2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ayakkabi elbise guzel olmus canim umarim iyce eglenirsin dugunde
Yok kiz ne eglenmesi. Cok protokol bir dugun. Elazig milletvekilinin kizi evleniyor. Suslenip gidip kös kös oturacaz. Esimin teyzesi kizi. Yakin akraba olmasa hic zahmet edip gitmezdim bu halde. Bu elbiseyi alacagima gider bebege bez mez alirdim

Çok geçmiş olsun

Aynen canim tam olarak neye alerjisi oldugu belirlenirse bidaha bu sıkıntıları yasamassiniz oyüzden morelini yüksek tut çaresi olan rahatsizliklar bunlar düzelir inş kuzucuk yakında

Haha napican oda lazim :) gule gule giy cnm

Sözüm ona rahim agzını açıyormuş erken doğuma sebeb oluyormuşmuş. Gerçi hiç bir doktor açıllaması yok video olarak internette. Sanırım bu halk arasında bir inanış
Tatlım ilk kızıma hamileyken de gittim birşey olmadı . Ne erken doğumu 42. haftada sezaryenle zorla aldılar kızı Hijyenik olduğu sürece bir problem olmaz Allah’ın izniyle

Benim vücut kötü, ağdadan korkmuyorum, kıl dönmesi yaptığı için mahrumum canım.

Tatlım ilk kızıma hamileyken de gittim birşey olmadı . Ne erken doğumu 42. haftada sezaryenle zorla aldılar kızı Hijyenik olduğu sürece bir problem olmaz Allah’ın izniyle
İşte benimkisi boşa kuruntu... Asl olan biz ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur... Vay be seninkide zorla gelmiş dünyaya cocuk rahatmış yernde :)

Madem hep paylasiliyor ben de kendime aldigim cicileri paylasayim istedim. Bir pijama bir gecelik bir de ortak sabahlik aldim. Ikisiyle de giyerim... ve kendi bedenime gore aldim. Zaten kalip olarak bol oluyorlar lohusa kiyafeti oldugu icin
Çok güzeller canım güle güle giy inşallah. Benim mavi bir gecelik+sabahlık takım. Yeter gibi. Bebişin valizine kaldırdım yoksa heveslendiydim ben de fotoğraf çekmeye :)

İnternete zaten herşey çok abartılı canım korkma sen hiçbirşeycik olmaz ay kocaman oldu bunlar bir ağdadan sarsılacaklarsa hiç olurmu:)
Sanırım bu halk arasında olan bir inanış hanı hamileyken saç kestirilmez türünden.. doktorumda erkek hersey soruluyorda bir bunu soramıyorum adamın görmediği yerimiz kalmadı ama bunu sorumca utanıyorum

Sanırım bu halk arasında olan bir inanış hanı hamileyken saç kestirilmez türünden.. doktorumda erkek hersey soruluyorda bir bunu soramıyorum adamın görmediği yerimiz kalmadı ama bunu sorumca utanıyorum
Bak bende hamileyken saç kestiremiyorum çünkü kullandığım ilaçlar saçımı çok güzelleştiriyor, kıyamıyorum

İltihap olsa o kısım bariz sıcak olur, ağrı olur. Kiminde öyledir , bir taraf diğerinden büyüktür. Yüz hatlarımızda bile iki yarı birbirinin aynısı değil ki. Randevu zamanında sorarsın bence, varsay görmedin , bunca zaman bir şey olöamış değilmi?!

Maşallah karpuz . Bunu çok beğendim, hamile bölümündenmi normalmi? Çok hoşuma gitti bu, bende isterem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…