2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kaşıklarıma regli ağrısı gibi ağrı var bide sırtım çok ağrıyor bugün hep ağrım vardı bide dün geceden belli hiç durmuyor sürekli hareketli çok tekmeliyor korkuyorum gelmek ister diye

Ay dur agzindan yel alsin aklina getirme ufakligin aaaa erkenden dogmak diye bisey varmis ben bi cikma hamlesi yapayim der karpuz kabugu dusurme dongudesindiir.

Evet masallah buyuttuk kuzulari ustundeki gercekten cok guzelmis

Ay dur agzindan yel alsin aklina getirme ufakligin aaaa erkenden dogmak diye bisey varmis ben bi cikma hamlesi yapayim der karpuz kabugu dusurme dongudesindiir.
Ay nebilim hiç durmuyor hiç mi uyumuyor anlamadım yarın gidip bir şekerimi ölçürtiyim belki yükseltmiştir

Ay alemsin tabirine koptumm çatara çutara hahaha :) ua ne bileyim nette erken doğuma olanak sağlıyormuş vs evet o gece baya hareketsizdi. Doktorum erkek hersey soruluyorda bir bu sorulmuyor işte

Ben her ay düzenli gidiyorum diğer 3 hamileliğimde de gittim bir problem olmadı. İnternette herşeyi okumamak lazım tatlım psikolojik hasta oluyoruz valla
Ya ne çok haklısın. Herkes yaptırıyormuş zaten... birden çekiyor ya kadın aslında çok nazik yaptı sağolsunda o an bebekte geriliyormudur dedim. 7 kat altını hissetmez diyorum ama ne bileyim hüsnü kurumtu. Yarın doktoruma gidicem bakalım inceler gerekirsr soracagım utana sıkala

Canım bende her ay yaptırıyorum oğlum da yaptırıdm hatta erken Doğum riskim vardı hastanede yatıp çıkmıştım ama çıkınca yaptırmıştım korkma birşey olmaz temiz olduğu süreçe

Tedirgin olmaktansa yaptirma canim ama normalde riskin yoksa sakincasi yoktur bence
Ama artık jilette yapamıyorum eğilemiyorum canım acıyor egilirken kim yapacak. Birde yıllardır alişmisim ağdaya onun temizliğine mutsuz oluyorum. Allahın izniyle birsey olmaz diyerek devam ederim. Bir daha da doguma yakın yaptırırım Diyorum

Canım bende her ay yaptırıyorum oğlum da yaptırıdm hatta erken Doğum riskim vardı hastanede yatıp çıkmıştım ama çıkınca yaptırmıştım korkma birşey olmaz temiz olduğu süreçe
Sözüm ona rahim agzını açıyormuş erken doğuma sebeb oluyormuşmuş. Gerçi hiç bir doktor açıllaması yok video olarak internette. Sanırım bu halk arasında bir inanış

Sözüm ona rahim agzını açıyormuş erken doğuma sebeb oluyormuşmuş. Gerçi hiç bir doktor açıllaması yok video olarak internette. Sanırım bu halk arasında bir inanış
İnternete zaten herşey çok abartılı canım korkma sen hiçbirşeycik olmaz ay kocaman oldu bunlar bir ağdadan sarsılacaklarsa hiç olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…