2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın ben çarşambadan beri hastanede yatıyorum hemoglam diyolar kanama alanı vs çok anlamıyorum ama benim anladığım 20 gündür adetli gibi şaldır şaldır kanamam var dün çok hissedilir şekilde azaldı ve kahveye döndü ama ultrasonda baktılar kanama alanı aynı duruyomuş şok oldum hemen taburcu edicekler sanıyodum kesin iyileşmiştir demiştim bariz azalıp kahverengiye döndüğü için

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kahverengi kalır azalır giderek. Senin kanaman uzun sürdü canım ya. Halini düşünebiliyorum. İnşallah bebişin büyüyünce iyiki seni doğurmuşum, çektiklerime değermiş dersin canım.

yolun yarısı bitmiş bile canım kaldı en fazla 20 hafta sağlıkla inşallah

Günaydın canım eşim Elazığlı aslen ve evlenince kimliğimde Elazığ yazdı ama gidip görmek kısmet olmadı çok güzel anlatmışsın bir daha canım çekti

çok çok geçmiş olsun en kısa sürede kanamandan kurtulursun. Bebiş de sen de sağlıklı ol da hepsi geçicek .

Çok geçmiş olsun bir an önce kanama biter inşallah , bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar size bi şey sorcam 2 haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür.Ama 2 haftadır böyle karnımın ortasına sırt üstü uzandığımda bi şey toplanıyor yumruk gibi oluyo orası ağrıyor ve çok sert oluyor 4 sn sonra da kayboluyor bu bebiş mi?

Benim esimde ayaz ali istiyor ama ben ayazin cok anlamli oldugunu dusunmuyorum

Tabı canım tercih meselesi ama bizede çok anlamli geliyo duru, pırıl pırıl havada çıkan kuru, keskin soğuk. doğa olayları bna her zmn anlamli ve güzel glmiştr ztn eşim çok istiyo. Umarım sizde içinize sinen bi isim bulursunuz

Çok geçmiş olsun canım ee gelen kanama neyin nesiymiş kanama alanı aynıysa (

Canim cok gecmis olsun Allahim insallah ya safi ismiyle sifa verir dualarim seninle keske elimizden bursey gelse

Günaydın kızlar mutlu bir haftasonu olsun herkese :) sırt ağrısından yatamayanlardanım hamile yastığı almaya karar verdim, işe yarayıp yaramadığı konusunda hiç fikrim yok, kullanan varmı acaba aranızda? Üstelik birde kaburga ağrıları başladı, sağa yatıyorum sağ kaburgam, sola yatıyorum sol tarafım ağrıyor batıyor ağustosa kadar nasıl geçecek böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…