2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dr onerisiyle Rennie duo kullaniorum cnm midemé iyi geliyo

Cok guzeller masallah hic karnin yok

Olmaz mi karnim... kocaman aslinda. Hem fotolarda az cikiyor hem de pijamalar gobusu bol tabi. Ustumde body olsa daha belli olur ama bu fotolardageceliklerle bu kdr oluyor. Bu arada bu ustumdekini de lcw dan almistim. Inanilmaz rahat ve şık birşey

Eklentiler

• 1524165369123456387652.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 152416541659131143753.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 87
Şimdi nasıl canım oğlun? nefes alisi duzeldimi yazık kuzuya hava falan veriolar iyi gelmiomu

Merhabalar. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Kaç kilo ile hamile kaldınız ve totalde kaç kilo aldınız?
Vallaha ben nasıl aldığımı anlayamadım 22. Haftaya yani girdik solo dolu 10kg (11de olabilir)almışız. Bide tek göbek olsa keşke her yerden maşallah

Hiçbir şey olacağını sanmıyorum. Ben makineyle çatara çutara alıyorum. Çılgın gibi sarsıyor ve ağdaya göre daha uzun süre canımı acıtıyor. Bir sıkıntı da olmadı çok şükür. Ama çılgınca hareket eden yavrum bir süre sessizleşiyor artık korkuyor mu napıyor bilmem

Vallaha ben nasıl aldığımı anlayamadım 22. Haftaya yani girdik solo dolu 10kg (11de olabilir)almışız. Bide tek göbek olsa keşke her yerden maşallah
Ben 25. haftamdayım. 22. haftada toplamda 10 kilo almıştım doktorumun tavsiyesi üzerine bir diyetisyen ile görüştüm. Beslenme programımı düzenledi. 3 haftadır sabitledim.

Yaaaa sen var yaaaa en son sayfayo okuyunca yazacaktim dugune kiyafet ariypdun naptin diye daha demeden sen sakkadak koymussun
Sirf su takıyı takayim diye gri elbise aradim durdum. Kiz bebek olacak diye babyshower yapar gibi pespembe olmak istemedim. Nasil olmus mu bari. Elbiseyi 128.90 a aldim.

Ben 25. haftamdayım. 22. haftada toplamda 10 kilo almıştım doktorumun tavsiyesi üzerine bir diyetisyen ile görüştüm. Beslenme programımı düzenledi. 3 haftadır sabitledim.
Ay ben aslında hamur işini abarttım galiba dikkat edecem artık. Şimdiden nefesim zorlamaya başlıyor

Sorma ben de sezeryandan tirsiyorum allahim bana ve isteyen herkese normal dogumu nasip etsin insallah
Aynı şekilde
Merhabalar. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Kaç kilo ile hamile kaldınız ve totalde kaç kilo aldınız?
normalde 56ydım. Öncesinde ücretsiz izne ayrılmıştım, bilmediğim için salıp
59 olmuştum kusacası 59 ile başlamış oldum. Şimdi 65im

Şimdi nasıl canım oğlun? nefes alisi duzeldimi yazık kuzuya hava falan veriolar iyi gelmiomu
Canim surekli veriyoruz ve hep yuksek dozlarda ventolin dekort donusumlu sıkışınca etki etmiyordu mesela dun aksam bizim verdiklerimiz hic etki etmemisti asiri sıkışık bir vaziyette gittik doktora. Orda igne yapilinca bi de 3 buhar ust uste yapilinca nefesi az acildi simdi de surekli donusumlu yapiyoruz bi çeşit buhar daha ekledi oyle yapcaz insallah sifa olur bu sefer bakan alerji doktoruydu iyilessin alerji testini tekrarlicaz bu sefer tenden yapcaz dedi en azindan ciksa bilcez ki su dokunuyor cocuga elimizdrn geldigince minimuma indircez o etkeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…