2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Madem hep paylasiliyor ben de kendime aldigim cicileri paylasayim istedim. Bir pijama bir gecelik bir de ortak sabahlik aldim. Ikisiyle de giyerim... ve kendi bedenime gore aldim. Zaten kalip olarak bol oluyorlar lohusa kiyafeti oldugu icin

Eklentiler

• 15241635091421636004382.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 15241635627861316085984.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 15241636353211157666860.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 96
Madem hep paylasiliyor ben de kendime aldigim cicileri paylasayim istedim. Bir pijama bir gecelik bir de ortak sabahlik aldim. Ikisiyle de giyerim... ve kendi bedenime gore aldim. Zaten kalip olarak bol oluyorlar lohusa kiyafeti oldugu icin
Çok güzeller çok yakışmış canım sağlıkla huzurla giyin inşllah

Bebek arabasini ben de surekli kullandim ama arabamizdan hakikaten memnundum. Birsey de olmadi. Yine onlari kullancam da iste yatak isini halletmek lazim

Güzel anne adayları hepinize iyi akşamlar
Kızlar acil birşey danışmam gerekiyor sizlere
Bugün temizlenme günümdü ve karnımdan artık önümü göremediğim için aynayla işimi görüyorum. Aynada herşeyi en ufak ayrıntısına kadar görüyoruz haliyle ve bikini bölgemde bir şişlik fark ettim. Sağ vajina girişi sola göre şiş ve sert baya
Bir ağrım sızım olmadı şimdiye kadar hala da şikayetim yok ama neden şişmiş olabilir ki ? Bebeğime bir zararı olur mu iltihap felan olabilir mi çok korkuyorum..
Muayeneye 1 haftadan fazla var ne yapsam gitsem mi erkenden ? Bebek büyüyor acaba ondan mı diye de düşündüm ama diğer tarafta şişlik yok
Yardımlarınızı bekliyorum kuzular

Cok guzeller masallah hic karnin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…