2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım penye olduğu için sıcak olmaz bende senin gibi türbanliyim kp.kv.falan gelecekleri için uzun kollu aldm ☺

Ellerine saglik canim

Bende kapaliyim ve benimde hep uzun kollu yeni bir tane daha mi gecelik alsam ki serum icin
Giyin ve kolunu yukarıya katla bakalım sıkıntı verecek mi sana . Benim giyindiğim geceliğin kolu çok bol değildi kıvırınca da sıkıntı oldu yani. Sezaryen durumunda serum uzun süre takılı oluyor kolunda, hareketsiz yattığın için de az da olsa kolda şişme yapabiliyor. Ben geçen doğumda bunu yaşadığım için şimdi kısa kollu alıp üzerlerine sabahlık aldım.

Yok be canımmm ne yanlış anlıycammm
Besili inek gibi büyümeye devam ediyorum :) sen iyi anlarsın bu tabiri
Alsam boşa gidebilir gibi geliyor bana sanli lohusam com da xl idi en büyüğü öyle hatırlıyorum

Himmm dur ben bi deniyim olmadi bi tanede kisa ya da kapri kol alirim

Bu arada normal dogumdada serum takiliyor mu

Günaydın bu arada güzel annişler

Benim DÜZ matematiğime göre bu haftayı bitirirsem 24 ü yani 6 ay bitiyorrrr çok mutluyum ( mutluluğumu bozmayın sakınnn !!) :)
Kıyamam sana inşallah geçecek bu günler çok mutlu olacaksın oğluşlarla Daha ergenlik dertleri ile mutsuz olacaksın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…