2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sirf su takıyı takayim diye gri elbise aradim durdum. Kiz bebek olacak diye babyshower yapar gibi pespembe olmak istemedim. Nasil olmus mu bari. Elbiseyi 128.90 a aldim.

cok yakısms canım guzel olmus
ben de gecen bı dugune gıttım evde bı elbısem vardı bol kesım
onu gıyerım dedım zaten yemeklı felan dugun gıtcez otrcaz kalkcaz elbıse almym
ama o elbısenın altına hep korselı corap gyerdım yıne onu gydım göbegın altında bıraktm corabı
ıdare ederım dedım ama yok
daha yolda gıderken cıkardım corabı arabada yanımda normal korsesız duz bı corap daha vardı onu gıydım
normalde de elbse veya etek gıymedıgım ıcın hamıle corabı almamıstım ama o gun asırı pişman oldum:)

canım bu agrılar bende de var
karnımda kasıklarımda sırtımda bazen vajına da
ama aklıma kötu seyler getırmeyeye calısıyorum cok erken dıye
sen fırsat buldkca dınlen
bu sabah zor geldım ıse o kadar sırtım agrıyodukı servste ıkı buklum oldum resmen
23 nısan tatıl sımdı 3 gun evdeyım kısmetse ınsallah dınlenebılırım de gecer

Sözüm ona rahim agzını açıyormuş erken doğuma sebeb oluyormuşmuş. Gerçi hiç bir doktor açıllaması yok video olarak internette. Sanırım bu halk arasında bir inanış
ben de hıc bı doktordan duymadım canım
belkı erken dogum duşuk rıskı vs varsa onlar ıcın agda sakıncalı olaıblır ama normalde cok etkılemıyodur

canım doktorunla gorusebılıyorsan whatpstan felan yaz sor bakalım
sonucu bıze de yaz merak ettım

Günaydın herkese. Kızlar dün vajina bolgemin sağ tarafında bi şişlik gldi elime ztn ağrı oluodu hem iç tarafda bi şişlik var hem dış kısımda anlam vermedim ağrının çoğu bu yüzdenmi oluo acaba daha önce nası farkedemedim bilmiorum varmı böyle bişi yasayan? Bezemi sivilcemi anlayamadim

dün kızımın bebeklıkten sakladıgım kıyafetlerı cıkardım
baktım ne var ne yok diye:)
neyse ılk 6 ay ıcın gıydrmeye bır hurc kıyafet var:) (Allah ım gıydırmeyı nasip eder ınsallah )
hurca koyup hurcu da vakumlu posete koymustum. ama baktımkı bazı kıyafetlerde sarı sarı lekeler var
tabı o kıyafetler nerdeyse 4 senedır beklıyor kenarda
o lekeler cıkar mı ? cıkarsa nasıl cıkar, öneriniz var mı?

ben de böyle koyu bı takım ısıtyorum, cok yakısmıs canım
ılkınde benım normal dogumdu gecelık gıydım hastanede
bunda kısmetse sezeryan olacagım ıcın pıjama gıysem olur dıye dusunuyorum
Sezaryenden ilk çıktığında gecelik tercih ediyorlar canım çünkü ayağa kalkana kadar dikiş yerine ve kanamaya bakmak daha kolay gecelikle. Ben de hep öyle oldu yani.

@Coolpeople arkadasımızda dun aynı sıkayetten bahsetmıs canım
ben hıc dıkkat etmedım sız sımdı böyle yazınca ben de bı kontrol edeyım
acaba bu haftalarda genel olarak olan bırsey mıdır dıye merak ettm bende
ınsallah hıc önemlı bırsey degıldır

Sezaryenden ilk çıktığında gecelik tercih ediyorlar canım çünkü ayağa kalkana kadar dikiş yerine ve kanamaya bakmak daha kolay gecelikle. Ben de hep öyle oldu yani.

tamam canım ıyı oldu soyledıgın
ıkı gecelıgım var ılkınden kalan
bırını hıc gıymedım bıle:)
ıkı tanede lohusa pıjama
daha almıyım o zaman
ama su koyu renk sabahlıklara taktım kafayı bı tane alayım onlardan:)

Önce bir leke çıkarıcı ile yıka daha sonra bebek deterjanı ile tekrar yıka ve çift durulama yap tatlım . Ben de dün baktım bende de bir sürü kıyafet çıktı sadece hastane çıkışı alsam yeter. Ama canım da almak istiyor

Geçen ay bende de oldu ama ben farketmedim sadece bir sızı hissettim ama çok üzerine durmadım. Sonra bir baktım ki sivilce gibi içi dolu birşeydi. Koşa koşa kuaförüme gittim ben kıl dönmesi mi diye? Değil sakın elleme dedi. Eve geldim ki kendi kendine patlamış. Patlamasaydı o gün kadın doğuma gidip gösterecektim. Geçti öyle kendi kendine.

Uff cnm skıldı gebelikte olmasaydi keşke vajina sağ dudak tarafı dr a sorcam ne diyicek bakalim derinin altında dokununca elime gelio sertlik

Bilmiorumki öyle bisimi yaklaşık bi buçuk aydır agrim oluo sabahlari ama bn dun farkettim daha önce yoktu dış tarafta olanın ucuda yok gibi

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr süresinin son 5 ayeti,amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas ve 1 inşirah suresi her ne dileğiniz varsa kabul olunması niyetiyle fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Cumaniz mübarek olsun ❤

Gunaydin anneler, havalar cok guzel bu aralar.surekli parklarda gezmelerdeyiz oglumla.yazilari takip edemiyorum artik.gobusleri de tabi :) .bizde ekliyoruz gobisimizi. Toplamda en cok kilo alan kisi olarak :'( 14 kiloyu gordum tek bebeyle simdiden.

Eklentiler

• 20180420_074811-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 82
Allah razı olsun Allah kabul etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…