2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off kiyamam canım ya çok çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun ikinizi de çok öpüyorum

Kızlar ben dün ağdaya gittm geldim gerdim kendimi. Eve geldim nette olumsuz bir kaç yorum okudum pişman oldum ağladım. Sabah hissettim oğlumu oynuyordu. Bugun kayınvalide ile çarsıya çıktık yoruldum çok. Eve geldim uzandım az hissettim. Ağda kötü mü geldi ne oldu üzgünüm ya akşam akşam

Canim o agdadan degildir yoruldugunicindir bebekte yorulmustur annesi ama tedirgin oluyorsan doguma kadar agdaya ara verebilirsin

Kizlar yarin seker yüklememiz var sabah ac gel dedi ama aksam bi saatten sonra yemek yememe gibi bisey varmi acaba yaptiran bilen

Bu detaylıdaki kadar net görüntüyü yakalayamazlar normal ultrasonda diye öyle söyledim canım yoksa her ay kontrolüm var ama detaylida karşımda gibi netti
Òzel hastaneye gittigin zzaman hep karşinda gibi oluyo doktorum bana hep 4 boyutlu veriyo ulturason resmini

Ben kendi agdami kendim yapiyorum ozel bolgeme hic bir sikinti olmadi suana kadar

Psikolojik yapıyorsun bence agdayla alakasi oldugunu sanmiyorum agda yasak degil cunku benim gibi serklajli falan degilsen :) hergun ayni performansi bekleme bebeginden.

Bende 2 hafta önce yapmıştım canım bikini bölgesi hariç. Bi sorun yaşamadım. Ben çok hareket ettiğimde benim oğlanda hareketleri azalıyo ondan olabilir belki seninkide. Ağda konusunda kendini suçlama herkes yaptırıyor hamileyken kendini boşuna yıpratma derim nettede araştırma yapma saglam insanı hasta gösterir.

Benim kv de de mavi gozlu. Ama emel sayin gozlerinden. Gelinler ikisi de kara kas kara goz. Ben yine beyaz tenli kumralim. Gözlerim koyu kahve. Eltim esmer bi de. Bizim yanimizda ayyy kv nizin gozleri cok guzel deseler ya da ne kadar genc kv masallah deseler sorma havalari gitsin. Daha da yere indiremiyoruz kadini

Sorma ya...
kırıcam wifi yi en sonunda bunalima giricem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…