2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle mesela 6 ayliklari cok almayacagim xunku cunku kisa geliyor ozaman ihtiyaca gire alirim

Yok kiz korkmayalim artik ben minik minik basladim hatta bugun annemle dolabimda yerini bile actim.aldikca oraya koyarim sonra yikar yerlstirirm :)

Allahtan birsey olmazsa 37+2 oluyor canim risk fakan olmuyor benim arkadaslarimda o civarda aldirdi insallah o gunleri goruruz :)
Gözlerim yaşardı sen böyle konuşuyorsan bende başlayayım dur oğlumda 38 de aldı dr bundada bi terslik olmzsa ayı olur galiba. Yol yarılandı cidden

Su kv dem beni okadar sinirlendiroyorki kadina ben gitmiyorum.kendisi geliyor bu sefer oturmus erkek erkeke erkek manyak ya sanane benim.cocugumdan kiz olsada boyle deseydi balkondan atardim.galiba oturmus yok cukunu agzima alirim sallandiririm valla tartismaktan biktim ya ne gerkafali bir salak valla sinirden ellerim titredi bisuna sunu gorup cocugum.strese giriyor valla en son oglunuda bosayacagim cocugu hic gormeyecekler :)

Bende oyle mesela 6 ayliklari cok almayacagim xunku cunku kisa geliyor ozaman ihtiyaca gire alirim
Çok alma canım bebeğinin gelişimi hızlı olur belki kışa direk 6-9 yada 9-12 aya geçebilirsin çünkü o kıyafetlerin bedeni her zaman tutmuyor oğlumda ne alsam 3 ay giymedi sürekli alıp alıp durduk hala aynı erkek çocuklar çabuk gelişiyor

Gözlerim yaşardı sen böyle konuşuyorsan bende başlayayım dur oğlumda 38 de aldı dr bundada bi terslik olmzsa ayı olur galiba. Yol yarılandı cidden
Ben birsey diycem belki inanmayacaksiniz benim ne zamanki korkularim gecti ozaman kahve lekelerim bitti hala risk var ama dikkat ediyoruz zaten Bu kadar dikkate hala sorun yasarsak elden biraey gelmez gerisi takdir ilahi

Ozaman ben hic 6 ay almayayimmi canim

Ayyy hepsi mi aynı olur bu gudubet karıların pes yani sünnet olunca parçasını verinde onla uyusun uyansın

Isin asli int alisverisini hic sevmiyorum cokta almayayim belki disarida cikabilirom.diyorum :) bilemedim valla

Bn galiba neredeyse alışverişini hallettim sindiden :) ama dışardan da alıyorum netten de alıyorum. Atıyorum mesela haatane cıkışlarını gördüm dışarda ama nakit ve bence çok istediker. Sonra geldim netten hem taksitli hem de daha uguna aldım

Ben birsey diycem belki inanmayacaksiniz benim ne zamanki korkularim gecti ozaman kahve lekelerim bitti hala risk var ama dikkat ediyoruz zaten Bu kadar dikkate hala sorun yasarsak elden biraey gelmez gerisi takdir ilahi
Tabi psikolojık boyutlarıda etkili bu konularda bende rahatım biraz ama dr desintam olacak sıpa birde oynasa iyice sen hareketleri hissedince rahatladın bence

Ayyy hepsi mi aynı olur bu gudubet karıların pes yani sünnet olunca parçasını verinde onla uyusun uyansın
Valla sinirlendim.ben boyle cocuk yetistirmem nasil laf diye diyorki birakirsaniz severiz yoksada bye bye dedi bende dedim.keyfin bilir yapacak birsey yok Allahim bana 5 yil sonra vermis nasil cinsiyet ayrimi yapip sirk kosarim bunlar nasil yaratiklar be hayatimda annemden yok orasini yerim burasini yerim diye laf duymadim ahlaksiz kadin asagi atacam.en son

Ohh masallah canim ay ne bileyim benim aldiklarim hic bisi daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…