2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi psikolojık boyutlarıda etkili bu konularda bende rahatım biraz ama dr desintam olacak sıpa birde oynasa iyice sen hareketleri hissedince rahatladın bence
Evet hareketleri beni rahatlatti ozellikle su 17. Hafta dolunca daha rahatladim birde evde degilim dusunecek vaktim olmuyor eve de geliyorum pert olmusim :) uyuyup gidiyorum

Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür kızım gayet iyi sağlıklı ama rahim uzunluğu kısalmış dedi perinatolog muayene etti 24mm ölçüldü doktorunla görüş progestan başlamalısın sıkı takipte ol dedi erken doğum riski varmış. Doktorumda serklaj önerdi riske atmayalım 21 haftalık daha dedi. Pazartesi günü yapılacak dua edin bana ne olur. Tüp bebekle hamile kaldım çok zor sureclerden geçtim.

Tam olarak mevzuyu anlamadim canim. Pipiyi mi yicekmis

Canim oncelikle bebisinin iyi olmasina cok sevindim sende yatip dinleneceksin agir tasimicaksin is yapmicaksin eltim oyleydi 24 mmdi 37 de dogurdu insallah senin bebisinde zamanini bekler

Tam olarak mevzuyu anlamadim canim. Pipiyi mi yicekmis
Fusun muhabbet bu pipide degil afedersiniz tass.k larini yerim c.kunu agzima sallandiriim boyle bir cumle olurmu ya beni kesselrr bunlari agzima almam nasil.bir ahlaksizlik ben aolemden asla boyle bir cumle duymadim

Sende hic kasik bolgende sanci oluyor muydu

Fusun muhabbet bu pipide degil afedersiniz tass.k larini yerim c.kunu agzima sallandiriim boyle bir cumle olurmu ya beni kesselrr bunlari agzima almam nasil.bir ahlaksizlik ben aolemden asla boyle bir cumle duymadim
Oglan diye mi bu kadar istahi kabarmis. Hakkaten gorgusuzluk kimisi de oglan askini boyle ifade ediyor demekki. Ilginc.
Ben de kv ile limoniyim. Bana da kolu bacagi olmayan bebek videosu gondermisti. Gecen msj atmis cvp bile yazmadim. Mumkun olsa da hic gorusmesek bu tiplerle ama yapacak bir sey yok.

Ben kv le hic bir zaman anlasamam cunku ben gercekten cok ahlakli ve caliskan anne tarafindsn buyutuldum ama kv cok kufurbaz ve tembel gorgusuz insan 5 yillik evliligimde sabahtan aksama evinde 5 defa oturmamisimdir ancak aksamlari 1 saat 10 gunde bir giderim.zaten hamilelikten beri hic gitmedim daha kendisi geldi ben gorusmuyorum yoksa cunku esimxe annesinin sacma hareketlerini biliyor

Bariz kultur farki var anladigim kadari ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…