- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.161
Bencede :)Bence agustos ortasınA kadar tum agustos anneleri doğurmuş olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede :)Bence agustos ortasınA kadar tum agustos anneleri doğurmuş olacak![]()
Ben attımBen 5 yastik kouarsam kocami atmak zorunda kalirim![]()
Kerim kerem yunus yusuf enesKızlar biz yine umut isminden vazgeçtik Talha yada Taha düşünmeye başladık fikirlerinize çok açığız kuranda geçsin istiyoruz ismi
Malatya da en guzel bebek magazasi neresi. Belki oraya da gelirim
Canım önerebileceğin mağaza var mı? Bende bir dahaki ay başlarım inşallah cumhuriyet mahhlesinde neresleri var? Çanta için ne düşündün sen
Kızlar birşey sorucam hastane odasını mi süslemek daha mantıklı evdeki odayimi
Kızlar aranızda vitamin ilacı kullanan var mı? Ben ımom kullanıyorum. Kullanmazsak ne olur?
-2.5 kilo ile yola devam
52 ile hamile kalmıştım 46 kiloya düşmüştüm şuan tekrar 49.5 kilo olmusum..göbeğim son 1 haftada inanılmaz büyüdü artik bildiğiniz içerden sağ sol girişiyo benim cadı hatta bazen sağ sol yan taraflarima ayni anda vuruyor içerde ikiz var sanıyorum ..Kizlar bu arada isim konusunda hala kararsizim ilk kizimin adi "buse" ikinci sizce "mine" mi daha güzel olur "ece" mi :) bu arada soyadım "Al" çok kisa olduğu için biraz tereddütteyim
Previt positive kullanıyorum canım. Detaylı için nereye karar vermiştin sonomar mı canım
Her kontrole gittiğinde kan değerlerine bakılıyormu senin? Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra bir daha baktırmadım
Kizlar ne sorucsm siz surekli solunuzami yatiyorsunuz ben oraya yatmaktan belim ve kalca kemigim kotu oldu yuruyemiycem.nerdeyse![]()
rofleli_kedi , yarın sana bizim kızların stickerlerini gönderirim canım duvar için fikir olur. Aliexpressden almıştım
Kızlar biz yine umut isminden vazgeçtik Talha yada Taha düşünmeye başladık fikirlerinize çok açığız kuranda geçsin istiyoruz ismi
Bulanti varken gercekten diger seyleri yemek iskence gibiydi daha yeni yeni duzeldim de ev yemeklerine gectim sukur simdi nasilsin sen canin
Yok ya onuds atnak istemiyorum gece korkarim falan yanimda kalsin :)))Ben attımÇok rahatım valla
![]()
MAŞALLAH SEN ALSANDA BELLI ETMEZSIN BOYDAN DOLAYI ALDA YAKISIR UZUN BOYLULARA BEN 1,58 CANIM TOP GİBİ OLURUM COK ALIRSAMCanim 62.5 tum 67.5 um simdi boyum 170 kaldiriyor kiloyu Allahtan :) belki sana oyle geliyordur ya kilon guzel
Taha bir sure ismi ama anlamının ne olduğu belli değil canım.Arapça da başka anlamları var dolap ya da koyunlara takılan çan gibi birkaç anlamı var ama Kuran’da geçen anlamı bilinmiyor.Talha ismi de bir ağaç ismi ve İslamiyeti ilk kabul eden sahabelerden bir tanesinin adı. İkisinden birini tercih edeceksen Talha daha anlamlı canım.Kızlar biz yine umut isminden vazgeçtik Talha yada Taha düşünmeye başladık fikirlerinize çok açığız kuranda geçsin istiyoruz ismi
Yusuf’lar okulda da Çalışkan oluyorYusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)
İnşallah kötü birşey değildir hemen aklına kötüyü getirme canım benim. Yanında kim kalıyor senin yalnız değilsin dimi?Günaydın kızlar
Biraz önce bi akıntı geldi yatakta peçeteye uzanana kadar baya geriye de aktı
Akıntı gibi değil de daha suluydu 3 parça tuvalet kağıdını baya baya nemlendirdi
Çok korktum dr u aadım ameliyata girmiş arayacaklar beni
İnşallah bebiş suyu değildir deli gibi korkuyorum şu an
Taha bir sure ismi ama anlamının ne olduğu belli değil canım.Arapça da başka anlamları var dolap ya da koyunlara takılan çan gibi birkaç anlamı var ama Kuran’da geçen anlamı bilinmiyor.Talha ismi de bir ağaç ismi ve İslamiyeti ilk kabul eden sahabelerden bir tanesinin adı. İkisinden birini tercih edeceksen Talha daha anlamlı canım.
Günaydın kızlar
Akıntı gibi değil de daha suluydu 3 parça tuvalet kağıdını baya baya nemlendirdi
Kerim kerem yunus yusuf enes
Yusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)
Çok teşekkürler fikirleriniz için hepsi güzl gerçekten T TubaSude Talha daha mantıklı ozaman eşimle paylaşacağım bu bilgileriTaha bir sure ismi ama anlamının ne olduğu belli değil canım.Arapça da başka anlamları var dolap ya da koyunlara takılan çan gibi birkaç anlamı var ama Kuran’da geçen anlamı bilinmiyor.Talha ismi de bir ağaç ismi ve İslamiyeti ilk kabul eden sahabelerden bir tanesinin adı. İkisinden birini tercih edeceksen Talha daha anlamlı canım.
Canım inşllah akıntıdır sadece su olsa fazla gelir Allah korusun suyu biraz kanlı geliyor hemGünaydın kızlar