• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim herkesin bebgini anneli babali büyütsün bende dayanamiyorum bi bebis görünce ay daha oglum kucuk oda misler gibi kokuyor bebek gibi yumusacik hala bize mi oyle geliyor bilmiyorum ama esimde bende sanki ina ihanet etmisiz gibi oluyoruz nasil davranicaz bebek gelince hic bi fikrimiz yok
Benimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artık

Benimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artık
Insallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha ama

Insallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha ama
Oy benim kuzum tabi çok daha küçük dikkatli davranmak lazım sonra psikolojileri bozuluyor yenidoğan bebek hissetmiyor ama böyle bir büyüğe sıkontı oluyor bilinçli insanlarsınız Emin’im herşey güzelce yoluna sokarsınız

Ya lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ

Benim gibi sendroma girmişler heralde bir sitede ürün nasıl tükenir
Hadi hepsi burada gibi bir sürü ürün satan satıcıları olan yer olsa tükensin ayy sinirlerim zıpladııı

IMG-20180317-WA0008.webp

kızlar oğlumun ilk anları azıcık heyecan olsun istedim minik ve aç bir bebiş

Ya lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ

Hadi hepsi burada gibi bir sürü ürün satan satıcıları olan yer olsa tükensin ayy sinirlerim zıpladııı
Caanim oranin instagram ve face sayfalarida var acaba cok mu populer ki bilemedim ben tesadüfi bulmustum o siteyi

:emir_bebek:

Sinirlenmek Yok sana sakin:anneadayı:Daha vaktimiz var canım senin beğendiklerin tekrar gelir stoklara heralde galiba sanırım umarım:KK200::emir_bebek:

Bu arada begendiklerini markasi ve koduyla googledan aratip baska sitelerde bulabilirsin canim

Canım bizimki 11 yaşında 39 40 numara ayakkabı giyyor 67 kilo:KK43:
Ilerde sorun olmaz insallah canim sen götür ihmal etme buzdeki tombise deyince ailesi annesi babasi iri tabi oda oyle olack vs diyorlar serbest davraniyorlar ama tlc izliyorsan butun asiri kilolu insanlain cocukluk döneminde bu sorunjn basladigini görüyorsundur o yuzden pesini birakma derim

Back
X