2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Servikal uzunluk bakilan arkadaslar hepinize vajinal usg mi yapildi

İnşallah sorun olmadan atlatacak ve rahat bir hamilelik geçireceksin canım çok çok geçmiş olsun şimdiden
Ben de dedim cumhuriyet kapalıdır pazar ama iyi açık yer bulmuşsun
Ya oazar değil de kuaför gibi salı perşembe gibi bi gün belirleyip o gün tatil yapsalar
Çalışanlar çarşı pazar geezemiyor kiiii
Markayı ben de istiyorum kuşumm
Ya evet aslında çok çok mantıklı
Ama benim kv (ki nasıl esti ben şok) bebek arabasını ben alıcam dedi şimdi almayalım desem inadına sölüyorum zanneder
Yok canım nilinçli olmakta fayda var bi grup var kk da oraya da bakıyorum çoğunluk tek gebelik ve maalesef bu rahatsızlıklarını bebişlerini kaybederek öğrenmişler
Ben de kan pıhtılaşma sorunumu 10 haftalık bebişimi kaybedince öğrendim
İlki sağlıklı doğunca 2. De sorun çıkmasıyla karşılaşmadım hiçç
Evrt ya kürtaj tüp bebek işlemleri histeroskopi ameliyatları bunlar hep riski arttıran faktörler
İşn içşnde genetikte var elbet
Bu arada serklaj yapılırken rahimde doğum başladı algısı oluşabiliyormuş dr um en büyük risklerden biri bu dedi deli gibi bir kontrol altındaydım çok şükür oldu bitti

Neyin uzunluğu o canım anlamadım ben hergün farklı birşey çıkıyor

Maşallah canım aynıyız çok güzel büyüyolar kuzucuklar maşallah
Sende mi 5 kilo aldin canim kader ortagim :) ben 18 haftaya kadar full karbonhidrat beslendim sanirim bulantilardan :) ordan geldi yapisti kilolar 2 haftadir ev yemeklerine gectim kilomu koruyorum hamur isleri yakti beni :)

Zaten vajinal muayenin nesi sakıncalı olabilirki? Avrupada bile genelde vajinal bakılır.

Belki Avrupada tarzları böyledir diyorum artık. Benim için hiç sorun değil. Ama konusu oldukça insanların vajinal bakılmadığını duyunca garip geliyor. Çok şükür riskli bir durum da söz konusu değil. Böyle takdir ediyor demek ki doktorum. Sorun olmasın da hep böyle baksalar da olur. Ayrıntılı usg için başka doktora gideceğim bakalım o nasıl yapacak muayeneyi

Doktorlar kontrol ediyordur mutlaka
sonuçta tabii mecbur olduğu için gidenler hariç
hepimiz istediğimiz güvendiğimiz doktorlara gidiyoruz
riske atacaklarını düşünsek gitmezdik evham yapmayalım

wintersun aynı şeyi bende düşündüm valla
ev hanımlarını sokmasınlar çarşıya sırf biz gidelim
açık olanlar yetti de tabii asıl toptan satan bir yer var orası kapalıydı
bombinoo markası %100 coton antialerjik yazıyordu üstünde
umarım doğrudur bende kumaştan pek anlamam çünkü

Hmm inşallah aynı kalır bizimki elektrik süpürgesinden çok korkuyo eşim çocuga zarar verecek birşey yaparsa hiç sormadan ilk isteyene hediye ederim diyor

bir de bebitof un havlu bornoz terlik seti vardı 2-3 yaşına kadar kullanır sanırım
havlusu falan çok güzeldi :)
internetten alacak olan varsa aklınızda olsun
wintersun basbelasiyim

Eklentiler

• bebitof-3257-puanli-bebek-bornoz-seti-pembe__0688249831133702.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 36
Sende mi 5 kilo aldin canim kader ortagim :) ben 18 haftaya kadar full karbonhidrat beslendim sanirim bulantilardan :) ordan geldi yapisti kilolar 2 haftadir ev yemeklerine gectim kilomu koruyorum hamur isleri yakti beni :)
Ben hamur işi fazla yemedim iştahımda yok okadar et ürünlerini hiç yiyemiyorum ama 5 kilo almışım genede bakalım doğuma nasıl gidecez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…