2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese çok teşekkür ederim, eşimde bilmiyorum evladım evladımdır sevgimde isteğimde hiç fark Yok ama erkek olsun isterdim diyo, hala belki yanlış bakılmıştır diyo
İlk çocuğumuza önce erkek demişlerdi. 20. Haftada öğrenmiştik kız olduğunu. Eşim bozulmuştu biraz. Şimdi her işini yapıyor, çok iyibakıyor:)

Ayy ben dun gece ruyamda cooook buyuk bir aqua parkta sularin icinde kayiyordum. Cok eglenceliydi

Kızlar ya lohusa yatagı için ne alacaksınız evde bi pike takımı mı alsam diyorum

ben öyle yatak falan yapmıcam
mis gibi nevresimlerimi serer yatarım
fransız güpürlü pike takımım var bi de pullu ama onlar rahat değil hiç kullanmayı düşünmüyorum
mevlütte zaten yatak örtüsü seriliyor

selam kızlar, bebişleriniz hergun aynı oranda mı hareket edıyor , ben 10 gundur hıssedıyorum dun cok heraket ettı, bugun de cok cok az hıssettım sızde nasıl ben abartıyorum acaba yada doktora mı gıtsem

Bende rahat olur diye onu düşündüm yatak örtüsü vs pek sevmiyorum

selam kızlar, bebişleriniz hergun aynı oranda mı hareket edıyor , ben 10 gundur hıssedıyorum dun cok heraket ettı, bugun de cok cok az hıssettım sızde nasıl ben abartıyorum acaba yada doktora mı gıtsem
Koş koş her oynamdğında gidilir mi 24. Haftadan sonra ancak oynayıp oynamaması ile bebek iyi mi kötü mü diye degerlendirme yapabilirsin şu an çok erken bende hissetmiyorum çok hergün aynı değil uyuyordur çocuk

Kuzum korkma uyyodur bebişin bende çok fazla hissetmiyorum gün içide 3 4 kez endişe etmiyorum ama sağlık ocağından cihazla kalbini dinliyolarmış ben gitmedim ama bi bak istersen

Kuzum korkma uyyodur bebişin bende çok fazla hissetmiyorum gün içide 3 4 kez endişe etmiyorum ama sağlık ocağından cihazla kalbini dinliyolarmış ben gitmedim ama bi bak istersen
cuma gunu saglık ocagına cagırdılar soylerım orda bı bakarlar olmadı, ne bılım ya ılk ya ınsan korkuyor

Canım artık uykuları düzenli oluyor belki uyuyordur sen hareket halindeyken oynuyordur uzan dinlen karnını sev yada şarkı dinlet oynar

Ben sade nescafe içiyorum türk kahvesi kokusu bana pek iyi gelmiyor hamilelikte
Az önce yapıp içtim canım bir de pamuğun üstüne limon kolonyası ve karabiber söküp alnıma şakaklarıma koydum tülbentle bağladım. Hafifledi keşk daha önce yapsaydım. Tavsiye ederim. Felaket yakıyor orası ayrı.

Canım artık uykuları düzenli oluyor belki uyuyordur sen hareket halindeyken oynuyordur uzan dinlen karnını sev yada şarkı dinlet oynar
calısıyorum belkı ondan anlamamısımdır bugun, ama dun fekalet hareketlıydı yoruldu belkıde kuzum :) aksam eve gıdınce soyledıklerını deneyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…