2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bacılar dün evimin yanındakı özel hastane 7-24 kadın doğum bölmünü muayeneye açık yapmış .bende aksam 7 de gittim muayene oldum bebeğim her şeyi güzel dedi doktor ama cinsiyetini çözemedim dedi amann dedı ne sıkıntı ediniz ya kızdır ya erkek tir dediben ce benım kızım olacak gibi geldi ilk oğlumda 11.haftada öğrendım bunda daha öğrenemedım varmı benım gibi hala öğrenemeyen

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kesilir kanaman.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce geçer evine dönersin. Hastanede olmanda bir nevi iyi aslında her an kontrol altındasın.

aynı bende bu durumdayım şimdiden böyle ileride nasıl olacak bilemiyorum

Gunaydinlar herkese,
Kontrole gideceklere bol sans bizden.
Fotograf atmayi unutmayin.
placebo effect gecmis olsun cnm.hamileligin basinda yasadigim bir durumdu.hemsire kanama kacinilmaz hatta keseyi de dusurebilir demisti kucuk oldugu icin.o korkuyla haftalarca kalkmadim yerimden.annem sagolsun bana da ogluma da bakti.sonuc tek damla kanamadim ve 12.haftada yok olmustu kanama alani.elinden geldigince yatmani tavsiye ederim canim.kanama rahimde emilip kaybolabiliyor.

Ben varım canım ama hafta içi öğrenicem inşallah 12. Haftada gitmiştim en son

Merhaba. Son birkaç sayfayı okuyabildim, hızınıza yetişmek zor. Kanaması olan arkadaşıma geçmiş olsun. Korkma, çok fazla yaşayan var ve çoğu sağlıkla aldı kucağına bebişini. Bol bol dinlen.
Ben de tecrübeli bir anneyim. Oğlumdan sonra tam da gönlümden geçtiği gibi kızım olacak inşallah. Ufak ufak alışverişe başladım. Hastane çıkışı ve iki takım aldım. Geriye büyük paket çıtçıtlı bodyler kaldı. Gerisi evde oğlumdan kalan üç beş parça. Sadece 0-3 ay aldım. Bebişin gelişimine göre gerisini ilerde alacağım. Bazen bebekler umduğumuzdan küçük yada büyük doğabiliyor çünkü. Size de çok abartmamayı tavsiye ederim.
Hepinize mutlu haftasonları dilerim.

Günaydın kızlarrrr... iyi hafta sonları.. tayinim çıktı İzmit'e. Zaten ben istemiştim hamile kalmadan önce. Şimdi taşınma işi öyle büyüyor ki gözümde bırakın eşya toplamayı, dağınıklık toplayacak psikoloji de bile değilim sanki ayyy çok üşengeç gördüm kendimi

A
Anam bnm memlekete gliyon ya kiz gel gel çok güzel buralar :) hyrlisi olsun

Sagol cnmm.Tecrübeli anneler bize yardımcı olun
kızlar giyside hiç markaya bakmadım ama dönenceyi oyun halısını fisher prize aldım bebe telsizi göğüs pompası biberonlar göğüs kalkanı göğüs pedi hepsini avent aldım araştırarak hepsinden de çok memnun kaldım bebek arabası da chicco o da çok iyi çıktı hepsini bunda da kullanıcam

A

Anam bnm memlekete gliyon ya kiz gel gel çok güzel buralar :) hyrlisi olsun
Teşekkür ederim canım, benim de eşimin memleketi sayılır. 2 yıl önce zaten izmitte idik. İş dolayısı ile düzceye geçmiştim. 2 yıl çıktığın ile dönemiyorsun yükselerek gidince çalıştığım kurumda. 1 yılım dolunca adapazarı, 2 yıl dolunca da İzmit oldu çok şükür. Eşim Gebze de çalıştığı için zorlanıyorduk çünkü. İzmit iyi de işte taşınma kısmıııı büyüyor gözümde.

Hayırlı oldun. Ben 8 aylık hamileyken taşınmıştım. Korktuğum kadar zor olmadı. Sen de altından kolaylıkla kalkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…