2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok tesekkur ederim :) ben bu sefer hizli kilo aldim cok fazla karbonhidrat beslendim diye ama yaymadi cok fazla gobegim var bi tek oglumda daha yayvandi normalde kizda yayvan olur ama bizde bi terslik oldu :))
Valla benim butun hallerim kiz gibi zaten ama erkek diyor bakalim ne olacak :)

Aynen oyle bebegim birde neye baksam al gitsin der hic fikir vermez varligi da yokluguda bir yani netten azicik buyuk alirim bebege de ogluma da bir sorun cikmaz o azaman zaten magazasi olan ve degisim yapabilecgim yerleri tercih ediyorum
Ben hala muallaktayim araftayim :) insallah ciplak kalmaz oglum ahahha :)

Once komikti ama simdi bu tarz islerse insan yaninda o,sjn diyor aksam eve geliyor adam pert ne diyim ona o haldeyken bak kizim diyorum basinin caresine Allahtan web alisverisi var az kaldi market isinide ordan halledecez
Kiyamam ya bizim bu vicdani napcaz bilmiyorum benimki heycanlida oda agzi acik geliyor isten nettende bisey aldirmiyor bakalim ne zaman evi doldurcaz bilmiyorum

Benim.dr um ne zaman randevu verse ben uymayip erken gidiyorum o yuzden kafama gore takiliyorum ne kadar evhamliysam adam beni bana birakti
Heee yine takil o zaman sen bende bir gun erken gidiyordum ama bu kez aytintili icin gun verdi mecbur gununde gidicem bi gun var seninle atamizda benimde 16 nisanda

Kizlar bebislerinizin cicileri hayirli olsun :) hepsi cok guzeller :) gule gule giysinler insallah :) ben daha hic bi sey almadim beklemedeyim :) sadece babasindan battaniyesini aldik :) bi de dun ikeaya gttik abisine masa sandalyesini alirken kizimkini de almis olduk :) :)

Kiyamam ya bizim bu vicdani napcaz bilmiyorum benimki heycanlida oda agzi acik geliyor isten nettende bisey aldirmiyor bakalim ne zaman evi doldurcaz bilmiyorum
Aldirmiyirsa iki gun ciksan herseyini alirsin bebegim oglumda bir gidiste aldim geldim bu kez dolasamam bos bos bakip yine netten alicam. Parani hazirla iki kerede hallet hic sevmiyorum ben gezip almayi ne yalim varsa artik erkek gibiiii o ne oyle ama sevmiyorum iste

Ne aldin bebise hani resim hayirli olsun

Aslında mantıklı ama eşim çalişiyor gün içinde yoğun kendi işi olunca istediğim zaman beni götüremez bir yerlerr. Birde ben gezmeyi severim evde oturamam. Avm ler falan onuda götürürüm taksiyle yürüyerek. Önümüz kış ama aksi takdirde kucaktada taşıyamayacagım için mecbur alacağım

Heee yine takil o zaman sen bende bir gun erken gidiyordum ama bu kez aytintili icin gun verdi mecbur gununde gidicem bi gun var seninle atamizda benimde 16 nisanda
Ayy insallah guzel haberler aliriz daah keyifle alisvrrisimizi yaapriz gerci diyorum sorun olsa diger drlarda suphelenirdi sonucta 2 dr takip ediyor

Ayy insallah guzel haberler aliriz daah keyifle alisvrrisimizi yaapriz gerci diyorum sorun olsa diger drlarda suphelenirdi sonucta 2 dr takip ediyor
Evet yani canim bende rahatsizligim sebebiyle 2 dra gitmjs oldum ikincj gittigim drun usg aleti daha iyiydi organlari dahi gorunuyordu oda bebegin gelisimi iyi dedi zaten ayrintilida hersey belli oluyor pozisyon duzgun olursa bende icim rahat etsin oyle alicam artik herseyi yavas yavas o yuzden 16 nisani bekliyoru

Bende gezmeyi seviyorum ama ole ankaranin sogugunda da bebek arabasiylada biyere goturemem diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…