2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yoo benimde başlangıcında vajinal baktı. Sonra üsten bakmaya başladı. Emin olmak istemiştir bazı cihazlar son sistem olmuyorlar ondanda olabilir. Takma hiç kafana doktor kontrolünde olda nasıl bakarsa baksın canım

Aynen canim.insallah iyi olur

Benim.dr um ne zaman randevu verse ben uymayip erken gidiyorum o yuzden kafama gore takiliyorum ne kadar evhamliysam adam beni bana birakti
Doktorum da ne zaman 3 hafta sonra görüşelim dese ertesi hafta sorun çıkıyor hop tekrar kontrole 13. Haftadan beri sanırım her hafta gittim

Allah canını almaya doktora gitmeye gerek yok artk kızda doğdu :))

Bende gezmeyi seviyorum ama ole ankaranin sogugunda da bebek arabasiylada biyere goturemem diye dusundum
Taksiyle kısa mesafe gidilebilcek yerler varsa düşünebilirsin aslında. Bazen insan çok boğuluyor evin içinde değişiklik olur diye dedim. Bana yakın avm var sıkıldıkça hava çok soğuk değilse aylar taksiye giderim ben. Yoksa evde eşimi beklersem çok sıkılırım

Kız noluyo siz dün aksam grup kurup kabus görmeye duamı ettiniz ne oldu böyle hepiniz birden

İnşallah biran önce gecer hamilelikte kadınlar çok kaygılı oldukları için oluyomuş

Annem ebe benim onunla konuştum dün. Genelde fazla gebeliklerde ve rahim için geçirilen operasyonlarda olabilen bir durummuş. Annem ilk gebeliğinde biraz zorlanmış ve yırtık oluşmuş rahimde. Bana gebeyken söylemişler durumu açılabilir dikelim diye. Ama annem nedense diktirmemiş ve sonuç su anda sizlere bunu anlatıyorum. Genel kanı rahimin yorulması yırtılması güçsüzlemesi ile alakalı.

Zaten vajinal muayenin nesi sakıncalı olabilirki? Avrupada bile genelde vajinal bakılır.

Hepsi çok tatlı güle güle giysin :)
Ben de iç zıbını soracaktım ne kadar giyiyor hastane çıkışındakinden başka almak gerekir mi diye

valla satıcı deyince kızlara mesaj attım ben alayım mı diye
göbeği düşene kadar giyecek 4-5 tane yeter dediler
bende o kadar aldım umarım yeter

Aksine çok iyi bir merkez. Her şey son teknoloji. Gittiğimizde 4 boyutlu da gösteriyor bize. Ama doktorum emekli, yaşı büyükçe bir prof. Acaba alışkanlıktan mı diyorum.

canım ben de doktorum harıc profa gıdıyorum
21. haftada gıdıcem plesanta yerı ıcın bakıcak o zaman vajınal bakıcam dedı hemsıresıne
daha net bılgı vermek adına
ama 5. haftadan ıtıbaren hep karından bakıldıı

ama ılk kızımda ılk zamanlar vajınal bakılmıstı o da 7. 8. hfataya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…