahçeci de ilk tedavim güvenç bey ilk kez tedavi oldum şimdi bakalım embriyo inşaallah çözünür diğerini ben konyada yaşadım küçük bir hastaneydi
Selam opu oldum cumartesi transfer inşallah
Ah canımmmm saolasın kıyamammmbende tam sana yazmıstım :)) hadı gozun aydın cnm
hayirlisi cnm, kac tane toplanmis?Selam opu oldum cumartesi transfer inşallah
Öğrenmedim henüz canım bakalım hemşireye sorcamhayirlisi cnm, kac tane toplanmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?