- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.221
Demi canım yaaaawintersun gönlünü ferah tut. Büyük bir ihtimalle doktorunun bu gibi durumlar için değerlendirme kriterleri vardır ve ona yönelik soruları sorup senden cevap almıştır. Aksi bir durum sezmiş olsaydı önlem almak için harekete geçerdi diye düşünüyorum.
Ayrıca işin bilimsel yanını bir tarafa bırakalımBurada mesajını okuyan herkes o dakikadan itibaren sana dua gönderiyor, bence birbirimize ettiğimiz dualar, gönderdiğimiz iyi dilekler sayesinde her şey yolunda devam edecektir. Biz bazen kendimizi buna inandıramasak da
Buradaki hamişler bir harika![]()
Hissettim dualarınızı olmayacak şnşallah bir dahaaa
Haftaya çarşamba caanımm ondan bende gitmek istemiyorum aslında detaylım var haftayaCanım hiç öyle azdır falan diye düşünme. Ben 12 haftalık düşük yaptım daha doğrusu kalbi durmustu ilaç verdiler bebeği kendim düşürdüm inan öyle bi su geldi ki çok farklı tutamıyorsun ve miktarı az da değildi. Ama seni çok iyi anlıyorum aklın orda şimdi senin. Takip et bakalim biraz . Kontrolün ne zamandı ? Yakınsa sabret değilse için rahat etsin git.
Tekerlikli sandalye temin ettik aarabaya kadar onunla arabada yatarak sonra yine tekerlekliPeki nasil olacak boyle.. hem kalkamiyorsun hem doktora gitmen lazim. Acaba ambulans mi gelse sedye ile seni goturseler
Evet hareketleri iyi çok şükür :)Moralini yuksek tut canim insallah bi sıkınti yok bebisler iyidir insallah hareket ediyorlar mi
Yok emin olmadan çağırmayı risk olarak görüyor şimdi yatan olmadaydım kesin çağırmıştı görmek içinwintersun şükürler olsun
doktor en ufak bir risk görse seni çağırırdı hastaneye çünkü su olsa bu dakikadan sonra geri dönüşü olmazdı
içini ferah tut
muhtemelen senin yaramaz paşalardan birisi idrar kesene falan yanaştı ondan oldu o
randevuna gidip gelmenle ilgili birşey söyledi mi ?
ya da o kadarını risk kabul etmiyor mu acaba
Çok pinpirikli aşırı tedbirli bir insan :)