- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.921
sızdırmaya başlayınca canımYaa aklima hep sey takiliyor bezin artik buyutulmesi gerektigini nerden anlicaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızdırmaya başlayınca canımYaa aklima hep sey takiliyor bezin artik buyutulmesi gerektigini nerden anlicaz
Aklına düşürdün bi kere karpuz kabuğunu :)) netten açtıracaksın bana şimdi :)))
İğneyi göbekten mi yapıyorsunuzEvet ben
bana da atlet çok kullanışlı geldi kızlar sürekli onu kullandım emzirme dönemim boyuncaSlm Sutyenden cok atlet daha kullanisli geldi bana.hele ki atlet giyme aliskanligi varsa.
Allah allah kız ne gibi sorun ki bak İyice merak ettim hee,Açma açma söyliyim plesantasıyla ilgili işte bacaklarda falan sorun yazmışlarda saçma geldi bana sonrada haftaya göre anne karında bebek pozisyonlarına baktım normal yani bence
Onemli degil nerdeyse bende bulamadjm tekrar bosver takma attim ya resim suan bi sıkinti yok benceAllah allah kız ne gibi sorun ki bak İyice merak ettim hee,
.Allah allah kız ne gibi sorun ki bak İyice merak ettim hee,
Gecmis olsun canim krampkar normal ama magnezyum kullanmiyor musunKizlar merhaba ben gezmekten pek giremez oldum.umarim hersey yolundadir herkesin..bacagimla baldirim arasina bi ağrı kramp gibi bisey girdi bnm bugun hic gecmiyor sanki sizliyor kasigima vuruyor acisi var mi ayni yada bnzer durum yasayan?
Gezmektendir o sekerimKizlar merhaba ben gezmekten pek giremez oldum.umarim hersey yolundadir herkesin..bacagimla baldirim arasina bi ağrı kramp gibi bisey girdi bnm bugun hic gecmiyor sanki sizliyor kasigima vuruyor acisi var mi ayni yada bnzer durum yasayan?
Ben başlarda hep göbekten yaptım 20. Haftada artık acımaya başladı doktorum ile görüştüm herhangi bir bölgede cilt altına yapanilirsin dedi. 10 gün kollarımdan yaptım sonra dün tekrar göbeğe geçtim. Hiç acımadı bu sefer göbeğim çünkü iğne yerleri geçmişti. Göbeğin acıyorsa sende dontorun ile görüsüp başka yerlerine yapanilirsinİğneyi göbekten mi yapıyorsunuz
Evet ya doktor görmezse kim farledecek. Ters durumda anlıyorlar onlar hemen. Benim uzmanda 40 dakika detaylı da alık alık bakmamiştir heralde ekrana.Ters durum olsa söylerlerdi herhalde dimi yaa bugün benim doktor da hiç bisey demedi herşey normal
Diyip gönderdi beni :)
Ne güzel halletmişsin sende. İnşallah herşey yolundadır hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBende bugün devlet hastanesinden randevumu da aldım hem ayrıntılı usg hemde çocuk kardiyolojisi ayrıntılı kalp ultrasonu cekecekmis yanı bu hastanede böyleymiş kalp icin ayrıntılı bakılıyormuş memnun kalırsam özele gitmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum bakalım salı günü gorucez artik
Sen de detaylinda kusur ararsan millet ne yapsin kiz. Suan erken daha donmelerine. Suan basasagi dursa bile sabaha degisebilir. Yerleri genis o yuzden 28 leri beklemek lazimEvet ya doktor görmezse kim farledecek. Ters durumda anlıyorlar onlar hemen. Benim uzmanda 40 dakika detaylı da alık alık bakmamiştir heralde ekrana.
Sağlıklı olsunda isterse amuda kalksın isterse parende atsın :)Aynen oyle. 32 de bile yer degisen var. Simdi donup oyle kalmasini beklemek cok zor. Yerleri genis donup duracaklar
Bazen diyorum acaba gözden kacırdıgı bişi olabilir mi? Sonra diyorumki adam detaylı usg uzmanı. Çok iyi diyorlr. Öylede böylede Allaha emanet ya..Sen de detaylinda kusur ararsan millet ne yapsin kiz. Suan erken daha donmelerine. Suan basasagi dursa bile sabaha degisebilir. Yerleri genis o yuzden 28 leri beklemek lazim
Canim cidden senin serce parmak bile bakilmis tereduut etme Allahin izniyleBazen diyorum acaba gözden kacırdıgı bişi olabilir mi? Sonra diyorumki adam detaylı usg uzmanı. Çok iyi diyorlr. Öylede böylede Allaha emanet ya..
Yok artik..serce parmagin orta kemigine kadar bakmadi mi bu adam. Daha ne istiyon.Bazen diyorum acaba gözden kacırdıgı bişi olabilir mi? Sonra diyorumki adam detaylı usg uzmanı. Çok iyi diyorlr. Öylede böylede Allaha emanet ya..