2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki canim ben surekli agdaya giderdim nefret ederim kildan tuyden ama napalim mecbur yarim yamalak hersey hos benimkini goren bile yok :) rahatiz

Ben büyüyorum ama benim göğüslerde tık yok kızlar zaten küçüktü hala küçük
Az büyüseler memnun kalıcam geçen hafta kv üzerimi giydiriyo dr için mecbur kaldım
Ayy senin göğüsler de küçücükmüş diyo
Ne diyeceğimi bilemedim
Ben tombik eltim tombik kv 50 kilo
En az 5 kere dedi ki çevresindekiler diyormuş ki senin gelinler kilolu sen genç kız gibisin maaşallah ... ne dersin bu lafın üstüne. En son dayanamadım senin oğlanlar tombik seviyor şööle kadın diyince ele geleni seviyorlar demekki dedim
Ayyy şu lafları olmasa ii kadın aslında

Ne tatlisin ya ben resmen dombili gibiyim
Bende oluyorum kiz dombili yalniz degilsin yeni basladim almaya ben daha cok alirim basta almayanlar sonradan cok alir diyorlar

Evet ya benimde gobegimin cevresi agriyor bazen surekli degil ama iste

Senin kp bakamamis kvye ondan. Bizim orada eskiden derlermis ki gelin dedgin yuruyunce gumbur gumbur olacak yer sallanmali zayif olan gelini sevmezler. Ayy benimde ilk gebeligimde hic gogsum yoktu kocaman oldular anne memesi oldu yenice hatta montofon memesi

Bende oluyorum kiz dombili yalniz degilsin yeni basladim almaya ben daha cok alirim basta almayanlar sonradan cok alir diyorlar

Evet ya benimde gobegimin cevresi agriyor bazen surekli degil ama iste
Benim gobek deligimin etrafinda agri ve karnimin ici yara gibi agri olursa sonra karnim buyuyor

Benim memeler tam olarak böyle

Dis macunu tatsiz kokusuz kullan ben oyle cozum buldum lr aloa vera macun kullaniyorum
Mide yanmasi icin az az yiyip doymadan kalkinca sofradan benimki gecti

A
A supermis ben bi suru sey aldim kaliteleri gayet guzel bunuda ekleyim hemen

Kenarlari jel.jilet kesmiyor karambolr yapsan e ama sen yine karsina ayna al elin alisik degilse

Kizlar benim sol.kasigima arada agri goroyor dun aksamdan beri var sizce Allah korusun kotu bisi olsa sadece tek taraflimi agrir

Simdiye kadar bi tek kendime aldığım elbiselerin kumasini sevmedim ama o kumasi sevmedigim icin yoksa drsen ve olculer super
O görünen halkalara da oyuncak takılabiliyormuş çocuk oyalansın diye. Bana çok mantıklı geldi, inşallah kalitesi de güzeldir[/QUO

Neden doğana kadar? Bidahaki kontrol nezaman yokmu

Bu detaylıdaki kadar net görüntüyü yakalayamazlar normal ultrasonda diye öyle söyledim canım yoksa her ay kontrolüm var ama detaylida karşımda gibi netti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…