• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malatya da en guzel bebek magazasi neresi. Belki oraya da gelirim

Ben bursadayım canım sanırım basbelasiyim basbelasiyim malatyadaydı o bilir belki

Canım önerebileceğin mağaza var mı? Bende bir dahaki ay başlarım inşallah cumhuriyet mahhlesinde neresleri var? Çanta için ne düşündün sen

valla hafta içi git bakırcılar çarşısının sonunda bebek eşyaları satan yerler var
orda özlem bebe göreceksin
özlem bebenin yanında sağ aşağı giden yol var otopark falan
oraya doğru yürü sağa bak özlem bebenin toptan satış yeri var
oradan al kesinlikle
heryerden daha çok orası indirimli :)

adres özürlüyüm ama en kötü açık adresini bulur atarım sana

çanta konusunda çok kararsızım dünkü çantayı çok beğenidm ama değer mi değmez mi bilmiyorum
bi tane sırt çantası aldım cumhurtiyetten 10 tl ye
çarşı pazar giderken kullanırım diye

Kızlar birşey sorucam hastane odasını mi süslemek daha mantıklı evdeki odayimi

ben hastane odasının kapı süsü istiyorum birde yataklara fiyonk düşünüyorum
masa varsa odada ya da nasıl oluyor öğrenebilirsem ufaktan da masa hazırlamak niyetim var
evde de masa hazırlıcam oda kapısına süsünü takıcam ekstra süsleme yapmıcam

Kızlar aranızda vitamin ilacı kullanan var mı? Ben ımom kullanıyorum. Kullanmazsak ne olur?

ben decavit kullanıyorum bu sefer balık şeyi de verdi de ona başlamadım henüz
artık bebek yediklerinden besleniyor ihmal etmezsen iyi olur

-2.5 kilo ile yola devam
52 ile hamile kalmıştım 46 kiloya düşmüştüm şuan tekrar 49.5 kilo olmusum..göbeğim son 1 haftada inanılmaz büyüdü artik bildiğiniz içerden sağ sol girişiyo benim cadı hatta bazen sağ sol yan taraflarima ayni anda vuruyor içerde ikiz var sanıyorum ..Kizlar bu arada isim konusunda hala kararsizim ilk kizimin adi "buse" ikinci sizce "mine" mi daha güzel olur "ece" mi :) bu arada soyadım "Al" çok kisa olduğu için biraz tereddütteyim

benim ismim ece soyadım da şimdi 4 harfli valla çok memnunum
anlatmakta sorun yaşamıyorum
kısa olduğu için özellikle sınavlarda acayip zaman avantajım oluyordu

Previt positive kullanıyorum canım. Detaylı için nereye karar vermiştin sonomar mı canım

sonomara ben gidicem bakalım nasıl olacak
45 dk sonrasına da kendi doktoruma randevu aldım uzun sürmez umarum

Her kontrole gittiğinde kan değerlerine bakılıyormu senin? Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra bir daha baktırmadım

beni sağlık ocağı zorla çağırdı kan almak için
gittiğinde söyle alsınlar
en azından aklından gider

Kizlar ne sorucsm siz surekli solunuzami yatiyorsunuz ben oraya yatmaktan belim ve kalca kemigim kotu oldu yuruyemiycem.nerdeyse :KK43:

ben yatamıyorum gece ayağımı hissetmeden uyandım ilk zamanlar
hem illa sola yatcam deyince derinde uyuyamıyorum
nasıl denk gelirse
bebek büyüdükçe yönlendirir zaten

rofleli_kedi rofleli_kedi , yarın sana bizim kızların stickerlerini gönderirim canım duvar için fikir olur. Aliexpressden almıştım

ahh benim duvarlar düğünden önce özel isimli yaptırdık
yalnıca bi kısmını yapıştırdık o kadar zorlandık ki 1 gün boyunca uğraitık ve yarısı ancak bitti 4 sene de sağlam durdu ama sabrımız yetmedi:KK53: o yüzden sonrasında kendimiz yazmıştık boyayla adımızı kalıp falan kullanım

Kızlar biz yine umut isminden vazgeçtik Talha yada Taha düşünmeye başladık fikirlerinize çok açığız kuranda geçsin istiyoruz ismi

Yusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)

Bulanti varken gercekten diger seyleri yemek iskence gibiydi daha yeni yeni duzeldim de ev yemeklerine gectim sukur simdi nasilsin sen canin

ben kan ılacı ıcın fenayım ıcmeyınce daha ıyıyım canım
hala tam olarak mıde bulantım gectı sayılmaz
suan bıle agzımda sakız var:)

Kızlar biz yine umut isminden vazgeçtik Talha yada Taha düşünmeye başladık fikirlerinize çok açığız kuranda geçsin istiyoruz ismi
Taha bir sure ismi ama anlamının ne olduğu belli değil canım.Arapça da başka anlamları var dolap ya da koyunlara takılan çan gibi birkaç anlamı var ama Kuran’da geçen anlamı bilinmiyor.Talha ismi de bir ağaç ismi ve İslamiyeti ilk kabul eden sahabelerden bir tanesinin adı. İkisinden birini tercih edeceksen Talha daha anlamlı canım.

Günaydın kızlar
Biraz önce bi akıntı geldi yatakta peçeteye uzanana kadar baya geriye de aktı
Akıntı gibi değil de daha suluydu 3 parça tuvalet kağıdını baya baya nemlendirdi
Çok korktum dr u aadım ameliyata girmiş arayacaklar beni
İnşallah bebiş suyu değildir deli gibi korkuyorum şu an

Günaydın kızlar
Akıntı gibi değil de daha suluydu 3 parça tuvalet kağıdını baya baya nemlendirdi
İnşallah kötü birşey değildir hemen aklına kötüyü getirme canım benim. Yanında kim kalıyor senin yalnız değilsin dimi?

Taha bir sure ismi ama anlamının ne olduğu belli değil canım.Arapça da başka anlamları var dolap ya da koyunlara takılan çan gibi birkaç anlamı var ama Kuran’da geçen anlamı bilinmiyor.Talha ismi de bir ağaç ismi ve İslamiyeti ilk kabul eden sahabelerden bir tanesinin adı. İkisinden birini tercih edeceksen Talha daha anlamlı canım.

Hira ismiyle ilgili de bir yorumun var mı canım:)
benım de en cok hosuma gıden bu ara bu ısım
ama henuz karar vermedık tabi

Günaydın kızlar

değildir inşalalh
belki idrar kaçırma falandır

Kerim kerem yunus yusuf enes

Yusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)

Çok teşekkürler fikirleriniz için hepsi güzl gerçekten T TubaSude Talha daha mantıklı ozaman eşimle paylaşacağım bu bilgileri

Günaydın kızlar
Canım inşllah akıntıdır sadece su olsa fazla gelir Allah korusun suyu biraz kanlı geliyor hem

Back
X