2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Markadan ben de anlamıyorum canım, ebebeğe göre fiyatlar iyi. Benim görümcem bir tane hastane çıkışı almış. Eh işte, evde giydirilir. Ben takıma benzeyen tulumlardan istiyorum, zaten sıcak olacak
Bende bulunsun diye 1 tane alayim diyorum ama int de de penyesini anlamaki belki cikar bakarim ayy bilemedim

Markadan ben de anlamıyorum canım, ebebeğe göre fiyatlar iyi. Benim görümcem bir tane hastane çıkışı almış. Eh işte, evde giydirilir. Ben takıma benzeyen tulumlardan istiyorum, zaten sıcak olacak
Benimki sezeryanla 9 agustost olacak insallah en fazla sonunda hava sernler o da zaten yeni dogdugu icinde usur o yuzden normal birsey alirim

Arkadaşlar geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha? Ağustos sonu ya da eylül başı gibi Doğum olacak hayırlısı ile

Eklentiler

• DE334FD1-3A76-49EE-871D-098C3E5AD909.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
Bosver hic heveslenmeseler yine kabahat buluruz yaranamazlar bize :) kim ne aliyorsa alsin ama en azindan yenidogani ve ilk aylari coksa etrafina bunu belirt onlarda oyle almasin yada en kotu degisim yaparsin hediyeleri. Kimsenin hevesini kirma birsey diyerek cok heves edersen sende al begendigini uzmeye uzulmeye degmiyor.

Son düzenleme:

Benim 12+4 te erkek demişti doktorum. Göstermişti de. 17+3 te gittim sonuç aynı. Erkekte yanılma payı daha az oluyormuş ama belli de olmaz tabi. Oransal olarak bilmiyorum ama muhakkak yanılma payları vardır.

Aramızda az bir süre farkı var. Sezaryene şimdiden ne sebeple karar verildi acaba? Bir de neden 9 ağustos? Erken değil mi?
Canim planli sezeryani 38 de yapiyor drlar genellikle. Benimde 08.08.18 de olacak. Kizim 01.01.17 diye tarihi boyle sectik ama dr un belirledigi hafta icerisinde bu tarihte tabi beklerse daha erken gelmezse :)

Erkekte yanilma payi yok gibi birsey hme 16. Hafta civari cinsiyet icin artik uygun bir tarih. Kizda degisebiliyor cok sahit sahit oldum ama erkek bu haftada hele duymadim.

Benim 12+4 te erkek demişti doktorum. Göstermişti de. 17+3 te gittim sonuç aynı. Erkekte yanılma payı daha az oluyormuş ama belli de olmaz tabi. Oransal olarak bilmiyorum ama muhakkak yanılma payları vardır.
13+5 de kız demişti bana da :) bu sefer görüntü çok kötü olduğu için kafam karıştı

Öyle yapıyorum. Herkes hevesli. Heves kırmak istemiyorum. Ama israf geliyor bana yapılan. Herkes 2-3 çeşit alıp bıraksa sorun olmayacak. Ama tek alacak kendileriymiş gibi alışveriş yapılınca belki çoğu giyilmeyecek yazık.

Erkekte yanilma payi yok gibi birsey hme 16. Hafta civari cinsiyet icin artik uygun bir tarih. Kizda degisebiliyor cok sahit sahit oldum ama erkek bu haftada hele duymadim.
Çok yakın bi arkadaşım yaşadı. :) 5. Ayın sonuna doğru öğrendi kız olduğunu. Hep erkek demişlerdi. Birde dediğim gibi görüntü kalitesi çok kötü olunca bilemedim.

Bir ihtiyaci olana verirsin kuculduklerinde anlatamiyorsun iste :) ben annemler abartinca eksikleri belirledim kv ye gorumceme sunlar sunlar yok onlari alin dedim alacaksaniz sagolsunlar onlarda o sekilde davrandi. Kv hevesliyse eksigin neyse onu soyle olabilirse modelini markasini belirt guzel bir dille belki o sekilde alirlar. Ben puset alin demistim gorumcem hangisi olsun deyince netten bulup attim modelini rengini onu aldilar.

Fotoğrafa şimdi baktım da gerçekten ne kadar kötü görüntü.

Eklentiler

• 8276A07B-CDFB-4FA0-AD60-F808570C291C.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 29C5A3E0-BC34-4FEE-97B2-D54E729DFAB3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 61
Hediyelik kalır bozulmuyor ya Bebek görmeye gittiğinde el altında bulunur canım

Çok yakın bi arkadaşım yaşadı. :) 5. Ayın sonuna doğru öğrendi kız olduğunu. Hep erkek demişlerdi. Birde dediğim gibi görüntü kalitesi çok kötü olunca bilemedim.
O zaman cihazi iyi olan bir yere gideceksin yada bekleyeceksin muallakta kalmamak adina benim dr um resmini cekip okla bile gosterdi babamiz eminmisiniz deyince malum erkek istiyor zaten hayal kirikligi yasamamak adina :)

Eklentiler

• IMG_20180324_154319.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…