- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #24.441
Cunkj sen cinsiyet ayrimina karsisin ama onlar erkek olursa ellerinden gelse pipisini acip dolastirilar bile sokak sokak ne oluyor sonra erkeklerde bir özguven ego patlamasiYok duymadi o evde yoktu ama soyluycem tabiki o nasil kelineler ya ben kotu oldum
Sana bi sey kalmazsa yaEsim biliyor benim biraz ahlak tarafin baskindir esimde oyle derse onunkini anasi babasi yesin ozaman :) kayinbabam oyle bir adam degil kayinvalidem.kalitesiz
1mm den birsey olmaz canim ya. Eliyle olcuyor sonucta. Imleci bir tik geriye alsa al sana 25mm. Bence cok kafaya takmaSağol canım. Rutin kontrole gittiğimde doktorum bebeğin durumuna bakarken suyuna plesantaya ve rahim uzunluğuna bakıyordu açılma var mi yok mu anlaşılıyor bir sıkıntı yoktu. Bugün perinatolog detaylı ultrason yaparken baktı ufak bir açılma görünüyor vajinal muayeneyle bakalım kesin olsun dedi ölçtü 24 mm çıktı. 25mm falan olması lazımmış bu haftalarda.
Orda birakirsan cocugun o agza alismasi ve onun gibi konusmasi riski var. Buna hic dayanamazsin herhaldeAslinda esim sagolsun bana karismaz cunku benim kurallarim bellidir ahlak tarafim baskindir argo konusmayi sevmem dedikodu sevmem anneside tam tersi oldugu icin cok gorusmuyorum ama mecbur goreckbenimle beraber gorur ama birakamamm onlara
Gonulden gonule yol gider canim herkesin keyfi bilir buda yapmacik seviyorum.diyir ama yalan nefret ediyor eminim :)Bende yapamiyorum o yuzden beni hic sevmezler eltim arkalarindan demedigini koymaz yuzlerine melek kesilir mesela bu aksam yine ordalar madem sevmiyorsun haftada bir niye gidiyorsun o yalaka onu severler bende ne varsa catir catir derim bana da gicik olurlar
Butun dobra gelinler bir araya toplanmisiz. Eltinin menfaati vardir ondan. Benzer model bende de var. Gerci arkalarindan konustugunu duymadim zira o kadar muhabbetim yok. Sen kendine yetiyorsun yalakaliga da gerek duymuyorsun benim gibi.Bende yapamiyorum o yuzden beni hic sevmezler eltim arkalarindan demedigini koymaz yuzlerine melek kesilir mesela bu aksam yine ordalar madem sevmiyorsun haftada bir niye gidiyorsun o yalaka onu severler bende ne varsa catir catir derim bana da gicik olurlar
Sanirim.kendimi asagi atarim :) yok ya birakamma malesefOrda birakirsan cocugun o agza alismasi ve onun gibi konusmasi riski var. Buna hic dayanamazsin herhalde
Yav he he iste benide kocamin parasindan dolayi sever gibi görünurler. Cok muhattap olmamaya calisiyorum Allahtan uzagim ama beni yinede buluyorlar daha bunlar ne ki normal de de agizlari fena bozuk kufurlu falan esimde farkinda sen cocugu duzgun yetistireceksen ailenden uzak tut yeter diyorum aynen diyor yaklasma bebegim cocuklar kendilerin kirilmasindan alinmasindan daha onemliGonulden gonule yol gider canim herkesin keyfi bilir buda yapmacik seviyorum.diyir ama yalan nefret ediyor eminim :)
Kiz buyuk konusma. Allah korusun yine de kv den ogrenmez okuldan ogrenir buyuk konusma sen bacimSanirim.kendimi asagi atarim :) yok ya birakamma malesef
Olmaz miiiii para tirtikliyorlar ha bire biseyleri onlara aldirmaya calisiyorlar benim sukur eyvallahim yok tabi bizden alip da digerlerine yediriyor kv kp o ayrida Allah esime daha cok versin kendi kalitelerini belli ederler. Anlasiyoruz tabi sıkıntili konularimiz da hep ayni yaklasim tarzlarimizdaButun dobra gelinler bir araya toplanmisiz. Eltinin menfaati vardir ondan. Benzer model bende de var. Gerci arkalarindan konustugunu duymadim zira o kadar muhabbetim yok. Sen kendine yetiyorsun yalakaliga da gerek duymuyorsun benim gibi.
Bu topigin niye anlastigi belli oldu. Herkes dobra
Bizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.Olmaz miiiii para tirtikliyorlar ha bire biseyleri onlara aldirmaya calisiyorlar benim sukur eyvallahim yok tabi bizden alip da digerlerine yediriyor kv kp o ayrida Allah esime daha cok versin kendi kalitelerini belli ederler. Anlasiyoruz tabi sıkıntili konularimiz da hep ayni yaklasim tarzlarimizda
Yok ya ben hic sevmemm oyle seyleri 50 yasindan sonrada kadini degistiremem galibaYav he he iste benide kocamin parasindan dolayi sever gibi görünurler. Cok muhattap olmamaya calisiyorum Allahtan uzagim ama beni yinede buluyorlar daha bunlar ne ki normal de de agizlari fena bozuk kufurlu falan esimde farkinda sen cocugu duzgun yetistireceksen ailenden uzak tut yeter diyorum aynen diyor yaklasma bebegim cocuklar kendilerin kirilmasindan alinmasindan daha onemli
Aman bacım hamile hamile dua saatine gelir Allah muhafaza. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin Rabbim böyleleri hiç bırakmasın inşallah.Bizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.
Bana video gonderen kayinvalide, bir kez olsun sana ne yapip getireyim hamilesin canin ne cekiyor dememistir ama elti hamileyken ramazanda hergun ona yemek pisirirdi. Ustelik ayni sehirdeyiz tek fark onlar ayni apartmanda.
Ahan buraya yaziyorum yarin obur gun kv kp elden ayaktan dustugunde o apartmandan tasinmazsa ben de hicbirsey bilmiyorum. Kv kp yine belim elime bakacaklar
Ayy aman Allah korusun haklisin canim :)Kiz buyuk konusma. Allah korusun yine de kv den ogrenmez okuldan ogrenir buyuk konusma sen bacim
Benden uzak allah a yakin. Kapimdan uzak olsunlar herkes kendi halinde kendi hayatinda mutlu mesut yasasin. Baska bir sey istemem.Aman bacım hamile hamile dua saatine gelir Allah muhafaza. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin Rabbim böyleleri hiç bırakmasın inşallah.
Bosver kuzum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insalalhBizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.
Bana video gonderen kayinvalide, bir kez olsun sana ne yapip getireyim hamilesin canin ne cekiyor dememistir ama elti hamileyken ramazanda hergun ona yemek pisirirdi. Ustelik ayni sehirdeyiz tek fark onlar ayni apartmanda.
Ahan buraya yaziyorum yarin obur gun kv kp elden ayaktan dustugunde o apartmandan tasinmazsa ben de hicbirsey bilmiyorum. Kv kp yine belim elime bakacaklar
Amin insallah insallah. Oyle bir istegim yok ama eltim gibi tipleri tanidigim icin ne olacagini kestiriyorum. Ama biz goruyoruz ya Allah da goruyor tabiki. Burda guzel bir laf vardieBosver kuzum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?