2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1mm den birsey olmaz canim ya. Eliyle olcuyor sonucta. Imleci bir tik geriye alsa al sana 25mm. Bence cok kafaya takma

Aslinda esim sagolsun bana karismaz cunku benim kurallarim bellidir ahlak tarafim baskindir argo konusmayi sevmem dedikodu sevmem anneside tam tersi oldugu icin cok gorusmuyorum ama mecbur goreck benimle beraber gorur ama birakamamm onlara
Orda birakirsan cocugun o agza alismasi ve onun gibi konusmasi riski var. Buna hic dayanamazsin herhalde

Gonulden gonule yol gider canim herkesin keyfi bilir buda yapmacik seviyorum.diyir ama yalan nefret ediyor eminim :)

Butun dobra gelinler bir araya toplanmisiz. Eltinin menfaati vardir ondan. Benzer model bende de var. Gerci arkalarindan konustugunu duymadim zira o kadar muhabbetim yok. Sen kendine yetiyorsun yalakaliga da gerek duymuyorsun benim gibi.
Bu topigin niye anlastigi belli oldu. Herkes dobra

Gonulden gonule yol gider canim herkesin keyfi bilir buda yapmacik seviyorum.diyir ama yalan nefret ediyor eminim :)
Yav he he iste benide kocamin parasindan dolayi sever gibi görünurler. Cok muhattap olmamaya calisiyorum Allahtan uzagim ama beni yinede buluyorlar daha bunlar ne ki normal de de agizlari fena bozuk kufurlu falan esimde farkinda sen cocugu duzgun yetistireceksen ailenden uzak tut yeter diyorum aynen diyor yaklasma bebegim cocuklar kendilerin kirilmasindan alinmasindan daha onemli

Olmaz miiiii para tirtikliyorlar ha bire biseyleri onlara aldirmaya calisiyorlar benim sukur eyvallahim yok tabi bizden alip da digerlerine yediriyor kv kp o ayrida Allah esime daha cok versin kendi kalitelerini belli ederler. Anlasiyoruz tabi sıkıntili konularimiz da hep ayni yaklasim tarzlarimizda

Bizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.
Bana video gonderen kayinvalide, bir kez olsun sana ne yapip getireyim hamilesin canin ne cekiyor dememistir ama elti hamileyken ramazanda hergun ona yemek pisirirdi. Ustelik ayni sehirdeyiz tek fark onlar ayni apartmanda.
Ahan buraya yaziyorum yarin obur gun kv kp elden ayaktan dustugunde o apartmandan tasinmazsa ben de hicbirsey bilmiyorum. Kv kp yine belim elime bakacaklar

Yok ya ben hic sevmemm oyle seyleri 50 yasindan sonrada kadini degistiremem galiba

Aman bacım hamile hamile dua saatine gelir Allah muhafaza. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin Rabbim böyleleri hiç bırakmasın inşallah.

Bosver kuzum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insalalh

Bosver kuzum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insalalh
Amin insallah insallah. Oyle bir istegim yok ama eltim gibi tipleri tanidigim icin ne olacagini kestiriyorum. Ama biz goruyoruz ya Allah da goruyor tabiki. Burda guzel bir laf vardie
Hain adamin piskeleti olmaz diye.
Piskelet dedigimizde bisiklet. Onlar kv ve eltigiller familyasi olarak hainlik ettikce rabbim de bize daha cok firsat ve imkan veriyor coook sukur binlerce sukur. Hainlik etmeseler Allah onlara da vercek te hainler iste.
Bizim isyerinin iki bina yan tarafina bizim rakip firma geldi. Herkesin beklentisi islerimiz bozulacak oldu. Biz cok nadir gorustugumuz icin bu konuyu didikleyememislerdi tabi. Elti dogum yapti hastaneye hayirli olsuna gittim. Kaynim nasilsin iyimisin dedikten hemen sonra isleriniz etkilendi mi diye sordu. Ulan g..rzk cocugun olmus iki dk onun sevincini şükrunu yasasana. Sana ne bizim islerimizden.
Iste boyle olunca da patliyorsun. Kenarda pusu kurmus bekliyorlar bunu hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…