2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şimdi sürekli yatıyorum ya kalkmadan
Kafamdan keşke şöyle olsa böyle olsa diye hayaller geçiyor
En büyük hayalim ben hamile olayım tamam anne benim ama çok yorulunca gönüllü olan birine 2 gün versem bi mola yapsam sonra geri alsam
Özellikle eşime verebilsem azcıkda o taşısa
Özellikle şu yatış döneminde

Bende emzirmeyi esime ddvretmek istiyorum:)

kızlar merhaba. sorum bebekle ilgili değil. eşimin doğum günü yaklaşıyor. hediye mutlaka ister ama kıyafet parfüm vs vs alınmasını hiç sevmez. orjinal güzel fikirlere ihtiyacım var yardım eder misiniz

Ben iki saatlik verip uyumaya da razıyım ))))))
Canım kıyamam senin durum hiçbirimizle kıyaslanamaz çok haklısın

Sen simdi yatiyorsun ya disardan gorenler aa ne guzel hamilelik yatarak geciyor diyorlardir. Ama bide yatana sormak lazim. Yatmaktan bir yerlerin agrimistir demi

Benim eşimin doğum günü yarın. Evden para alarak hediye almam anlamsız , eksik olduğunu görünce işin süprizi kalmayacak. Ben pasta yapacağım kendim, ufaktan bazı hazırlıkları yaptım, bir de yeğenimdeb kalma kullanılmayan gitar vardı evde, kızım kullanır belki diye bana vermişti. Bir ay çalıştım gündüzleri gizlice o yokken , şuanda bir iki parça çalabiliyorum, akşamı ona şarkı söylerim diye düşünüyorum.

benim pasta filan yapmam imkansız :) evden birlikte çıkıp birlikte giryoruz. yaşadığımız yerde akrabada yok bi yerede gönderemem

benim pasta filan yapmam imkansız :) evden birlikte çıkıp birlikte giryoruz. yaşadığımız yerde akrabada yok bi yerede gönderemem

pastaneye sipariş ver iş yerine getirsinler senin
arabaya binince sürpriz yap eşine

Is yerinden yarim gun izin al esinin is yerine pasta alip git

Selam kızlar16 haftalık gebeyim uyuyunca dinlenince geçmeyen baş ağrısı başladı bende 1 aydır.
geçen ay acillik olup parol serum takılınca iyi gelmişti. Bu ay da ağrılarım oldu parol içtim geçti gibi yani hafifledi.
Dün gece de ağrım oldu parol içtim uyudum. Sabah kalkınca yine ağrım oldu. Parol içmeye de korkuyorum gereksiz bir şekilde sanki çok içiyorum zarar vericem gibi geliyor ne yapmalıyım şuan ağrım var akşama kadar acillik olurum büyük ihtimal o ağrıyı yaşamak istemiyorum ağrı kafamda geziye çıkmış sanki bir kulağımın arkası bir ensem bir kafamın üstü bir şakaklarım falan ağrıyor.

Benimde suanda basim agriyor bende migren oldugu icin parolda iyi gelmiyor buz tosbasiyla karanlik bir yerde yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…