2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendime pijama takimlarini aldim canta, bi kac parca zibin takimi ve emzirme sutyeni atleti aldim dahada alicam jaftaya onlar bi gelsin aticam resim ufak ufak basla hepsi agir olmasin diye yavas yavas aliyorum ben. Senin ilk bebegin mi
Nasip olursa ilk olacak inşallah

Bende daha lohusayi almadim kilo var bende gorerek almak istiyorum ama 7. Aya gorelim oyle disari cikayim diyorum simdi hic kendimi riske atamam :)

İlk sayfada herkesin cinsiyeti yaziyor canim sende @nesrinay86 arkadasa mesaj at seni de yazar. Senin bebegin cinsiyeti ne
Kız bebişin cinsiyeti ben hep kız istedim ičimede òyle dogdu hamileligimi ògrenince rabbim inşallah kucagimizada almayi nasip eder

çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık :) ilk kez mi yapıyorsun? yoksa yetenek işi mi? kıvırabilir miyim acep bende :)

Ben yapamadim bu ultrason resmini yûkleyemedim kendi profil resmimide degiştiremedim

Burda önceki sayfalarda 2 li test yaptiripta yüksek risk cikan arkadaslar vardi onlarin sonuclari tam olarak ne cikti acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…