2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller canım güle güle giy inşallah. Benim mavi bir gecelik+sabahlık takım. Yeter gibi. Bebişin valizine kaldırdım yoksa heveslendiydim ben de fotoğraf çekmeye :)
Bir takımla doğum yapmak maşallah sana Ben resmen lohusalık aşeriyorum ve sürekli kullanıyorum3 sene öncekileri şimdi giyiyorum yenileri geldi , doğumu zor bekliyorum giymek için. 2 takım pijama 3 gecelik 2 de sabahlık geldi. Bir de Minik kuzular in takımını çok beğendim ondan mı alsam diyorum

Alın size 25. Hafta göbisi..
5 mayis da düğün var. Onun icin füme rengi sifon elbise pudra fume taki ve pudra ayakkabi ayarladim.
Öncelikle çok güzel çok yakışmış, güle giy canım. Yüksek topuk giymek riskli değilmi? Az evvel bütün topuklularımı kaldırdım da

Canım benim aklıma ilk gelen bartolin kisti ama tabi doktor bilir en doğrusunu. Benimde aynı şekilde oldu 2 sene evvel. İstersen doktoruna bir mesaj at yaz sıkıntını Öne alır belki kontrolünü.

Bana kimse gelmeyecek ki canım 40 çıkana kadar. Sadece hastanede giyeceğim o kadar. Kızımda fildişi büyük takımım vardı da, çeşit çeşit içeriği olan. Nereye kaldırdıysam artık. Bana çok detaylı gereksiz gelmişti.

Gelmez gelmez,kötüyü çağırma canım. Bende de o evham var nedense. İlkinde ne güzel hiç aklıma gelmiyordu. Sanırım etraftan fazla erken doğum hikayeleri anlatanlar oldu onlardan etkilendim ama sağlam etkilendim.

Bana da çok kimse gelmez zaten bayramdan birkaç gün önce olacak doğum ,o telaşta kimse gelmez de ben kendime giyinmeyi çok seviyorum. Giyineyim takıp takıştırayım

Ay nebilim hiç durmuyor hiç mi uyumuyor anlamadım yarın gidip bir şekerimi ölçürtiyim belki yükseltmiştir
Canım o parmaktan ölçen aletten alsana kendine. Şüphe ettiğin zaman ölçersin. Şimdikilerde açlıkmı toklukmu programı seçebiliyorsun ve yüz küsür de hafızası var, çok rahat olmuşlar.

Bana da çok kimse gelmez zaten bayramdan birkaç gün önce olacak doğum ,o telaşta kimse gelmez de ben kendime giyinmeyi çok seviyorum. Giyineyim takıp takıştırayım
Yakışır valla. 4 evlat anasısın bugüne bugün. Sen süslenme de kim süslensin . Ben eve geldiğim gibi atletimi şortumu geçiririm üstüme bitti gitti)))

Hem de nasil kocaman olmussun
Heeee montofon oldum

Hani yemiş de şişmiş gibiydin?! Bildiğin hamile göbüşü işte.
Bol.giyince kuzu sizin icin dar giydim

Hangisini begendin canim

Ki o zamana kadar beslicen mi cok mu buyudu karnin. Ya bence bisey olmaz ama sen tedirgin oluyosun yinede tedbirini al

Yakışır valla. 4 evlat anasısın bugüne bugün. Sen süslenme de kim süslensin . Ben eve geldiğim gibi atletimi şortumu geçiririm üstüme bitti gitti)))
Ben bir evlat anası iken de süsleniyordum Seviyorum bakımlı olmayı. İlk 4 ay kusup yattım nefret ettim kendimden, kalkar kalkmaz ilk yaptığım şey gardrop düzmek oldu

bende özendim bi göbüş birakayim buraya bi de hastane için bi tane ikili takim aldım ilk kizimdan kalma takimlarimda var yeter diye düsünüyorum

Eklentiler

• Collage 2018-04-20 02_02_15.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 92
  • Collage 2018-04-20 02_13_08.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 96
Òzel hastaneye gittigin zzaman hep karşinda gibi oluyo doktorum bana hep 4 boyutlu veriyo ulturason resmini

Ben de ozele gidiyorum fakat 4 boyutlu fazla radyasyon verdiği için doktorum tercih etmiyor. Sıkıntı değil sağlıklı olsun da 3.5 ay sonra bol bol görürüm Insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…