2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok be canımmm ne yanlış anlıycammm
Besili inek gibi büyümeye devam ediyorum :) sen iyi anlarsın bu tabiri
Alsam boşa gidebilir gibi geliyor bana sanli lohusam com da xl idi en büyüğü öyle hatırlıyorum
Evet senin icin aksam baktim xl imis son bedeni. Bende montofon inek olma yolunda ilerliyorum ama pis baytar cok yiyorsun diyor sinir oldum herkesin esi ye canim gulum der benim ki yedigimi sayiyor. Vallahi bu bebek beni cok zorluyir iyi oksunda inegi de gecmeye raziyim daha bunun lohusaydi emzirmesiydi aman sut olsun kisminda alinacak kilolar var o hamilelikten de beter

Kizlar asinin son haftasi nedir biliyor musunuz ben ebenin yuzunden gec kaldim tek doz dedi doktorum zamani 2 yil doldurmussun 2 doz olacaksin dedi yarin yaptiricam ve 23. Hafta oluyor 2. Dozda 27. Haftaya denk geliyor sorun olur mu acaba

Baytar dedin de aklıma geldi ben de kızıma zebra takımı aldım

Sen hep vajinal mi muayene oldun peki? Ama durduk yere vajinal bakmıyorlar doktorlar bu haftalardan sonra. Detaylıda da sordum başka bşr doktordu kendisi hayır üstten bakıyoruz dedi o da.

12 haftadan sonra göbekten bakıldım,sonra doktor değiştirdim benim o güne kadar rahim boyum hiç ölçülmemişti bu kadıncağız ölçtü sonra dedi her muayenede alttan 10 sn bakıcam bunu ölçmem lazım işimizi sağlama alalım bende çok memnun kaldım tabi yolun başında bi aksilik olacaksa yakalıcaz kısmetse

Günaydın tatlım. Sen bilirsin kuzum Beylik pazarı hangi günler kuruluyordu unuttum ben günlerini. Ağırlaşmadan bir de orayı gezmek istiyorum güzel bir pazar çünkü orası.
Pazar günü canım bende gidicem bidahaki pazara kısmetse bu pazar düğünümüz var malesef

Gnrcnn Haftaiçi birgün daha kuruluyor diye biliyorum, pazar günü kalabalık oluyor ya da erken saatte gitmek lazım. Kız seninle de pazarda buluşuruzSen nerde oturuyordun?

Arkadaşlar alışverişlerinizi yaptinizmi bende almak istoyorum ama hep erken diye almiyorum

Arkadaşlar alışverişlerinizi yaptinizmi bende almak istoyorum ama hep erken diye almiyorum
Ben kendime pijama takimlarini aldim canta, bi kac parca zibin takimi ve emzirme sutyeni atleti aldim dahada alicam jaftaya onlar bi gelsin aticam resim ufak ufak basla hepsi agir olmasin diye yavas yavas aliyorum ben. Senin ilk bebegin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…