RAhat ol canım transfer daha zevkli geçiyor çok mutlu bi an inşallah pozitifleri alcazgerı sayımdayım resmen cmrtesı gunu transfer var ve korkularım o kadar arttıkı anlatamam sızlere
stres olmamalı unuttunmuugerı sayımdayım resmen cmrtesı gunu transfer var ve korkularım o kadar arttıkı anlatamam sızlere
Okumam mı canım içimden hep okudum. Ikı bebişi aldım gldım gerısı rabbıme kaldıHuban biliyorsan Ayetel kursiyi okuu cok iyii ins bu sefer olacak cnmmm dualarimm seninleeeee
Hadi bakalim Rabbim hayirlisiyla güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin canim benim.benimde cumartesi opu var kismetsedün cetritied ignesine başladım. Cumartesi karar verilecek kontrole gidince sanırım akşamına catlatma iğnesi ve pazartesi opum olacak.. Bunları hayırlısıyla geçtim mi döllenme ve dondurma işlemi var önümde...
Hadi bakalim Rabbim hayirlisiyla güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin canim benim.benimde cumartesi opu var kismetsedün cetritied ignesine başladım. Cumartesi karar verilecek kontrole gidince sanırım akşamına catlatma iğnesi ve pazartesi opum olacak.. Bunları hayırlısıyla geçtim mi döllenme ve dondurma işlemi var önümde...
Selam.Ben araniza yeni katildim kizlar.bugun transferimin 3. Gunu.18 martta testim var.cok heyecanliyim ve cok korkuyorum.bu 3. Denemem olacak.inşallah pozitif alirim hayirlisiyla.transfer ve sonuc bekleyen herkes icin Rabbimden hayirlisini istiyorum inşallah.Allah yardimcimiz olsun
12. Gunde yapinca cikiyor sonuc.hatta 10. Gunde belli oluyor.ben onceki denemelerimde 10. Gunde yaptirmistim.Hayirli guzel haberler alirsiniz inşallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin.Hayırlı olsun.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Benim geçen hafta cuma günü oldu transferim ama bana da garanti olsun diye sanırım 18 martta yap testi dediler.Sonra asistana yazdım çok geç değil mi diye :) 12. Günde yapabilirsin dedi...
Hadi bakalim Rabbim hayirlisiyla güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin canim benim.benimde cumartesi opu var kismetse
Taze olacak canim büyük ihtimalDondurup mu transfer olacak yoksa taze mi?
İns bu kez olacakk cnm ayyy hemde iki bebiss birdennnn insssOkumam mı canım içimden hep okudum. Ikı bebişi aldım gldım gerısı rabbıme kaldı
Benim erken gebelik testinde cikmisti 8ci gunde cnmm12. Gunde yapinca cikiyor sonuc.hatta 10. Gunde belli oluyor.ben onceki denemelerimde 10. Gunde yaptirmistim.Hayirli guzel haberler alirsiniz inşallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?