- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.961
Bebis az daha kilo alip canlansin ceker cikarir onu merak etme 7. Aya kadar bisey kalmaz hala yeri bolken cikar oEvet canim ssukur cikmis ama daha tam degil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebis az daha kilo alip canlansin ceker cikarir onu merak etme 7. Aya kadar bisey kalmaz hala yeri bolken cikar oEvet canim ssukur cikmis ama daha tam degil :)
Bende oyle hissettim zaten canim cunku cok yukarda benimji midenin altinda kadmfasi solda ayaklari sagda yatiyorBebis az daha kilo alip canlansin ceker cikarir onu merak etme 7. Aya kadar bisey kalmaz hala yeri bolken cikar o
Benimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artıkRabbim herkesin bebgini anneli babali büyütsün bende dayanamiyorum bi bebis görünce ay daha oglum kucuk oda misler gibi kokuyor bebek gibi yumusacik hala bize mi oyle geliyor bilmiyorum ama esimde bende sanki ina ihanet etmisiz gibi oluyoruz nasil davranicaz bebek gelince hic bi fikrimiz yok
Evet ya hissediyor insan bak benim sipa da hafif döndu galiba hareket yerleri degisti biraz ama bazen hala asagi vuruyor bi delik acip keseden kacmasaydiBende oyle hissettim zaten canim cunku cok yukarda benimji midenin altinda kadmfasi solda ayaklari sagda yatiyor
Insallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha amaBenimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artık
Oy benim kuzum tabi çok daha küçük dikkatli davranmak lazım sonra psikolojileri bozuluyor yenidoğan bebek hissetmiyor ama böyle bir büyüğe sıkontı oluyor bilinçli insanlarsınız Emin’im herşey güzelce yoluna sokarsınızInsallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha ama
Ayyy çok minik kuzum benimEki Görüntüle 2134052
kızlar oğlumun ilk anları azıcık heyecan olsun istedim minik ve aç bir bebiş
Caanim oranin instagram ve face sayfalarida var acaba cok mu populer ki bilemedim ben tesadüfi bulmustum o siteyiYa lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ
Benim gibi sendroma girmişler heralde bir sitede ürün nasıl tükenir
Hadi hepsi burada gibi bir sürü ürün satan satıcıları olan yer olsa tükensin ayy sinirlerim zıpladııı
Cok cabuk geciyor zaman ya ama heyecanlari hep ayni hergun yeni bisey cikariyor sipam simdiAyyy çok minik kuzum benim
Sinirlenmek Yok sana sakinYa lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ
Hadi hepsi burada gibi bir sürü ürün satan satıcıları olan yer olsa tükensin ayy sinirlerim zıpladııı
Bu arada begendiklerini markasi ve koduyla googledan aratip baska sitelerde bulabilirsin canimYa lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ
Benimki nasıl çirkinti 2 kilo simsiyah bide benim boyun uzun biraz da yapılıyım herkes çok güzel bebek doğurur diyordu dağ fare doğurdu resmen:)))Cok cabuk geciyor zaman ya ama heyecanlari hep ayni hergun yeni bisey cikariyor sipam simdi
Benimki nasıl çirkinti 2 kilo simsiyah bide benim boyun uzun biraz da yapılıyım herkes çok güzel bebek doğurur diyordu dağ fare doğurdu resmen:)))
Evet teyzesi 4. Ayda artık güzelleşti şimdide zayıflaması İçin dktrları geziyoruz:)))zayif dogmus ondandir eminim kilo aldikca güzellesmjstir
Cok mu kilolu ki bizim ailede de var bi tombik ama onun boyu uzun daha 13 yasinda bile degil 79 kilo ama anne 175 baba masallah 180 uzeri sende boyluyum diyosunEvet teyzesi 4. Ayda artık güzelleşti şimdide zayıflaması İçin dktrları geziyoruz:)))
Canım bizimki 11 yaşında 39 40 numara ayakkabı giyyor 67 kiloCok mu kilolu ki bizim ailede de var bi tombik ama onun boyu uzun daha 13 yasinda bile degil 79 kilo ama anne 175 baba masallah 180 uzeri sende boyluyum diyosun
Ilerde sorun olmaz insallah canim sen götür ihmal etme buzdeki tombise deyince ailesi annesi babasi iri tabi oda oyle olack vs diyorlar serbest davraniyorlar ama tlc izliyorsan butun asiri kilolu insanlain cocukluk döneminde bu sorunjn basladigini görüyorsundur o yuzden pesini birakma derimCanım bizimki 11 yaşında 39 40 numara ayakkabı giyyor 67 kilo![]()
Ağrı mıydı kramp mıydı acaba? Benim de bacaklarımda ağrı varCanim al mutlaka inan benim bacaklarim normaldede agriuordu gecirdi