2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

folower hayırlı olsun ♡ Duani bekleriz artık..

Hubannn transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur:)

datse022 rahat ol canım gerisi transfer ve 10 12 günlük heyecanlı bir süreç.. Zor kısım atlatıldı. Hayirlisini dileyelim Allahtan♡

dün cetritied ignesine başladım. Cumartesi karar verilecek kontrole gidince sanırım akşamına catlatma iğnesi ve pazartesi opum olacak.. Bunları hayırlısıyla geçtim mi döllenme ve dondurma işlemi var önümde...

Kizlar bende son kontrolumden geldim.bu gece catlatma ignesini vurucam ve cumartesi opu var kismetse... Dualarinizi bekliyorum inşallah

Selam.Ben araniza yeni katildim kizlar.bugun transferimin 3. Gunu.18 martta testim var.cok heyecanliyim ve cok korkuyorum.bu 3. Denemem olacak.inşallah pozitif alirim hayirlisiyla.transfer ve sonuc bekleyen herkes icin Rabbimden hayirlisini istiyorum inşallah.Allah yardimcimiz olsun

Hadi bakalim Rabbim hayirlisiyla güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin canim benim.benimde cumartesi opu var kismetse

Hadi bakalim Rabbim hayirlisiyla güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin canim benim.benimde cumartesi opu var kismetse

Hayırlı olsun.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Benim geçen hafta cuma günü oldu transferim ama bana da garanti olsun diye sanırım 18 martta yap testi dediler.Sonra asistana yazdım çok geç değil mi diye :) 12. Günde yapabilirsin dedi...

12. Gunde yapinca cikiyor sonuc.hatta 10. Gunde belli oluyor.ben onceki denemelerimde 10. Gunde yaptirmistim.Hayirli guzel haberler alirsiniz inşallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin.

Merhabalar. Bende transferimin 5. Gününü bitiriyorum. 10. Gün kan tahlilim var yani 14 martta. Heyecanlı bekleyişlerdeyim. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.

12. Gunde yapinca cikiyor sonuc.hatta 10. Gunde belli oluyor.ben onceki denemelerimde 10. Gunde yaptirmistim.Hayirli guzel haberler alirsiniz inşallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin.
Benim erken gebelik testinde cikmisti 8ci gunde cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…