• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Utandım biraz , gidip mutfakta birşeyler yapayım bari. Hepsi eve işe girişmiş durumda hamişlerin

Kızlar birde hamilelikte tüyler erken uzar ya hani benim kaşlarım çok siyahtır normalde her hafta aldırırım ama çok ilginç hayatımda ilk defa kaşım uzamıyor

Değişiyor değil mi? Yer değiştirıyordur tabi :)

evet değişiyor bizimki öksürdükten sonra dürtüyor özellikle, rahatsız oluyor herhalde :D
bir de öğleden sonra coşuyor, geçen hafta gece 2 gibi başlıyordu :)

Canim daha once yazmistim buraya aldiklarimi. 0-3 ay aldiklarimi tekrar yazayim
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 8 li hastane cikisi
7 tane yarim kollu citcitli badi
6 tane tek alt
7 tane corap
2 tane ayakli tulum
1 tane penye battaniye organik pamuktan
1 tane uzun kollu atlet ve ayakli alttan olusan zibin hediye geldi
Ayrica oglumdan kalma 5 tane zibin ust var.
1 tane bornoz takimi icinde kucukken kullanmasi icin baslikli havlu var
teşekkür ederim canım, not alayım

Ah canim o dert bende de var ve ilk cocukta fitik oldum o yuzden cunku dogurur dogurmaz 10 gun sonra yuz ustu yatayim dedim kalkamadim omurlar oynuyor hamileyken yerine yerlesmeden uzun zamandan sonra yuz ustu yatma ozlemini gidereyim dedim sonuc husran. Sol yanina yastik al ona dayanip sarilip yat ben oyle olunca dönmuyorum hemde sol tarafima yatabilmis oluyorum
Elveda yuz ustu yatmak elveda yastiga gomulmek ozaman

ben şöyle bir çözüm buldum;
yastıgım ortopedik benim sırıtma tam arkasına baska bir yastık koydum alcak ve hafıf sırtustu yatmama engel olsun dıye
birde ön tarafa yatık koydum bacagımın karnımın altına dogru koyuyoum
tamamen sırt üstü ve yüzüstü yatmamı engellıyorum
sırtüstü yatıyorum kısa bır sure o zamanda aramdakı yastıgın üstüne yatıyorum tam sırtüstü olmadan eğik gibi oluyor
ayy anlatabıldım ınsallah :)
Anladim anladim ozaman kendime hafif yayvan bir yastik yapiyim sirtima bacagimin arasina koymaya

:bicak:
o_O
Galibao_OŞaka kız ne yaşlanması doğurup gençleşeceğiz ben doğurayım şu sıpayo hayırlısıyla bir meme operasyonu emzirdikden sonra tabi bide botoks tamamdır :halay::KK48::skandal::skandal:
Oglumda emzirmeyi biraktiktan sonra memelerim o kadar igrenc gorunuyordu ki esim gormesin diye sakliyordum.sunmus balon gibiydiler.sonra zamanla toparladi cok sukur

:bicak:
Oglumda emzirmeyi biraktiktan sonra memelerim o kadar igrenc gorunuyordu ki esim gormesin diye sakliyordum.sunmus balon gibiydiler.sonra zamanla toparladi cok sukur
Ben oğlumu 1 sene emzirdim kilo çok verince sönmüştü ama kilo aldım tekrar bayağı iyi oldu hatta bekarlık göğüslerinden güzel oldu büyüklükleri sertliği falanda ama çok büyük işte sırtım ağrıyor ben küçültüp silikon yaptırmak istiyorum

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:

Back
X