2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

azcık daha sabretsın :) en az 3ay beklesın
sonrası hayırlısıyla gelsın

Canım ben o dönmeleri normal diye biliyorum sanki. Bende bugun kontrolüm var. Soracağım bakalım benim nasıl ve normal mi bu dönmeler.
Tabiki normal donmeleri dogum oncesinde 32 lere kadar donup durabiliyorlar ama benim acilmamin sebebi basta kanala girmesiydi dikis atildiginda donmustu yine makat gelis. Bas rahim agzini daha fazla zorluyormus sert oldugu icin ama popoda bu yokmus dun dr öyle dedi dikis daha onceden acilma olmasa ohho istedigi kadar dönsün boyle olunca yine baski yapacak diye korkuyorum sadecw :)

Son düzenleme:
Dün eşime gösterdim sanırım bebiş büyüdüğü içi
Canım benim aklıma ilk gelen bartolin kisti ama tabi doktor bilir en doğrusunu. Benimde aynı şekilde oldu 2 sene evvel. İstersen doktoruna bir mesaj at yaz sıkıntını Öne alır belki kontrolünü.
Senin nasıldı ağrı sızı var mıydı canım

Canım o parmaktan ölçen aletten alsana kendine. Şüphe ettiğin zaman ölçersin. Şimdikilerde açlıkmı toklukmu programı seçebiliyorsun ve yüz küsür de hafızası var, çok rahat olmuşlar.
Evet canım haklısın alıcam cihaz Türkiye’de vardı getirmedim bugün daha iyim çok şükür benim kulaktan dolayı Vertigo var oda beni maf ediyor
Masallah canim elbisen dikkatimi cekti gurcu kadin diyince zihnimde olusan goruntuyu canlandirmissin resmen cok yakismis
Canım çok teşekkür ederim ama Türk’üm ben elbiselide Türkiye’den almıştım evde giyebiliyorum açık dışarda giymiyorum:)
Dün çok fenaydım gerçekten demekki arada oluyor bende yoruluyorum çok aslında bir tek eşimle benim ama bende hem ofisteki işlere gene yemek ütü ev işleri tek başımayım diye yoruluyorum sanırım

Az daha sabretsin yaramaz. Benimde alt tarafına kafa atıyor sipam çok ağrıyor artık sürekli yatıyorum al sana 5 günde 1 kilo almışım
2 haftada hic almadim ben 20+2 de 67 idim bugun 22+4 yine 67 :) yattigim surecte demekki kaynanam hiç iyi bakamiyor bana :)))

ben zaten onlardan harıc almstm ındırımde vs görunce
soncta evdekılerde daha önce gıydırılmıs kıyafetler hepsı yepyenı durmuyo
bıraz daha zaman gecsın yıkayıp utuleyecegım ınsallah bakalım:)

2 haftada hic almadim ben 20+2 de 67 idim bugun 22+4 yine 67 :) yattigim surecte demekki kaynanam hiç iyi bakamiyor bana :)))

kaç kıloyla hamıle kaldın canım
ben de bu zamana kadr cok almadım
yanı 3-4 kılo aldım tabı de ama ılkıne göre kılolıu hamıle kaldım
bı de ılk 20 haftada az alanlar sonra hızlıca ve cok almıslar dıye okudum nette
ınsallah öyle olmaz

61 ile kaldim hamile. Kizda 57.5 ile hamile kalmistim 20. Haftada 3 kilo almıstim bunda 6 :) ama artik kilo alisimiz hizlanacak Allah sonumuzu hayir etsin :)

Benimki de 2 diz dedi ama yeni uygulamadan haberi yok herhalde bence tr şartlarında bu aşı yapılmalı mutlaka tek ya da çift olsa da olsun
Kizimda 2 doz yaptirmistim. Bunda doktorum tek doz yeterli demisti yaptiracaktim ancak bu olaylar olunca dr um yaptirmani istemiyorum dedi. Ebe dr onay vermedigi icin yaptirmiyorum die yazip aşı kartina imza attirdi zorlama olmadi yani karisamazlarda sonucta kadin dogum dr u degiller riski onlar almayacak nihayetinde.

Bende 72 le hamike kaldım 75 oldun sonra en son 77 oldum ana diyet yapıyorum şekerden belli bir iki vermişşmtir herhalde oğlumdada 69 la kalıp 72 kiloyla Doğum yapmıştım

İşte bütün doktorlar aynı değil ayrıca eşim bütün aşıların gebelikte riski var diyor yaptirmaman iyi olmuş benimki de 2 doz diye tutturdu ama sen yaptirsanda zaten prosedüre göre tek doz olacaktın canım prosedür böyle imis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…