- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.981
Gebelik öncesi de agrıyordu canım magnezyumla kalsiyum kullanyorum çok şükür şu an ağrım sızım yok.Ağrı mıydı kramp mıydı acaba? Benim de bacaklarımda ağrı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik öncesi de agrıyordu canım magnezyumla kalsiyum kullanyorum çok şükür şu an ağrım sızım yok.Ağrı mıydı kramp mıydı acaba? Benim de bacaklarımda ağrı var
Çok şükür canım. Güzel haberler getirdin . gözün aydınMerhaba biz geldikdrumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibi
eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha
![]()
Minik kuzular dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim
![]()
Ay yerim ben seniii... Dertlenmiş resmennGözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))
Oyy küçücükkk.. Mis bebek miss...Eki Görüntüle 2134052
kızlar oğlumun ilk anları azıcık heyecan olsun istedim minik ve aç bir bebiş
Aynen oyle sokak kapisi acilinca evde bebek oldugu belli olurdu o mis kokusundan besigine yaklasinca nasil guzel kokardi yakin insallah yine o günler hepimiz icinOyy küçücükkk.. Mis bebek miss...
Saol.canim darisi 17 nisana insallah :) sonra diger kontrol mayista :)Çok şükür canım. Güzel haberler getirdin . gözün aydın![]()
Sen neler almistin. Atlet falan aldin mi. Benim 2 lohusa takimi 4 atlet ve 1 korse vardi. Henuz goremedim. Memnun kalirsam 1 lohusa takimi daha alirimYok canim normal kargo paketi geldi merak etme bu arada cok begendim ben cok iyi penyesi varmis
Aynen canım bende korktuğum için sürekli dktrlara götürüyorum çok fazla sporda yapıyor ama çok iştahlıIlerde sorun olmaz insallah canim sen götür ihmal etme buzdeki tombise deyince ailesi annesi babasi iri tabi oda oyle olack vs diyorlar serbest davraniyorlar ama tlc izliyorsan butun asiri kilolu insanlain cocukluk döneminde bu sorunjn basladigini görüyorsundur o yuzden pesini birakma derim
Bende 1 lohusa takimi 1 atlet 1 sutyen birde tayt almistim ama pijama takkmim su pembe gibi olanlardan degil hatirlarsan koyu renkti ve cok begendim ciddi anlamda birde onceden baska siteden almistim normal lohusa takimk ama aynisi bu sitede de var zatenSen neler almistin. Atlet falan aldin mi. Benim 2 lohusa takimi 4 atlet ve 1 korse vardi. Henuz goremedim. Memnun kalirsam 1 lohusa takimi daha alirim
Yarimda al sifirda al canim cok sicak olursa diye düşünürsenKizlar acil durum.aksam alisverise cikacagim 0-3 ay atlati sifir kolmu alayim yarim kolmu birde 1 tane hastane cikisi annem aliyor 3 tane tulum 1 tane zibin seti var baska neler alayim
Agustos yaz sonu ya acaba sicak olurmu annemlerin evinde olacagim orasi biraz daha serin bahceli falan ben ikisindende alayim bari :)Yarimda al sifirda al canim cok sicak olursa diye düşünürsen
Anvelop yarim kollu citcitli badi eldiven sapka penye battaniye corap patikli tek alt pijama alabilirsin. Zibin set al 1 tane yetmez. Sicakta her gun banyo yapacak kakasi kusmasi derken gunde 2 veya 3 gun degisecekmis gibi hesap et. 3 veya 4 gunluk adet hazir et benceKizlar acil durum.aksam alisverise cikacagim 0-3 ay atlati sifir kolmu alayim yarim kolmu birde 1 tane hastane cikisi annem aliyor 3 tane tulum 1 tane zibin seti var baska neler alayim
Ben 0-3 ay 8 tane yarim kollu almisim. Hepsinin altina ayri pijamasi var. 1 tane hastane cikisi 10 lu 1 tabe has.cik 8 li, 2 tane tulum, ayrica 2 tane de zibin takimi var. Iclik dedigimiz ince zibinlardan da 8 tane var oglumdan kalmisti. Ayrica corap agiz bezi eldiven ve sapkalari varAgustos yaz sonu ya acaba sicak olurmu annemlerin evinde olacagim orasi biraz daha serin bahceli falan ben ikisindende alayim bari :)
Al tabi canim ama asiri sicak olmadikca ben pek yazlik giydirecegimizi sanmiyorum ama sen yinede al ne olur ne olmazAgustos yaz sonu ya acaba sicak olurmu annemlerin evinde olacagim orasi biraz daha serin bahceli falan ben ikisindende alayim bari :)
B3nde auri 2 takip sapka onluk eldiven seti aldim 1 tane zibin seti.iz var ben 1 tane hast ciksio alirim 2 zibin seti alt pijama alirimBen 0-3 ay 8 tane yarim kollu almisim. Hepsinin altina ayri pijamasi var. 1 tane hastane cikisi 10 lu 1 tabe has.cik 8 li, 2 tane tulum, ayrica 2 tane de zibin takimi var. Iclik dedigimiz ince zibinlardan da 8 tane var oglumdan kalmisti. Ayrica corap agiz bezi eldiven ve sapkalari var
Hastane cikislari yenidogan bedeninde oluyor. Zibin takimlarini 0-3 ay alB3nde auri 2 takip sapka onluk eldiven seti aldim 1 tane zibin seti.iz var ben 1 tane hast ciksio alirim 2 zibin seti alt pijama alirim
Tamam canim.cok saolHastane cikislari yenidogan bedeninde oluyor. Zibin takimlarini 0-3 ay al