2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim detayli raporda cervix 4 cm diye belirtilmiş normalde yazması gerekior hatta en başta onu ölçtü doktor

Ben o mucizenin ağzını yüzünüü yerimmm bugün kontrolde gördüm herseye inat küçük adam olmuş çok mutlu oldum bende oğluma sarılacam mucizem yeter bana. Sağlıkla gelsinler mucizelerimiz.

ama bak bunlarin bayaaaa buyuk bedenleri oluyor en son 3xl falan vardir kiz bebisler cikinca onlarin %50si gider zaten korkma o kadar
Sadece erken gelmesine beden oomasın kilo tarzı şeyler
Yoksa hiç umrumda değil kilo .. ergenliğimden beri ne zaman zayıf oldum ki çok ta tınn yapanildiğimiz kadarını yaparız
Bebeklerim sağlıkla gelsin zamanında yeter bana

Hamilelik günlüğünü imzanıza eklemek için tıklayın yazıyor bizim mesajların altında. Ordan son adet tarihini girerek ekleyebilirsin canım. Bu arada hoş geldin
Hamilelik günlüğünü imzanıza eklemek için tıklayın yazıyor bizim mesajların altında. Ordan son adet tarihini girerek ekleyebilirsin canım. Bu arada hoş geldin
Yapmaya çalistim olmusmu bakarmisiniz hoşbuldum teşekkürederim

Günaydın güzel anneler. Sağlıklı, sıhhatli bir gün geçirmenizi diliyorum.
Süsümüz 90% tamamlandı, geriye oyuncaklarını yapmak kaldı ama dayanamayacağım göstereceğim. Ablaları hem kıskanmasın hem odaları bir diye pembe mavi iki renk (gömlek) kullandım. Keçeden oyuncakları da yapacağım üstüne bu şimdiki hali. @severusandlily , sana da fikir olsun canım , fikirlere önerilere açığım kızlar

Tabiki oyle canim bende yapili biriyim zaten kemiklerimm iti en zayif halim bile 38 bedendi yani yanlis anladin beni galiba kilon icin demedim illaki bi gecelik bulunur bedenleri var oyle mi kalican. Ben de yatiyorum cogu zaman bi bskiyorum sismeye baslamisi ve kilom artiyor

Canim ellerine saglik cok tatli gorunuyor ama elyafi boncuk elyaf kullanirsan bir de ayni sekilde șiltesini yaparsan daha duzgun yayilir daha puruzsuz gorunur bulutun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…