2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin sukur oglum iyiymis benimki uyumayi seviyor drla beraber bu teshiso koyduk elleri ayajlari cok tatliydi 182 gr olmus :))) plesentamiz hala asagida her sartta kendimi korumaya devam prenses hayatim hala devam ediyor Rabbime verdigi mucizeden dolayi sukurler olsun Allahim evlatlarimizi korusun amin

Allah yardımcınız olsun.

Ah canim ya, cok yipratici bir surecti o bekleyisler o acabalar. Rabbim sana da bana da buradaki tum kadinlara bagislasin bebegini. Ancak tecrube eden anlayabiliyor ne yasadigimizi. Bu yuzden iste korkuyorum. Ailem yanimda degil. Baska sehirde. Onlarin destegini de yeterince hissedemedigim icin kendimi daha mahzun hissediyorum. Ne bileyim. Allaha sigindim. Biz dikkat edelim bakalim o bizim icin neyi murad edecek.

Sagol cnm

Amin amin ins sağlıcakla aliriz kucagimjza. Bnm ailemde yanimda degil.rabbim hyrli yazilar yazsin ins.

Cok gecmis olsun. Acil sifalar versin rabbim.

Ben aynı semtte başka eve geçiçem 1. 2 haftaya ben ona üşeniyorum seninde üşenmen çok normal

Oyyy ben yerim bunuuuu kız evhamlı okadar telaşe ediyon yiğenimi rahat bırakmıyon hem açıkla hem senle uğraşmaktan yorulup uyuyo kuzucuk maşallah kuzucuğa artık evham yapma nolur. Uyusunda büyüsün teyzesinin prensi maşallah gözün aydın hersey yolunda evham yok artık

O totoş canım hatta elini koyunca eşimin elinin altına geliyor orda totoşunu kaldırıyor ))))) Allahım ne tatlılar bunlar yaa

Kizlar soluma yatiyorum benim minnak surekli dürtüyor kalk der gibi.ustune fln yatmiyorumdur dimi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…