2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hanımlar bişey sorsam..Perşembe sabah yumurtam toplanacak.esimdende örnek alınacak ya. İki ila beş gün demişti hemşire cinsel perhiz için. Besi geçmiş oldu ikiyide geçirdik bibucuk gün kaldi.esim gerek yok bisey olmaz diyor. ısrar da edemiyorum. Bişey olmaz dimi :)

Bende aynı durumda kalmıştım ama mesela son kontrolümde belirtmiştim,bugün yapsın demişti asistanımız :) Bende çok sorgulamadım,hesaplarsan evet 2 gün olmuyor ama kendileri öyle dedi napalım...

Kızlar merhaba, dondurulmuş embriyoyu ne zaman istediğimizi söyleyeceğiz? Transfere gittiğimizde şukadar kaldı donduralım tarzı birşey mi diyorlar??

canım benim dondurulmuşum ilk başta konyada idi tahminim çözemediler sonra ben istanbulla görüştüm güvenç bey benim doktorum embriyologla görüştüm embriyolog böyle birşeyin çok nadir olarak başlarına geldiğini dondurup çözmede çok iyi olduklarını söylediler inşaallah sağlıklı çözünürler bu ay gidicem inşaallah canım daha bahçeci de ilk denemem benim

Kızlar merhaba, dondurulmuş embriyoyu ne zaman istediğimizi söyleyeceğiz? Transfere gittiğimizde şukadar kaldı donduralım tarzı birşey mi diyorlar??

evet cnm dollenen yumurta sayısını zaten sana hergun arayıp soyluyorlar ve kalıtesı hakkında da bılgı verıyorlar transfer gunu su kadar embrıo kalıyo donduralım mı dıye soruyorlar

Benim doktorum da güvenç bey demek ki başlarına ilk kez gelmiyor bizim bu ikinci deneme Çünkü Ama nadir örneklerden olduğumuz kesin. Birbirimizi takipte olalım bakalım nasıl bir yönlendirme yapacaklar akabinde

evet cnm dollenen yumurta sayısını zaten sana hergun arayıp soyluyorlar ve kalıtesı hakkında da bılgı verıyorlar transfer gunu su kadar embrıo kalıyo donduralım mı dıye soruyorlar
ozaman inşallahh dondurulacak ve transfer edilecek embriyom kalmıştır

Peki tramsferin ne zaman? Embriyoları ne zaman çözecekler.

Kizlar aranizda evit ve zinco vitaminlerini alan var mi. Kabizlik yapiyor sanirim. Doktorada diyemedim. İlaclarida birakamiyorum.

canım bu bahçeci de ilk tedavim güvenç bey ilk kez tedavi oldum şimdi bakalım embriyo inşaallah çözünür diğerini ben konyada yaşadım küçük bir hastaneydi
He anladım canım umarım bahçecide aynı şeyi yaşamaZsın. Yani laboratuvarı en iyi yer diyebilirim. Daha da nereye gideceğiz bilemiyorum biz çok çaresiz kaldık

G Gul-Can suan toplama yapılıyor sanırım hersey gonlunce olsun umarım saglıklı ve kalıtelı embrıyolar olusur haber ver bıze merakta bırakma :)

G Gul-Can canım inşallah bol bol kaliteli yumişlerin toplanır, sağlıklı embriyo haline dönüşürler. Herşey gönlünce olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…