2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 18.haftamdayim goguslerimde ince bir sizi olduktan sonra seffaf su gibi damla geliyo goguslerimden normal mi bilen var mi endiselenmeli miyim ? Böyle bisey yasayan var mi aramizda ?
Canim gectigimiz günlerde benimde bi kere gldi sağ gogsumden bidaha olmadı ama arastrdigimda bu haftalarda bazı anne adaylarında olabileceği yazio göğüsler süt için hazırlık ypiomus

Ne ilki bebeğim dördüncü hamilelik benim ki :halay: ama hiç hatırlamıyorum diğerlerini ne zaman hissetmiştim hareketlerini.
Bu arada kuzuma isim arıyorum eşim beğenmedi Gökçe Nil’i . Halbuki ben çok beğenmiştim. Evde karar verecek 4 kafa daha olunca kimse kimsenin bulduğu isimleri beğenmiyor :bicak:

Buket Sude
Ali Mirza
Öykü Duru
Bunlar çocuklarımın isimleri şimdi bir kız ismi daha arıyorum mümkünse çift:anne: Oğlum kendi ismine uyuyor diye Mira yı beğendi ona uygun olabilir:KK200:
Canim saglik sıhhatle al insallah bebisin kucağına masallah 4. Gebelikmiş ne kadar güzel tebrik ederim:) bu Araf’a kaç yasjndasin onu da merak ettim , evlatlarının isimlari cok güzel mira ismi de uyumlu ama Gökçe Nil en güzeli bende isim arıyorum henüz karar vermiş değiliz
Bu arada Hale’n bende tik Yok bisey hissetmiyorum dabizrsziktan olucem internette 16. Haftadan sonra başlar diyo ben hissettiğimi sanıyordum ilk haftalarda ama suan onlarda YÖK :(

Canim gectigimiz günlerde benimde bi kere gldi sağ gogsumden bidaha olmadı ama arastrdigimda bu haftalarda bazı anne adaylarında olabileceği yazio göğüsler süt için hazırlık ypiomus
Evet süte hazirlikmis canim ama bazi yazilarda da erken dogum belirtisi yaziyor ben yarin doktorumu arayip sorcam insallah onemli birsey degildir ve sonrasinda bize sikinti yasatmaz:110:

Canim saglik sıhhatle al insallah bebisin kucağına masallah 4. Gebelikmiş ne kadar güzel tebrik ederim:) bu Araf’a kaç yasjndasin onu da merak ettim , evlatlarının isimlari cok güzel mira ismi de uyumlu ama Gökçe Nil en güzeli bende isim arıyorum henüz karar vermiş değiliz
Bu arada Hale’n bende tik Yok bisey hissetmiyorum dabizrsziktan olucem internette 16. Haftadan sonra başlar diyo ben hissettiğimi sanıyordum ilk haftalarda ama suan onlarda YÖK :KK43:
Mayıs ayında 38 yaşında olacağım tatlım:KK76:Ruhum büyümüyor ama hala 20:KK76:
Eşim annesinin ismini koymak istediği için hiçbir ismi beğenmiyor Gökçe Nil’i eledik o yüzden. Kv adı Ayşe eşimin eski sevgilisinin adı Ayşegül hayatta koymam dedim . Her kızda aynı muhabbet şimdi tekrar başladık. Sonunda yine biz kazanırız da bakalım be kadar uzayacak bu muhabbet:bicak:

Hareketleri bende hissetmiyorum daha çok minik bizimkiler. Birkaç haftaya belirgin hissederiz:KK200:Bir de kilo ile de alakalı zayıflar daha çabuk hissediyor kilo olunca daha geç.

Hımmm benim sancılar var yine sınır oldum oğlumda hiç yoktu neredeyse. Ben bi kaç gün hissedemedim ilaçta almıştım korkudan öldüm korkma uyuyordur onun canı ne ki sürekli ben buradayım anne desin
Bu 4. hamileliğim hepsi farklıydı. Birinde doğurana kadar çarşı pazar gezip iş yaptım, diğerinde kolumu kaldıramadım. Her çocuk başka huyla geliyor tatlım bunlar da belirtileri işte.Sağlıklı sıhhatli gelsinler de biz öyle de böyle de çekiyoruz. Anayız biz ana:anne:

Ya defalarca uçağa bindim ama hamile olarak ilk defa
Ya defalarca uçağa bindim ama hamile olarak ilk defa
Korkma canım iç pregestonanı bin uçağına bebeğinle gezmelere gidiyorsun annesi hayırlısıyla sağ sağlim var gideceğin yere inşllah bak biz Nesrinay86 Nesrinay86 la daha ufakkken bindik oda uzun araba yolculukları yaptım benim de onun gibi 10saat sürdü nerdeyse hem Benim erken Doğum riskli biriyim nesrinayında riskli gebelik yinede rahat gittik korkma sen

Back
X