• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hic gezmedim o magazlari yerini bile.pek bilemem :) civil var fahri kayahan tarafinda birde merkezde palmiye var cok buyuk bebek magazasi
Civil belli bir magaza zaten ama pek kaliteli degil. Palmiyeye bakabilirim. Palmiye tam olarak ne tarafta. Inönü caddesine gore tarif edebilir misin. Ya da kircuval mağazasına gore

Arkadaşlar bir aydır kanamam hıc olmamıştı. Az önce lavobaya gittim bir nokta gibi kıpkırmızı kan cok az ama stres oldum. Biliyosunuz benım plesanta cok asagıda. Hemen yataga uzandım. Bekleyeyim diyorım artarsa acile giderim ama şuan içim içimi yiyo

Direk randevu alınabiliyormu üniversiteden perinatolog için keşke bende öyle yapsaydım
Canım benim randevumu arkadaşım aldı o doktor diye ona aldırdım ama dışardan randevu alınıyor galiba bugün numara verdiler Yalnız benim çok içime sinmedi sanki. Renkli Doppler değildi bana ultrason görüntüsü verdi rapor olarak vermedi. Ölçüm yaptı ama açıklama yapmadığı için ben birşey anlamadım en son herşey normal iki hafta sonra tekrar gel organlar tam oluşsun tekrar bakalım dedi

Civil belli bir magaza zaten ama pek kaliteli degil. Palmiyeye bakabilirim. Palmiye tam olarak ne tarafta. Inönü caddesine gore tarif edebilir misin. Ya da kircuval mağazasına gore
Sari kurdela hizasinda canim eski ofis vardi biliyormusun kapali carsiya dogru duz gidiyorsun sagda civil e bakmadim ben daha dogrusu hic magaza gezmedim

Arkadaşlar bir aydır kanamam hıc olmamıştı. Az önce lavobaya gittim bir nokta gibi kıpkırmızı kan cok az ama stres oldum. Biliyosunuz benım plesanta cok asagıda. Hemen yataga uzandım. Bekleyeyim diyorım artarsa acile giderim ama şuan içim içimi yiyo
Sen.progestan kullaniyormusun canim birde ayaklarini havaya dik

Geçen gün bende de kırmızı bir damla kan oldu canım. İnşallah başka bir şeydir. Izan dinlen canım

rofleli_kedi rofleli_kedi sebamedin pisik onleyici ve pisik kreminden hic memnun kalmadim pisik icin sudocrem tavsiye ederim. Sampuan icin kizimda dogdugi gunden beri sebamed kullaniyorum cok cok memnunum daha geçen hafta netten 500ml lik 2 adet daha siparis verdim ee oglanda gelecek malum. Deterjan olarak dalan roxy sabun tozunu kullaniyorum yine ayni sekilde dogdugundan beri. Yumusatici kesinlikle kullanmiyorum mumkun olsa kendimize bile kullanmayacagim.

Son düzenleme:
Stres yapma rahim buyurken bebeginde sebep olmus olabilir devami gelirse gidersin yat dinlen simdi. Kalkip acildo dolasmaydi yorma kendini acil cok onemsemiyor zaten. Devami gelmez tahminimce germe kendini.

Canım inşllah önemli birşey yoktur ağrın varmı gelirse ihmal etme git bence dktra cnaım belki iğne serum falan yapar

Pişik kremi kesinlikle sudokrem öneririm ilk günden başlayınca asla pişik olmuyor. Şampuan mustela,bioderma ve sebamed kullandım üçü de güzel. Bebeyağı da aynı markalardandı. Gaz ilacı sab simplex çok iyidir. Bebek bezi iki kızımda prima kullandım başka marka kullanamadım pişik oldular oğlum da hepsini denedim prima kullandım.Göğüs ucu için herşeyi kullandım Allah’ım en önemlisi o işte hiçbiri işe yaramadı. Garmastan krem biraz iyi geldi. Bir de karbonatlı su. En büyük korkum göğüs ucu.
Ben ilk gogus ucuci hassasiyeti ve acisi yasadigim anda tahinin uzerindeki yagi surdum uc dort gun o gun bugundur gogus yarasi bilmedim şükür. Aklinizda olsun.

Kızlar 21+4 günlük oldum bugün aşı için gittim sağlık ocağına oradaki hemşire 18 de vuruyorum ben doktorun onay veriyorsa vericem riske giremem erken doğuma sebep olabilir falan dedi başka hemsirede sorun olmaz dedi bende doktoruma gidip Sora tamam derse yaptırcam kafam çok karisti
Ayyy bende yaptırmadım 23. Haftadayım geçti mi şimdi süre :( sen naptın cnm oldun mu aşı

Hayir gecmedi yaptirabilirsiniz ikinasi arasinda 4 hafta olmasi sartiyla ilk asi epey gec bir doneme kadar yaptırılabiliyor suan ayini haftasini hatirlayamadim tam.
Ayy sağol kuşum panik oldum birden, perşembe giderim diyordum kendime. Doktor fobim var zaten iğnede doğal olarak ama napalım katlancaz.

Back
X